Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

O widzę nowa skuterowiczka się pojawiła :) zapraszam wieczorkiem na pl.Konstytucji :)

Dopiero nie skuterowiczka..a motocyklistka..:) Jeszcze zle jezdżę. Troche póżniej pomyślę o pl. Kostytucji, kiedy będę dobra jezdziła.

Witam!
Jesteśmy już u Wichra w Krajewie B. dorwaliśmy się do netu z Padalcem i postanowiliśmy tak o coś napisać na tym forum.

Ognisko się pali, kiełbasy się pieką, browary się leją (regionalna Łomża). Pozdrawiamy - Adastra13, Madi i Padalec.
Do usłyszenia. Jutro też tu zajrzymy skontrolować co się dzieje na Mazowieckiej...

Walentynka napisał:

Dzisiaj pierwszy raz w swoim zyciu jezdziłam po Warszawie własnym motorem. Było to fajnie. Jestem sobą zadowolona :)
Basia, Jola, Hugo w związku z tym że teraz nie ma częnści grupy Mazowieckiej w Warszawie może utro po 19.00 zrobimy jakoś wycieczkę w czterę osobę na motorach? Jestem pewna, że juz potrafię samodzielnie jechać, dziś miałam doświadczenie :)

Jak coś to bardzo chętnie z wami bym pośmigał po Warszawie.

Jolusia napisał:

Rasty 13 ja wrocilam z pracy wlasnie...
Michal to niezla przygoda,a potem wrociles ta sama droga?

Hej Jola - My tylko raz jechaliśmy tą drogą, gdyż do Castoramy jechaliśmy inną trasą. Przygoda była już podczas powrotu.

a ja się smaże w robocie. Zazdroszcze wyjazdu WAM , bawcie się dobrze , to moje rodzinne strony ...- Białystok zobaczcie koniecznie !!!! ehhh .
To co z tą jazdą dziś wieczorem , bedzie ktoś jeździł ? ja od 20 mam chwilę wolnego bede wracał z Woli na Pragę więc mogę sobie wycieczkę przedłużyć :)

Jakby co to mogę przyłaczyć się do was wieczorkiem na przejażdżkę gdzieś tam tylko nie wiem co Wy na to bo mieliście okazję widzieć moje możliwości skuterowe a niestety Mój Mężczyzna Adastra13jest na wypadzie z kolegami i nie będzie mnie zabezpieczał w razie co

No to super kto jeszcze ? izdebski ? Walentynka. ?

Basia,my trochę się boimy o Ciebie,bo jednak jeździsz jeszcze nie pewnie,a bez Marka jak Ci się coś stanie to potem nam będzie głupio i będziemy mieli wyrzuty. Nie wiemy jak to zrobić żeby było dobrze.

ArtekToros my jak byśmy wyjeżdżali pojeździć to najpóźniej o 18,bo potem jeszcze musimy wrócić do siebie do Grójca.

Nie no przeciecierz jestem dorosła a Marek wie że gdzieś grupą mam zamiar się wybrać no i nie miał nic przeciwlo temu bo mu powiedziałam jak dzwonił

Ja jestem na Woli u dentysty a potem mogę pojeździć dajcie znać jak będziecie w wawie i w którym miejscu

Czyli co? jest dzisiaj te hulanko z wami po Warszawie? Gdzie, i o której godzinie?:)

Walentynka napisał:

O widzę nowa skuterowiczka się pojawiła :) zapraszam wieczorkiem na pl.Konstytucji :)
Dopiero nie skuterowiczka..a motocyklistka..:) Jeszcze zle jezdżę. Troche póżniej pomyślę o pl. Kostytucji, kiedy będę dobra jezdziła.

A to przepraszam my tu jesteśmy tylko małymi skuterowiczami a tu na forum motocyclistka :) proszę bardzo kto by pomyślał.

Hugo będziecie czy nie wyjechaliscie ?

Jesteśmy w Konstancinie,jeden facet wśród trzech kobiet,ale mnie dziś zaszczyt dostąpił :)

no to żeśmy sobie "pojeździli " :) zazdroszcze ale już do Konstancina nie dojade.

Jaka fajna była dzisiejsza wycieczka do Konstancina. Basia, Jola, Hugo, dziękuję za cierpliwość i wspaniałe podróże.

My w tesco na Kabatach :)

Walentyna cieszę się bardzo, że śmigasz na swoim motorku. Teraz już będzie z górki. Ja niestety ten tydzień pracowałem od popołudnia do późnej nocy. W sobotę niestety muszę poświęcić w mieszkaniu. W niedzielę do wieczorka będę miał luzik na swoje przyjemności. Czyli wśród zmotoryzowanych znajomych.

To można sobie gdzieś pojechać. Marek już będzie w Warszawie bo teraz jest na wypadzie z Madim i Padalcem ale dziś lub jutro wracają z tego co mi wiadomo chyba żeby coś Im się zmieniło

a mój Junkers znów ma przygody - stanął mi prędkościomierz i licznik kilometrów więc do pracy jechałam dzisiaj na czuja :/ czytałam że to może być coś (ślimak?) co siedzi w przednim kole tudzież coś z linką, ale nie miałam jeszcze czasu rozkręcać, może ktoś chętny do pomocy? :D