Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

DYCHUL
ja wstałem już przed 6-tą rano, ot przyzwyczajenie i tak spałem 2 godz dłużej niż zwykle,

Twoje propozycje tras i wycieczek zawsze były super - nie narzekaliśmy !
po prostu masz do tego łepetynę
Choć przyznam że to Muzeum Motoryzacji w Otrębusach trochę mnie zaciekawiło.
Wczoraj wszedłem na ich str. www i sobie co-nieco poogladałem, mają nawet
wojskowego Sokoła z 1939 roku - chciałbym obejrzeć ten motocykl,
Tyle ze pogoda coś się psuje a to jest parę km więc nie wiem jak będzie,
np. tera zaczyna lekko padać deszczyk - możne zaraz przejdzie

z rana ma do mnie dzwonić jeden z NASZYCH, w sprawie tych Otrębus,
oraz Walentyna z pytaniem czy w razie co znajdzie się dla niej u kogoś
miejsce jako " plecaczek " bo na kolegę raczej nie może liczyć....,

U mnie burza i ostro pada,więc pewnie do Was to pójdzie.

Hugo
już doszła pada i wali jak diabli, liczę na to ze wkrótce przejdzie

HUGO
jakby co jestem na g-g ; 4939055

na pradze pada jak cholera . chyba cała niedziela taka będzie niebo zawalone . Miałem dziś ogarniać festyn i chyba go nie bedzie . Kurde cały tydzień pali na 30 C a w niedziele LIPA ....

witam u mnie już nie pada ale zapowiadają na WP.PL cały dzień burze nawet z gradem Otrębusy pod znakiem zapytania w razie czego jestem pod tel

My też siedzimy i czekamy na poprawę pogody

Na www.sat24.com widać że burza powoli odchodzi. Za jakąś godzinę powinno zacząć się poprawiać. Tak więc szykujcie sprzęty na wyjazd.
Madi - jakbyś szukał spawacza to u mnie jest dobry i tanio bierze. Jak mi pospawał wzmocnienia na bagażnik TIGiem, to od półtora roku nie mam problemów. W dodatku chciał za to tylko 10zł. Dałem 20 za dobrą robotę żeby był zadowolony. Madi - zadzwonię do Ciebie jak już będę wiedział o której skończę. Może uda się trochę wcześniej.

powoli się przejaśnia już widniej ale nadal pada, zanim jezdnie obeschną troszkę czasu minie

DYCHUL
co sądzisz o tym muzeum jak jezdnie już obeschną, bo po deszczu to z pikniku nad wodą raczej lipa

u mnie deszcz się skonczył
jest coraz widniej :)

nareszcie korzystając z bezczynności z powodu rannej pogody
ponaklejałem napisy na kaski moich kochanych kobietek
można obejrzeć foty na
http://www.adastra13.com.pl/download.html
KASKI BASI i ASTERKI

pogoda się już klaruje, czas pomyśleć o jakimś wyjeździe, może jednak to Muzeum Motoryzacji ?

szczepanj23
za jakieś 40 min Robertonos z Walentyna będą u mnie na Mokotowie, będę musiał mu tylko pomóc wymienić olej w jego skuterze i będzie można chyba się ruszyć, wiec obserwuj forum i jakby co będziemy telefonować do Ciebie

już wyjeżdżamy z szczepanj23 spotykamy Piasecznie na E-7 na parkibgu budowlanym

Madi - podaj do siebie numer telefonu. Nie ma w profilu.

Tak mi się spodobał pomysł z Otrębusami, że się dziś wybrałem tam z moją blondyną. Miejsce bardzo fajne i godne polecenia. Przy kilku eksponatach ożyły wspomnienia dzieciństwa :)
Spotkaliśmy adastra13 (tylko jego poznałem z jakiś zdjęć) z kimś. Pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja się poznać.

szczepanj23, Walentyna, Robertonos
dzięki serdeczne za wspaniałą wycieczkę, fotki z muzeum juz są na serwerze
mozna je pobrać z

http://www.adastra13.com.pl/download.html
MUZEUM MOTORYZACJI ( Otrębusy, 23-06-2013 )
link do pliku:
http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/Muzeum_Motoryzacji.zip

43 fotki spakowane WinZipem razem = 94,9 MB
fotki będą na serwerze do 28 czerwca 2013 (piątku)

Robertonos - pamiętaj o jutrzejszych jazdach doszkalających

ja zaraz chyba znów gdzieś śmignę bo Rasty13 chyba pójdzie na rower

adastra13 napisał:

emilos napisał:
Tak mi się spodobał pomysł z Otrębusami, że się dziś wybrałem tam z moją blondyną. Miejsce bardzo fajne i godne polecenia. Przy kilku eksponatach ożyły wspomnienia dzieciństwa :)
Spotkaliśmy adastra13 (tylko jego poznałem z jakiś zdjęć) z kimś. Pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja się poznać.

EMINOS
ze mną byli: moja małżonka - Rasty13 / ta blondynka /, Robertonos z Walentiną oraz szczepanj23
Miło było Cie spotkać i jeszcze raz przepraszam za zastawienie Ci pojazdu. Mam nadzieję że na następne wycieczki pojedziesz już z nami w grupie, ja też często biorę ze sobą moją 17-to letnią córkę Astrę

.jakby co będę pod telefonem

wróciłem już o dobrym zmroku, po drodze musiałem podjechać na myjnię bo wjechałem w takie trasy że Jejmość Jędza znów była kompletnie ubłocona.
Szkoda że nikt nie miał ochoty pojeździć wtedy może nie pakował bym się w drogi po błotnistych wertepach , ale i tak zabawa była przednia .