Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

HugoBoss
co z tym grilem?

Życzę mazowieckiej udanego weekendu. Ja w sobotę mam niestety dzień gospodarczy a w niedzielę całą rodziną jedziemy do Krakowa na pokazy lotnicze i do Muzeum Lotnictwa. Troszkę do tego muszę przygotować się i być wypoczętym bo jedziemy jednego dnia w obie strony. Jest to w sumie ponad 600 kilometrów.

Oj Dychul,
to szerokiej drogi i miłych wrażeń

ja wróciłem, zaraz idę spać, ale na grilla chętnie wpadne.
Pojechałem pociągiem i dobrze zrobiłem bo jak bym miał w nocy wracać routerem to albo bym do rowu wjechał albo zasnął i pod tira wpadł. Po koncercie ledwo na nogach stałem i gdzie tu jechać jeszcze 350 km.
Co do koncertu - było Z A J E B I Ś C I E. Wniosek - muszę częściej na koncerty chodzić ;)

Ja dopiero wstałem i musiałem pierdyknąć karniaka imieninowego :)
Tak myślę gdzie tu jechać na tego grilla gdzie jeszcze nie byliśmy.

MADI

Jolcia jeszcze w pracy tak ze odnoszę wrażenie że gril to na popołudnie, my z basią jeszcze jedziemy zszyć moje moto-rękawice i później może z Bartolinim Walentyne potrenujemy na jej Virago, tak ze powinniśmy być pod telefonami ( jak nie odbieram znaczy ze jadę )

Hugo
mu wrócimy za jakieś 2 godz

No grill po południu,myślę nad miejscówką fajną :) Może gdzieś jak Puszcza Kampinoska?

Proponuję jechać do Puszczy Kampinoskiej,wybrałem dwa miejsca:

Polana Opaleń:

http://goo.gl/maps/2Alje

oraz w głębi Puszczy polana Pociecha,blisko Palmir:

http://goo.gl/maps/WQubh

Tą grafikę poniżej trzeba otworzyć w nowej karcie:

Ja bym był raczej za tą polaną Pociecha,ponieważ jest w głębi Puszczy i mniej osób może tam być,a ta Opaleń na skraju i pewnie tłumy. Chyba że macie inne propozycje? :)

Ewentualnie możemy jechać nad Jeziorko Dziekanowskie:

http://goo.gl/maps/mi5zH

Jeśli tu nie znajdziemy miejscówki to rzut beretem jest Wisła.

Życzę Grupie Mazowieckiej dobrej pogody i udanych wycieczek. Ja dziś i jutro całe dnie siedzę z córką. Duchem jestem z Wami.

HugoBos
jak zwykle trafne i fajne propozycje - jestem za , a i Basi się też podoba tylko pyta co jest bliżej

Wszystko jest w okolicach Wawki,bliżej się nie da. Tylko teraz pytanie czy lepiej nad wodę czy do lasu?

Przepraszam oficjalnie Robertonosa, nie powinienem jako osoba postronna wypowiadać się publicznie na tematy, które bezpośrednio mnie nie dotyczą. Ludzie zgoda, życie jest zbyt krótkie i do tego ciężkie, żeby samemu sobie kłody jeszcze rzucać pod nogi nawzajem. Pozdrowienia dla Valentiny, Basi, Marka i Robertonosa - pamiętajcie, że dialog to podstawa. Najlepiej się spotkać i wszystko wyjaśnić w merytorycznej dyskusji. ps. Dziś imieniny Piotra.

I Pawła,wieczorem opijam :)

A to wszystkiego najleszego Pawle, zdrówka i dużo sałaty życzę :)

oki, to o której godz. , gdzie i dokąd?
bo Basia tak jak pisałem mogła by pojechać na swoim Coliberku, a wiecie że ona tak sprawnie to jeszcze nie jeździ.

HugoBos
wydzwaniam do Ciebie i nie mogę się dodzwonić, czemu nie odbierasz tel.

Byłem w robocie po listy. Ja jeszcze nie wiem dokładnie o której i gdzie bo moja musi wrócić z pracy. A teraz jadę na stację tankować :)

HUGO
oki to My z Basią jedziemy na Kabaty do TESCO po grile