Jedzie ktoś na kebab na Maltańską?
Dopiero dotarliśmy do domu.
To nieźle, strasznie długo żeście jechali
A piździ jak cholera.
Witam Grupę Mazowiecką:)
Dziękuję adastrze13,rasty13,Valenitnie,Emilosowi,Padalcowi -Hudo Bossowi i Madiemu za dwa dni eskapad i miłych wrażeń.W szczególności dziękuję Rasty13 i Valentinie,że były i narszcie nie musiałam jeźdżić sama z samcami:)
Ja dzisiaj jadę odebrać pasek Dayco, i jadę do Zviezdy - porobimy przy jego motorku, oraz wymienimy u mnie ten szałowy pasek renomowanej firmy WM Motor za 12,88 zł. Nie ma to jak żydzić, ale mam nauczkę. Dayco kosztowało 6 dych. Jak wszystko będzie u mnie już pięknie działało (co jest pewne w 80%, bo teraz tylko pasek się ślizga), to bardzo chętnie pojadę w najbliższe wycieczki 1 dniowe ;)
izdebski12 napisał:
Dayco kosztowało 6 dych. Jak wszystko będzie u mnie już pięknie działało (co jest pewne w 80%, bo teraz tylko pasek się ślizga), to bardzo chętnie pojadę w najbliższe wycieczki 1 dniowe ;)
Gorzej jak go założysz i będzie to samo :)
Co tam panowie i panie z Mazowieckiej? Jakie plany na dziś?
Mnie czeka przymusowa "wycieczka" na Ursynów, studiów się babie zachciało to ma za swoje...
O to moze spotkanie z kawałkiem Mazowieckiej czyli mną i Madim bo też się wybieramy?
Jak dla mnie bomba - chętnie poznam. Na Ursynów startuję za jakieś pół godziny z Pragi - zanim ogarnę tam sprawy to do 16 z hakiem się zejdzie. Zatem jeśli w rozsądnych późnopopołudniowych godzinach (do ok 17-18) planujecie się pojawić to kontakt do mnie możecie dostać na priv
Dziękować wszystkim za wczoraj :-)
Marku - mam pomysła tak a propos naklejanych literek.
Może by tak zrobić takie naklejane na sprzęt z grupą krwi danego kierowcy. ??? (sprawa do obgadania)
A gdzie planujecie się spotkać? Chętnie się dołączę i poznam parę osób.
Pewnie gdzies na poludnie od centrum i po lewej stronie rzeki. Szczegolow jeszcze nie znam.
Jak będą jakieś pomysły, napiszcie. Przybędę z radością :)
Filippo73 napisał:
Jak będą jakieś pomysły, napiszcie. Przybędę z radością :)
A co Ty taki radosny dzisiaj? :)
Efekt przemęczenia :)
Kiedy masz wolny wieczór?
Ten tydzień mam wypełniony po kokardę, a do tego jutro dzieci do mnie przyjeżdżają. Napisz na prv o co chodzi, w razie potrzeby, zapraszam do Piaseczna
W sumie to o nic nie chodzi, myślałem, że pojeździć chciałeś :)
No i rolki trzeba odebrać :)