a mój Junkers znów ma przygody - stanął mi prędkościomierz i licznik kilometrów więc do pracy jechałam dzisiaj na czuja :/ czytałam że to może być coś (ślimak?) co siedzi w przednim kole tudzież coś z linką, ale nie miałam jeszcze czasu rozkręcać, może ktoś chętny do pomocy? :D
Wpadnij dzisiaj na Konstytucji o 22. Zajrzymy i coś poradzimy :)
Wczoraj byliśmy w Białowieży z Wichrem jako plecakiem na Virago Adastry. Przejechane 305 km, wyjechaliśmy o 12 powrót na 24.30 . Pogoda extra, słońce grzeje konkretnie. Dziś jedziemy na Mazury, już bez Wichra.
Dychul:info od Adastry13: w niedzielę można zrobić rundkę z Walentyną do Kołbieli, potem na Górę Kalwarię i dalej przez Konstancin do Warszawy. Ja też bym pojechał na MZ, Maru weźmie Rasty13.
Jaka fajna była dzisiejsza wycieczka do Konstancina. Basia, Jola, Hugo, dziękuję za cierpliwość i wspaniałe podróże.
Fajnie, że sobie wczoraj pojeździliście, szkoda tylko że jak zadałem pytanie na forum kiedy i gdzie to żadnej odpowiedzi nie otrzymałem a jak się odezwałem ponownie czy wyjechaliście to dowiedziałem się na forum że już smigacie w konstancinie :) Byłem bez szans a chciałem z Wami pojeździć . Zastanwiam się po co jest wogóle forum ... jak na nim się nie idzie zgadać, ehhh Pozdrawiam
maxell napisał: Wpadnij dzisiaj na Konstytucji o 22. Zajrzymy i coś poradzimy :)
Raczej lipa z tą dzisiejszą wieczorną jazdą, mój mężczyzna mnie samej nie puści, zresztą Hugo, madi i Filippo przekonali się że nawet w środku dnia pojawia się jak dowie się że jego kobieta chce się z innymi facetami spotkać...
maxell napisał: Wpadnij dzisiaj na Konstytucji o 22. Zajrzymy i coś poradzimy :)
Raczej lipa z tą dzisiejszą wieczorną jazdą, mój mężczyzna mnie samej nie puści, zresztą Hugo, madi i Filippo przekonali się że nawet w środku dnia pojawia się jak dowie się że jego kobieta chce się z innymi facetami spotkać...
W sobotę planuję odwiedzić zlot w Jedlińsku ale tylko na chwilę bo na noc jeszcze do pracy(płacą setki) a w niedz, może odwiedzę ;Bartka;najstarszy dąb w Zagnańsku i stamtąd już blisko Chęciny
Walentynka napisał: Jaka fajna była dzisiejsza wycieczka do Konstancina. Basia, Jola, Hugo, dziękuję za cierpliwość i wspaniałe podróże.
Fajnie, że sobie wczoraj pojeździliście, szkoda tylko że jak zadałem pytanie na forum kiedy i gdzie to żadnej odpowiedzi nie otrzymałem a jak się odezwałem ponownie czy wyjechaliście to dowiedziałem się na forum że już smigacie w konstancinie :) Byłem bez szans a chciałem z Wami pojeździć . Zastanwiam się po co jest wogóle forum ... jak na nim się nie idzie zgadać, ehhh Pozdrawiam
Przecież pisałem wczoraj że po 20 to już dla nas trochę za poźno bo potem jeszcze musimy do nas wrócić do Grójca,a nie jak większość z Was ze stolicy.
Walentyna cieszę się bardzo, że śmigasz na swoim motorku. Teraz już będzie z górki. Ja niestety ten tydzień pracowałem od popołudnia do późnej nocy. W sobotę niestety muszę poświęcić w mieszkaniu. W niedzielę do wieczorka będę miał luzik na swoje przyjemności. Czyli wśród zmotoryzowanych znajomych.
Cześć Wojtku. Cieśżę się że w niedzielę możemy razem pojezdzić. Mi się bardzo podoba propozicja Marka. Co ty na to?
a ja się smaże w robocie. Zazdroszcze wyjazdu WAM , bawcie się dobrze , to moje rodzinne strony ...- Białystok zobaczcie koniecznie !!!! ehhh . To co z tą jazdą dziś wieczorem , bedzie ktoś jeździł ? ja od 20 mam chwilę wolnego bede wracał z Woli na Pragę więc mogę sobie wycieczkę przedłużyć :)
nic się nie stało Walentyna nie ma za co przepraszać :)
Jak by sie cos konkretnego szykowało w niedzielę to dajcie znać na forum - bo mam ostatnio wrażenie czytając wpisy że informujemy się już o "planach" zrealizowanych". Ja w niedzielę chęnie dołaczę ( może być prędkość skuterowa lub motocyklowa :) ). Pozdrawiam
jeśli coś ktoś konkretnie powie na forum o której i gdzie to jest szansa że pojedziemy razem a nie osobno . Może planowana w niedzielę wycieczka też będzie opisana typu : o której i gdzie startujemy.
Właśnie wstałem i już mi gorąco. Wieczorem śmignie ktoś? Ja to lubię coś zjeść przy okazji na mieście, Dziś mam ochotę na chińszczyzne, znam fajny lokal :)