Zaraz z Rasty13, Walentyną i Robertonosem mamy jechać do LIDL'a na Tarchomin (ul. Światowida ) po kask dla Walentyny, przy okazji może jakieś zakupy, później planujemy jakiś piknik, najprawdopodobniej gdzieś nad rzeką Świder, jeśli by ktoś chciał dołączyć to proszę dzwonić 501-829-915 bo przy kompie mnie nie będzie
Życzę Wam miłej zabawy. Ja niestety szykuję się do pracy. Myślałem że jadę do Ostrołęki, a jadę do Ciechanowa. Wracając do zakupów przeglądam oferty z motocyklowymi materiałowymi spodniami.
Kisiu nie robiłem jeszcze remontu,silnik jest seryjny i nic nie było w nim robione. To w Jolusi Vitalce po stłuczce były połamane plastiki i wymieniane w Motor-Landzie,mechanicznie silniki oba są seryjne.
niestety LIPA - kasków już nie ma , podobno wycofali do magazynów. Teraz trzeba pokombinować gdzie tu dziś pojechać, miał być kierunek na rzekę Świder, ale Bartolini odnoszę wrażenie że się wycofuje, Robertonos to zagadka nigdy nie wiadomo czy nie nawali, a samemu jechać mi się nie bardzo chce.
Maru myślałem, że będzie chłodniej.Jeszcze wizja jazdy w moim czarnym kasku mnie przeraża, dyńka mi się ugotuje. Wczoraj wieczorem chciałem jechać z chłopakami i przy okazji zjeść jakąś pizze na mieście, ale ta pogoda była szalona, u jednego padało u drugiego czyste niebo. Zamówiłem sobie pizze do domu.
To zwracam honor, Hugo. Coś mi musiało się pomylić.
Ja kupiłem lusterko, zmieniłem LED-y na normalne żarówki i pojechałem na przegląd. Kolejka była duża. Nie chciało mi się czekać. Zadzwoniłem do kumpla i doradził mi stację diagnostyczną na Kaliskiego vis a vis Kocjana (Marek na pewno kojarzy). Nic mi praktycznie nie sprawdzał - tylko ogólnie najważniejsze rzeczy. Dostałem upragniony stempel i szczęśliwy pojechałem po sześciopak Żubra.
ja też kiedyś jeździłem do takiej stacji MPT tylko samochodem , co przegląd to się okazywało że samochód coraz bardziej fatalny ale akurat wiedziałem co jest nei halo , zwykłe czepianie ... tak sie czepiali czepiali wszystkich i o wszystko że w końcu ich zlikwidowali ,,,, niestety bez klientów raczej się nie da :) więc to działa w dwie strony. Zgadzam się przegląd jest po to by sprawdzic elementy bezpieczeństwa i ogólnie aby "kible" nie jeździły po naszych drogach ale niektórzy diagności bywają czasami nadgorliwi :)
My z Rasty13 zrobiliśmy sobie mały spacerek; wpadliśmy na Siekierkowski, z stamtąd na E-30 do miejscowości Zakręt. następnie E-17 do Kołbieli skręciliśmy do Góry Kalwarii następnie przez Konstancin Jeziorną i Wilanów wróciliśmy do domciu.
DYCHUL, planujemy coś na niedzielę ? Bo na Robertonosa już chyba nie można liczyć, po raz kolejny znów nas wystawił do wiatru, tak że sobota była spie...a, Padła przed chwilą propozycja podjechania do Otrębus - jest tam Muzeum Motoryzacji
A ja dziś zrobiłem 25 km - najpierw rano do pracy na 7 potem powrót po 19. Później do sklepu. Teraz siedzę i piję radlerka a w lodówce chłodzą się dwa strongi. Router zjarał znów przednią żarówkę, nie mam zapasowej i jeżdżę na pozycyjnej. W poniedziałek kupię, ze 3 od razu. Muszę też łańcuch naciągnąć bo tak się wyciągnął, że wali o wahacz. Będę szukał też spawacza coby mi pospawał bagażnik. Przejadę się też do kol. Michalk01 do Piastowa (zadzwonię do Ciebie w poniedziałek po południu) bo te zawory już klekoczą jak stary silnik wysokoprężny.
Bart poszukaj własnej panny, to będziesz jeździł z plecaczkiem. ;)
DYCHUL, planujemy coś na niedzielę ? Bo na Robertonosa już chyba nie można liczyć, po raz kolejny znów nas wystawił do wiatru, tak że sobota była spie...a, Padła przed chwilą propozycja podjechania do Otrębus - jest tam Muzeum Motoryzacji
Dopiero wróciłem z pracy. Marek jestem otwarty na propozycje. Planuje wstać około 07:00. Nie wiem czy już działa kąpielisko Kąck. Można spróbować pomoczyć nogi w Świdrze tam gdzie proponuje Hanita i wpaść do Otwocka na prawdziwego Kebaba. Może Wy macie jakieś propozycje. Jakoś dziś zmachany jestem jak koń po westernie.