Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Jakoś Ciebie złapię. Gdyby tylko jedna sztuka przyjechała zabrał bym ze sobą. Przybywają jednak wszystkie dwie :)

No dobra, to jakoś tam kiedyś...przy okazji... :)

Padalec napisał:

:-)
Marku - mam pomysła tak a propos naklejanych literek.
Może by tak zrobić takie naklejane na sprzęt z grupą krwi danego kierowcy. ??? (sprawa do obgadania)

Nie ma sprawy, to jest wykonalne , tyle ze po urlopie

Na grupę krwi nikt nie patrzy - mówię o ratownikach.
Ratownik pierwsze co robi to szuka w telefonie ofiary numeru ICE (In Case of Emergency).
Nie chce mi się wszystkiego tłumaczyć, bez problemu znajdziecie w internecie o co chodzi.

Dzięki Inżynierka, Filipp073 i HugoBoss za dzisiejsze spotkanie i późniejszą przejażdżkę do Janek i żarcie hot-dogów ;)

Ja już w domu :)

Dziękuję za udane spotkanie. Już kończę pierwsze piwo i niestety pracuję.

Maru, Padalec - jak robimy, bierzemy namioty czy jedziemy bez namiotów licząc na nocleg gdzieś w kącie w Wichrowej hacjendzie ? I jak jedziemy pierwszego dnia: z zahaczeniem o Mińsk Maz. i lotnisko czy tniemy prosto przez Węgrów w stronę Zambrowskich okolic?
Jutro może pojadę do Wawy pooglądać kaski Naxy, z cichym zamiarem kupna modelu F01 czyli z podnoszoną szczęką w kolorze czarny mat.

Młody bierz biały kask :)

Biały nie pasuje do routera, poza tym czarny mat ładny jest :P

Biały lepiej widoczny z daleka,ja to chyba biały kupię i Grupa Mazowiecka mi na nim swoje autografy złoży :)

HugoBoss napisał:

Młody bierz biały kask :)

Biały,srebrny- odbija słońce , czacha Ci się tak nie zagrzeje :-)

Ja dzisiaj spawałem (do trzech razy sztuka :) ) i znowu przegapiłem spot. Może następnym razem się uda. Z racji warjacji na PKP do końca wakacji, skłaniam się coraz bardziej do jazdy na torosie do pracy. Więc po robocie będę mógł gdzieś podjechać.

Madi wydaje mi się, że biały do czarnego pasuje, ale widzę, że też lubisz wszystkie kolory pod warunkiem, że są czarne :)

I dzięki za miłe spotkanie w sobotę.

HugoBoss napisał:

Biały lepiej widoczny z daleka,ja to chyba biały kupię i Grupa Mazowiecka mi na nim swoje autografy złoży :)

Ha , ha , ha już szykuję czarny niezmywalny marker :-)
Madi - a tak na poważnie to ja następny kask jaki wezmę to srebrny będzie.
Co do Mińska to jutro napiszę jak AUP na jutro będzie dostępny , wtedy wiadomo czy coś będzie z Mińska latać.
http://www.amc.pata.pl/aup.php?aup_rodz=aup_jutro
Ja namiotu nie biorę, bo mam plan na werandę wskoczyć ( o ile jest ) ale jak ktoś chce wozić ze sobą to proszę bardzo, spanie w namiocie też fajna sprawa !

W razie zakupu czarnego kasku, są też białe niezmywalne markery ;)

madi napisał:

Maru, Padalec - jak robimy, bierzemy namioty czy jedziemy bez namiotów licząc na nocleg gdzieś w kącie w Wichrowej hacjendzie ? I jak jedziemy pierwszego dnia: z zahaczeniem o Mińsk Maz. i lotnisko czy tniemy prosto przez Węgrów w stronę Zambrowskich okolic?
Jutro może pojadę do Wawy pooglądać kaski Naxy, z cichym zamiarem kupna modelu F01 czyli z podnoszoną szczęką w kolorze czarny mat.

Osobiście uważam ze powinniście wziąć namioty jak będzie ładna pogoda to ok w razie kiepskiej pogody jakoś was ulokujemy żona się śmieje ze biały jest seksi tylko szkoda ze tak mało osób jedzie z grupy Mazowieckiej ... Czekamy na sygnał jak będziecie jechali do nas i życzymy jak najmniej dziur w asfalcie...

Oki to ja zabieram cały majdan tj. sakwy, namiot, śpiwór, karimata itp. Wicher a może wyjedziesz kawałek po nas ? Jak będziemy w trasie to zadzwonimy i damy znać gdzie jesteśmy i jak jedziemy

to moja propozycja na przejazd (z zahaczeniem o lotnisko w Mińsku Maz.)

https://mapy.google.pl/maps?saddr=Bronis%C5%82awa+Czecha&daddr=Warszawska+to:Zwyci%C4%99stwa+to:52.5570239,22.110572+to:Nurska+to:Nieznana+droga&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.297982,21.958923&spn=0.10645,0.338173&sll=52.561952,22.199936&sspn=0.105814,0.338173&geocode=FRjnHAMdI-dCAQ%3BFatPHAMd-9VKAQ%3BFdyCHwMdPv9PAQ%3BFd_0IQMdbGFRASmb74zbxA0fRzF37Y09QLX4cg%3BFUOZJQMdEntUAQ%3BFWbZJwMdONVUAQ&mra=dpe&mrsp=3&sz=12&via=3&t=m&z=12

PS: link się nie chciał skrócić :P

Chciałbym ale niestety nie da rady problemy osobiste .. ;-(

Madi - można i tak , lepiej by było podjechać pod początek pasa wtedy coś się zobaczy bo z Warszawskiej jak by latali to będzie ch... widać
http://goo.gl/maps/baa78
A póżniej na Stanisławów itd.
Zresztą zobaczy się co na środę planują siły powietrzne bo może okazać się że nic nie będzie fruwać i wtedy nie ma co sobie d... zawracać.

ja tam zaznaczyłem tylko tak orientacyjnie, bo jak tam dojechać do pasa to pojęcia bladego nie mam ;)