Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Weźcie przykład z burgmaniaków - koszt to ok 80-90 zł.
Czarna kamizelka, żółte pasy, z tyłu logo i nazwa, nick z przodu po lewej :)

A już idąc tym tropem to i logo by się przydało :)

Witam dziś Jawka pokazała rogi. Po włączeniu biegu i ruszeniu z miejsca gaśnie. Mam nadzieję, że to tylko coś z ustawieniem zapłonu lub zasyfionym gaziorem. Do soboty jest jeszcze trochę czasu. Dziś już nie mam siły grzebać. Jutro będzie jeszcze gorzej, gdyż mam kurs do Kielc. Do domu wrócę po 20:00. Jednak mam nadzieję, że uda mi się ją uzdrowić i pojechać z Wami. Już widzę jak kierowcy będą nas przeklinać na wąskich drogach.

Na sito to trochę za mała ilość. Wprasowanki z kolei, nie są najtrwalsze, ale tanie.

maxell napisał:

A już idąc tym tropem to i logo by się przydało :)

Herbem Mazowsza jest orzeł, jakby w to ładnie wkomponować skuterek lub np jego część ( tu aż sie prosi samotny tłok na korbowodzie) to mogłoby to wyglądać całkiem, całkiem :)

Michalk jutro odpadam, do roboty idę :( dodali mi dzień.

Sobota bez zmian.

Dzięki, Marku. Zgłoszę się do Ciebie któregoś dnia po pracy. A taka kamizelka to byłaby fajna sprawa. Jak coś to byłbym zainteresowany.

Ja dziś na obcym rejonie. Treningi przed urlopami. Szlag mnie trafiał. Kreciłem się jak gówno w przeręblu po Modzelewskiego, Wita Stwosza i Irysowej.

Kamizelki też mogą być - dajcie kamizelki to się nadrukuje, żaden kłopot

co do napisów na kaski są do odbioru, popakowane w kopertach wystarczy podjechać po 15-tej Gagarina 25 m 14 jakby mnie nie było to Astra (córka) albo rasty13 wyda - koperty czekają na biurku do odbioru

Maru przy okazji odbiorę.
Jutro muszę poskręcać rometa, ostatnio zauważyłem, że pogubił śruby od mocowania tylnego plastiku. Kupiłem imbusowe śruby i podkładki sprężyste, będzie tak skręcone, że ni chu chu się nie odkręci. Do tego naciąg łańcucha i mycie. Dziś pojechałem ETZ umyłem, potem do sklepu i już Rometem jechać się nie chciało.

adastra13 napisał:

co do napisów na kaski są do odbioru, popakowane w kopertach wystarczy podjechać po 15-tej Gagarina 25 m 14 jakby mnie nie było to Astra (córka) albo rasty13 wyda - koperty czekają na biurku do odbioru

telefony kontaktowe:
22 851 32 20 oraz 501 829 915

madi napisał:

Michalk jutro odpadam, do roboty idę :( dodali mi dzień.
Sobota bez zmian.

Szkoda, może innym razem się uda.

Jutro Puławy? Nic się nie zmienia? (Wole zapytać)

My z Robertonosem jutro z rana jedziemy do Ciechanowa po Yamahę Virago dla Walentiny

izdebski12 napisał:

Jutro Puławy? Nic się nie zmienia? (Wole zapytać)

Nic się nie zmienia ! ( do zobaczenia jutro)

Kolego Adastra , mógłbyś coś takiego wydrukować na kamizelkach ? Ja powiem szczerze byłbym za taka kamizelką bo to super wygląda z pewnością. Ile kosztowałby taki druk na kamizeli , jak sądzicie ? pomysł super i bezpieczny za razem .

wszystko na niebie i księżycu wskazuje że jutro jestem o 9 na Bronowskiej :)

do ArtekToros
wydruk NIC nie kosztuje , najwyżej ktoś kiedyś postawi kawę,
kwestia materiału - załatwcie czyste kamizelki.

jak dla mnei bomba , jutro trzeba przegadać sprawe podczas jazdy na Puławy. "Kawę " jak najbardziej jestem za :)

Fajnie macie, że jedziecie. Ja jutro biore córkę i wsiadamy w samochód. Nawiasem mówiąc - dawno nie jeździłem puszką. Chyba ponad miesiac. Dziwnie będę się czuł.

Ja również jadę dziś to znaczy w Sobotę do Ciechanowa po tę Virago. Mam nadzieję, że następną wycieczkę zaliczę z Grupą.