DYCHUL ja wstałem już przed 6-tą rano, ot przyzwyczajenie i tak spałem 2 godz dłużej niż zwykle,
Twoje propozycje tras i wycieczek zawsze były super - nie narzekaliśmy ! po prostu masz do tego łepetynę Choć przyznam że to Muzeum Motoryzacji w Otrębusach trochę mnie zaciekawiło. Wczoraj wszedłem na ich str. www i sobie co-nieco poogladałem, mają nawet wojskowego Sokoła z 1939 roku - chciałbym obejrzeć ten motocykl, Tyle ze pogoda coś się psuje a to jest parę km więc nie wiem jak będzie, np. tera zaczyna lekko padać deszczyk - możne zaraz przejdzie
z rana ma do mnie dzwonić jeden z NASZYCH, w sprawie tych Otrębus, oraz Walentyna z pytaniem czy w razie co znajdzie się dla niej u kogoś miejsce jako " plecaczek " bo na kolegę raczej nie może liczyć....,
na pradze pada jak cholera . chyba cała niedziela taka będzie niebo zawalone . Miałem dziś ogarniać festyn i chyba go nie bedzie . Kurde cały tydzień pali na 30 C a w niedziele LIPA ....
Na www.sat24.com widać że burza powoli odchodzi. Za jakąś godzinę powinno zacząć się poprawiać. Tak więc szykujcie sprzęty na wyjazd. Madi - jakbyś szukał spawacza to u mnie jest dobry i tanio bierze. Jak mi pospawał wzmocnienia na bagażnik TIGiem, to od półtora roku nie mam problemów. W dodatku chciał za to tylko 10zł. Dałem 20 za dobrą robotę żeby był zadowolony. Madi - zadzwonię do Ciebie jak już będę wiedział o której skończę. Może uda się trochę wcześniej.
nareszcie korzystając z bezczynności z powodu rannej pogody ponaklejałem napisy na kaski moich kochanych kobietek można obejrzeć foty na http://www.adastra13.com.pl/download.html KASKI BASI i ASTERKI
pogoda się już klaruje, czas pomyśleć o jakimś wyjeździe, może jednak to Muzeum Motoryzacji ?
szczepanj23 za jakieś 40 min Robertonos z Walentyna będą u mnie na Mokotowie, będę musiał mu tylko pomóc wymienić olej w jego skuterze i będzie można chyba się ruszyć, wiec obserwuj forum i jakby co będziemy telefonować do Ciebie
Tak mi się spodobał pomysł z Otrębusami, że się dziś wybrałem tam z moją blondyną. Miejsce bardzo fajne i godne polecenia. Przy kilku eksponatach ożyły wspomnienia dzieciństwa :) Spotkaliśmy adastra13 (tylko jego poznałem z jakiś zdjęć) z kimś. Pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja się poznać.
szczepanj23, Walentyna, Robertonos dzięki serdeczne za wspaniałą wycieczkę, fotki z muzeum juz są na serwerze mozna je pobrać z
http://www.adastra13.com.pl/download.html MUZEUM MOTORYZACJI ( Otrębusy, 23-06-2013 ) link do pliku: http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/Muzeum_Motoryzacji.zip
43 fotki spakowane WinZipem razem = 94,9 MB fotki będą na serwerze do 28 czerwca 2013 (piątku)
Robertonos - pamiętaj o jutrzejszych jazdach doszkalających
emilos napisał: Tak mi się spodobał pomysł z Otrębusami, że się dziś wybrałem tam z moją blondyną. Miejsce bardzo fajne i godne polecenia. Przy kilku eksponatach ożyły wspomnienia dzieciństwa :) Spotkaliśmy adastra13 (tylko jego poznałem z jakiś zdjęć) z kimś. Pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja się poznać.
EMINOS ze mną byli: moja małżonka - Rasty13 / ta blondynka /, Robertonos z Walentiną oraz szczepanj23 Miło było Cie spotkać i jeszcze raz przepraszam za zastawienie Ci pojazdu. Mam nadzieję że na następne wycieczki pojedziesz już z nami w grupie, ja też często biorę ze sobą moją 17-to letnią córkę Astrę
wróciłem już o dobrym zmroku, po drodze musiałem podjechać na myjnię bo wjechałem w takie trasy że Jejmość Jędza znów była kompletnie ubłocona. Szkoda że nikt nie miał ochoty pojeździć wtedy może nie pakował bym się w drogi po błotnistych wertepach , ale i tak zabawa była przednia .