spoko ja też nie mam :-)
Ja namiot jak zwykle zawsze zabieram ze sobą czy będzie potrzebny czy też nie, co do trasy zdaje się na Was, ja tam zawsze śmigałem trasa szybkiego ruchu, więc czas na trasę widokową.
Madi, jak będziesz jechał po kask - zawadź o mnie powinienem być w domu.
Mazowiecka śpi? Ktoś,dziś,gdzieś pojeźdźić? :)
ja dzisiaj będę jeszcze regulowal rolkami przekładnie ze Zviezdą, i założy się tą cieńszą blache od wariatora. Jest o wiele lepiej na nowym pasku, jednak jeszcze odrobinkę może być lepiej. Od jutra chętnie bym gdzieś pojeździł na jedno dniowe wycieczki ;p
Może do Łodzi się przejedziemy? Byłem tam raz - nawet fajne sklepy mają.
Wojsko na jutro nie zarezerwowało przestrzeni powietrznej dla MIG-ów z Mińska Maz. Więc możemy sobie odpuścić trasę przez w/w miejscowość , czekam jutro na was tu : http://goo.gl/maps/9dlHY może być godz. 10.00. ???
Może być 10.00. Maru Ty podjedź tam bezpośrednio to nie będę musiał kołować po Mokotowie.
Jest jakaś wycieczka jutro? Gdzie, dokąd, jeden dzień? Ile km?
Takiej jednodniowej to chyba nie ma. My jutro z Padalcem i Adastrą13 jedziemy do Zambrowa ale to na parę dni. Jak chcesz to możesz kawałek z nami podjechać.
ee to lipa.. na dłuższe wycieczki nie wybieram się, bo po 1 kasy na razie brak, po 2 nie mam namiotu itd, po 3 kochani rodzice zawsze mają jakieś "ale". Ale na takie jednodniowe to chętnie, chętnie.
Skuterek naprawiony, rolki dobrane, przyśpieszenie dobre, v-max 55km/h, pasek dayco jeszcze się "dotrze" wiec v-max będzie na poziomie 65km/h, na lżejszych rolkach, ale za to przyśpieszenie mega.
izdebski12 napisał:
Jest jakaś wycieczka jutro? Gdzie, dokąd, jeden dzień? Ile km?
Młody jak zawsze , jak zawsze na bieżąco od razu widać że z zapartym tchem śledzi wpisy w dziale Grupa Mazowiecka :-)
A tak przy okazji to z pod świateł na Fieldorfa jakoś nie startowałeś jak rakieta , owszem banan na twarzy był ale start bez rewelacji :-)
Cześć, grupa Mazowiecka. Od wczoraj jestem z wami na Forum. Z góry przepraszam za mój okropny polski i za blędy. Jestem jak to dziecko - uczę się mówić, pisać i jezdzić na motorze.
Dziękuję bardzo za fajne wycieczki w przeszlości Marku, Basie, Robertu, Jole, Hugo, Madi, Wojtku (Dychulu), Padalcu, Kisiu, Emilosu i mam nadzieję że takiż same (a może i lepiej przejazdy będą w przyszłości). Jestem wdzięczna całej grupie Mazowieckiej za naukę jazdy (ale! osobiście Markowi i Basie) i za nagrany filmik.
Jeszcze wielki dzięńki za pomóc w zakupie motocyklu Marku, Wojtku (Dychulu) i Robertu.
Dzisiaj odebrałam swój nowy własny kask - Naxa F02. Fajny jest! (juz jestem w tym kasku na zdjenciu w Profile).
Jestem pewna że w tym tygodniu już będę jezdiła na motorze w miescie. A juz w następnym (mam nadzieję) razem z grupej Mazowieckiej - na wszystkie wycieczki.
witam i serdecznie pozdrawiam do miłego kiedyś gdzieś zobaczenia :)
Witaj Walentynko. Ja też nagrałem film z Twoich jazd,ale nie wiem czy mogę wrzucić na youtube?
HugoBoss
Witaj Walentynko. Ja też nagrałem film z Twoich jazd,ale nie wiem czy mogę wrzucić na youtube?
Paweł, Poczekaj. Może nie trzeba na Youtube. A to przestraszysz ludzi i po temu filmu już nikt nie zachcę mieć naukę jazdy na motocuklu.
Gdzie tam przestraszę,bardzo dobrze Ci idzie :)
Hanita napisał:
witam i serdecznie pozdrawiam do miłego kiedyś gdzieś zobaczenia :)
Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
HugoBoss napisał:
Gdzie tam przestraszę,bardzo dobrze Ci idzie :)
Po mojej perwszej wycieczkie na włastnym motorze za miasto. Ok?
Walentyna gdzie kupiłaś ten kask ? Sam chcę taki sam kupić ale nie wiem gdzie go w Warszawie sprzedają.
madi napisał:
Walentyna gdzie kupiłaś ten kask ? Sam chcę taki sam kupić ale nie wiem gdzie go w Warszawie sprzedają.
Kupiłam na Allegro. http://allegro.pl/kask-naxa-f02a-szczekowy-blenda-roz-s-krakow-i3337151080.html#tabsAnchor. Ale może ciebie tak nie pasuje. Ty napewno chciałeś przymerzyć z przed kupowaniem?
Tak, muszę przymierzyć. I jak rozmawialiśmy, ma to być czarny tyle że matowy. ;)