izdebski12 napisał: Popsuło się. Dzisiaj czujnik lewej klamki hamulca. Szybka wymiana z powypadkowego, przycięcie kawałka plastiku, i elegancko. W prawej klamce ten czujnik padł miesiąc temu, dzisiaj w lewej. Tak jak pisałem, w tym skuterze mi pewnie cała elektryka padnie - oprócz kabli, bo już wymieniłem 1/2 z elektryki. Na wycieczkę do Puław wezmę jeszcze zapasowy moduł, cewkę zapłonową, fajkę, kabel. Tak na wszelki wypadek. Ciekawy jestem, czy ten mój "piorun F16" da radę z tymi Puławami ;). Jak coś to się nie martwcie - mam na to AC z holowaniem. :D
Szacun :))).Ja już dawno bym tego Torosa siekierą porąbał i na smietnik wyrzucił.
Miliard razy już o tym myślałem, niestety nie mam pieniędzy na nowy sprzęt :( Po każdej naprawie, wymianie części myślę sobie "a może już się nic nie zepsuje, i przejadę z 2 tys. km bez awaryjnie?" Ja ten skuter znam jak własną kieszeń. Pierwszy rozebrałem do gołej ramy, w drugim wymieniłem połowę elektryki. Mam nadzieję, że nie będzie problemów w drodze do Puław.
Przejeździłem tego Vogla we wszystkie strony. Wjechałem w jakąś dziwną drogę - błoto po pas, albowiem widziałem ślady skuterów. Obawiam się jednak, że byli to wędkarze. Może następnym razem Was znajdę.
A widzisz, to my byliśmy ;) Yamaha Virago 535, Yamaha X-max 125, dwa Kymco Vitality 50 2T i Router WS 50. Był też jakiś wędkarz na skuterze. Dzięki panowie i panie za grillo-ognisko
Michalk jutro pracuję do 19 więc odpada, jak już to może w piątek ? Na Szczęśliwice na pętle bez problemu podjadę. Napisz tylko o której godzinie mógłbyś być.
Niech to szlak. Widziałem wędkarza na wiśniowym skuterze z kuferkiem. Doszedłem do wniosku, zupełnie nie wiem dlaczego, że obok wędek to was na pewno nie będzie.
Jolciu, Hugo, Madi, Robertonos, Walentina fotki z naszego ognisko-grila z 12 czerwca br. już na serwerze, można pobrać ze strony: http://www.adastra13.com.pl/download.html plik do pobrania: 12_06_2013_ognisko_WILANoW link do paczki z fotkami: http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/12_06_2013_ognisko_WILANoW.zip
dzięki serdeczne za spotkanko, Jejmość Jędza i Yamaha Robertonosa już pomyte w drodze powrotnej wstąpiliśmy na myjnię
Ja dziś zakupiłem parę części, mam złożone tylne koło tył, zegary jutro będą złożone i gotowe, lampy gotowe, w weekend przyjedzie klej do plastiku a potem tylko będę czekał na nowy diaks żeby oszlifować ramę i dać do spawania. Niestety nie mogę znaleźć uszczelniacza do lag bo pasuje tylko od zippa pro ale te są za nowe żeby się psuły więc możliwe że tego będę reanimował. Ogólnie wszystko idzie do przodu.
Również już siedzę na przysłowiowych czterech literach przed lapikiem i czytam Wasze posty Szanowna Gawiedzi Grupy Mazowieckiej z którą dziś dane mi było przeżyć wspólnie ognisko-grilla na Vogla-cypelku.Podziękowania i ukłony dla Jolusi,HugoBossa,Madiego,Rasty,Adastry i Walentynki-DZIĘKÓWKA LUDU PRACUJĄCEJ MAZOWIECKIEJ ;)Mam nadzieję że uszy Wam nie popuchły od mojego głośnego pier...nia w kółko o tym samym...... Pozdro...Szacun i Szrokość - Znikający Punkt - Robertonos :)
madi napisał: Michalk jutro pracuję do 19 więc odpada, jak już to może w piątek ? Na Szczęśliwice na pętle bez problemu podjadę. Napisz tylko o której godzinie mógłbyś być.
Ok. Może być piątek, myślę że 14 będzie dobra. Powinienem do tego czasu uporać się z listami. Jakby mnie jeszcze nie było to poczekasz kilka minut.
No kolego, ale masz wyobraźnię, toroskiem swoim do Chorwacji? Nie to żebym złośliwy był, ale chyba musiał byś tego drugiego na części zamienne ze sobą zabrać :) A jedyni sponsorzy na jakich możesz liczyć to Twoi rodzice niestety :)
Jolcia Hugo , Madi porobiłem już te napisy Grupy Mazowieckiej na kaski o których rozmawialiśmy wczoraj podczas grila, pozostało tylko je ode mnie poodbierać i sobie ponaklejać, więc proszę się zgłaszać po napisy: Jolcia, Madi, Dychul, Kisiu, Izdebski12, Padalec, Robertonos, HugoBoss.
Jolcia Hugo , Madi porobiłem już te napisy Grupy Mazowieckiej na kaski o których rozmawialiśmy wczoraj podczas grila, pozostało tylko je ode mnie poodbierać i sobie ponaklejać, więc proszę się zgłaszać po napisy: Jolcia, Madi, Dychul, Kisiu, Izdebski12, Padalec, Robertonos, HugoBoss. jak by jeszcze było potrzeba to się dorobi
Oooooo naklejki !!! Jak wyglądają ??? takie jak na twoim kasku ??? Zrobił byś Marku jakąś fotkę i wstawił bo już mnie ciekawość zżera :-) Czyżby poważnie zaczynamy myśleć o wyjeżdzie do Sielpi ?
adastra13 napisał: Jolcia Hugo , Madi porobiłem już te napisy Grupy Mazowieckiej na kaski o których rozmawialiśmy wczoraj podczas grila, pozostało tylko je ode mnie poodbierać i sobie ponaklejać, więc proszę się zgłaszać po napisy: Jolcia, Madi, Dychul, Kisiu, Izdebski12, Padalec, Robertonos, HugoBoss. jak by jeszcze było potrzeba to się dorobi
Dzięki, chętnie odbiorę przy pierwszym spotkaniu :) Panowie, Nic się nie zmienia w sprawie wycieczki sobotniej?