Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Padalec napisał:

madi napisał:
To robię listę, niech każdy chętny do wyjazdu ją kopiuje i się dopisuje:
1. madi
2. Padalec
3. adastra13

Padalec, Madi

Jeśli to możliwe proponował bym osobiste spotkanko jeszcze przed wyjazdem. Ja od poniedziałku mam 2 tyg. urlopu, wiec postarał bym się dopasować czasem i miejscem.

http://pclab.pl/news53868.html Hologram stworzony przez polaków .

co za cisza na forum, od rana żadnego wpisu !!!
Żyjecie ? Jest tam kto ?

adastra13 napisał:

Padalec, Madi
Jeśli to możliwe proponował bym osobiste spotkanko jeszcze przed wyjazdem. Ja od poniedziałku mam 2 tyg. urlopu, wiec postarał bym się dopasować czasem i miejscem.

Dobrze Marku jak MADI wróci z wojaży po Wielkopolsce to się spotkamy
O.K. ?
Zapierd.... na chlebek z masełkiem to i z czasem przy komp. krótko :-)

U mnie odpadają wycieczki powyżej 1 dnia. Po prostu NA RAZIE funduszów na takie hulanie nie mam, druga sprawa to taka, że szukam pracy.
Chętnie bym pojechał gdzieś, ale tak, że rano wyjeżdżamy, wracamy w nocy ;)

Robimy jutro grilla? Halo?

HugoBoss napisał:

Można by coś pomyśleć, Rasty13(Basia) oraz Walentyna są za, mnie tez nie będzie się chciało siedzieć w domu a miałbym okazje spotkać się z Tobą i Jolą to przy okazji byśmy obgadali pewien temat. Więc czekamy na propozycje tylko nie daleko bo może rasty13 pojechała by Coliberkiem.

adastra13 napisał:

HugoBoss napisał:

Można by coś pomyśleć, Rasty13(Basia) oraz Walentyna są za, mnie tez nie będzie się chciało siedzieć w domu a miałbym okazje spotkać się z Tobą i Jolą to przy okazji byśmy obgadali pewien temat. Więc czekamy na propozycje tylko nie daleko bo może rasty13 pojechała by Coliberkiem.
Może Wilanów na Vogla no i przydało by się coby Walentynę wsiąść jako plecaczek bo na swoim Virago to Ona jeszcze nie jest gotowa.

Ja jutro robię okna.....

Buaahahahahahahaha........

........ale który facet będzie chciał Marku skoro ona nie gotowa....facet potrzebuje gotowej kobiety..........buaahahahahaha.....

Widzę, że robi się tutaj ciekawie. Taką ochotę mam poznać więcej ludzi o podobnym zamiłowaniu. Niestety, czasem zazwyczaj dysponuję późnymi wieczorami. Do tej pory parę razy wybrałem się na nocne kulanie, zawsze w duecie z Maxellem.

Robertonos napisał:

........ale który facet będzie chciał Marku skoro ona nie gotowa....facet potrzebuje gotowej kobiety..........buaahahahahaha.....

ROBERTONOS (Robercie)
żart nie na miejscu ...,

Hugo jakby co jesteśmy pod tel. - idziemy na spacer

A ja zaraz spadam na pl.Konstytucji bo z Maxellem chcę X-Maxa trochę przegonić po Wawie z większą prędkością niż 40km/h !!!

Robertonos napisał:

A ja zaraz spadam na pl.Konstytucji bo z Maxellem chcę X-Maxa trochę przegonić po Wawie z większą prędkością niż 40km/h
Popieram....takie nocne wycieczki haha..

Robertonos
grabisz sobie podobno mamusia nie chciała cie wypościć z domu bez psa ...

Robertonos napisał:

K****, Piotrek, czy Ty wiesz o czym Ty piszesz? Napisałeś dwuznacznie i dziewczyna ma prawo czuć się urażona! Mimo, że krótko jest w polsce, to potrafi rozmawiać, dalej się uczy nowych słów. Dziś po spacerze z Basią i Markiem ją odprowadziłem pod samą furtkę, po drodze rozmawiając. Coś mówiłem, ona mówiła, że nie rozumie, to przełożyłem na prostsze słowa. Dziewczyna jest bardzo fajna i rozmowna, 3/4 czasu podczas odprowadzania ona mówiła. Zachowujesz się chamsko, jak się to powtórzy, to na ognisku najbliższym na cyplu w********* Cie do jeziorka wilanowskiego. Tyle w temacie.

Spotykasz się z Valentiną, ok, jeśli Ciebie chce, ale nie obrabiaj jej na forum. Chcesz żebyśmy przestali się lubić?