Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Kisiu1981 napisał:

W sobotę jadę z córką do Mławy i w niedzielę wracam. Więc niestety...

- więc raczej Izdebczaku - KISIA nie zobaczymy.
Maxell się odgrażał więc może 6 osób będzie.

Padalec odebrałeś skuter ? Jak tak to podbij na Vogla na grilla tam nad jeziorko

Tak skuterek sprawny w 100% a użytkownik zwarty i gotowy :-)
Ale ja za niecałe 2 godz. do roboty jadę (w tym tyg. nocki mam) i tak w sobotę rano po robocie będę z wami leciał.

po 8 czy 12 h robisz ?

Na razie po 8 h. ale jak jest dużo roboty to zmieniają nam na czterobrygadówkę np. 5 dni po 12h. i 5 dni wolnego.

A właśnie, właśnie o maxellu zapomniałem.

Czyli
1. ArtekToros
2. Dychul
3. Izdebski12
4. Madi
5. Padalec
6. Maxell

Niech jeszcze ktoś dobije ;D

hmm no smacznego Panowie , ja to już nie dobiję , nei ma szans zanim dojadę to Wy już wrócicie :P)

Ja to pewnie w końcu nie pojadę, bo mam problem z tą uszczelką. Jutro go wstawiam do serwisu, więc nie sądzę, żeby zrobili jak ich znam.

Daj do serwisu, i powiedz, że Ci pilnie potrzebne. Dla nich to parędziesiąt minut roboty. Może na piątek będziesz miał?

Taa, szczególnie, że robią to w ramach reklamacji. Jak w sobotę go odbiorę to będzie dobrze.

a sam tej uszczelki nie wymienisz?

Ja się do silnika nie dotykam, trzeba rozrząd wyjąć, zawory...potem to dobrze poskładać...to nie dla mnie :)

Panowie a może nowy temat np. Kymco-Grand Dink - problemy z silnikiem.
Lub coś podobnego bo mały bałagan się robi.

Napisałem dlaczego nie jadę, więc...to chyba nie ja mam problem.

Madi - podjedź do mnie któregoś dnia to ustawię Ci te zawory - na przykład jutro po 14 powinienem być już wolny aż do wieczora, tak więc możemy spotkać się np. na Szczęśliwicach. Niestety dwie następne soboty jestem uziemiony - nigdzie się nie ruszę.

Panowie, macie jakieś plany na wakacje (lipiec - sierpień) ?
Jeżeli jednego dnia jesteśmy w stanie zrobić trasę około 350 km, to czemu by tak nie pojechać w kilka dni gdzieś dalej? Za granicę? np. do Chorwacji? :) Pewnie na taką wycieczkę znaleźli by się sponsorzy marek naszych skuterów, którzy by chcieli mieć później fajną recenzje swoich pojazdów, jak i zdjęcia.

Ja nic nie planuje, na razie tylko GŁOŚNO MYŚLĘ.

Niestety. |Bardzo bym chciał ale nie dam rady. A nawet gdybym nie jechał to też bym nie mógł, bo nie byłoby komu zostać z dzieckiem.

Moje plany na wakacje to: praca - dziecko - praca - dziecko - praca - dziecko - dziecko - praca - dziecko - praca - praca - dziecko - praca - dziecko. Na po wakacjach też coś mniej więcej takiego.

Ile Ci, Padalcze, policzyli za remont? A Tobie, Izdebszczaku, nic się jeszcze nie zepsuło?

Popsuło się. Dzisiaj czujnik lewej klamki hamulca. Szybka wymiana z powypadkowego, przycięcie kawałka plastiku, i elegancko. W prawej klamce ten czujnik padł miesiąc temu, dzisiaj w lewej. Tak jak pisałem, w tym skuterze mi pewnie cała elektryka padnie - oprócz kabli, bo już wymieniłem 1/2 z elektryki. Na wycieczkę do Puław wezmę jeszcze zapasowy moduł, cewkę zapłonową, fajkę, kabel. Tak na wszelki wypadek. Ciekawy jestem, czy ten mój "piorun F16" da radę z tymi Puławami ;). Jak coś to się nie martwcie - mam na to AC z holowaniem. :D

izdebski12 nie znam Cię ale pozostaję pod wrażeniem - przyjmujesz na klatę wszystkie plagi egipskie dotykające Twoje cudo techniki. Trzymam kciuki, żebyś dojechał w czołówce do Puław :)

izdebski12 napisał:

Popsuło się. Dzisiaj czujnik lewej klamki hamulca. Szybka wymiana z powypadkowego, przycięcie kawałka plastiku, i elegancko. W prawej klamce ten czujnik padł miesiąc temu, dzisiaj w lewej. Tak jak pisałem, w tym skuterze mi pewnie cała elektryka padnie - oprócz kabli, bo już wymieniłem 1/2 z elektryki. Na wycieczkę do Puław wezmę jeszcze zapasowy moduł, cewkę zapłonową, fajkę, kabel. Tak na wszelki wypadek. Ciekawy jestem, czy ten mój "piorun F16" da radę z tymi Puławami ;). Jak coś to się nie martwcie - mam na to AC z holowaniem. :D

Szacun :))).Ja już dawno bym tego Torosa siekierą porąbał i na smietnik wyrzucił.