No, Izdebski... Ładnie. Alarm trzeba wywalić i kupić sobie dislock lub kłódkę z alarmem. Oszczędzisz sobie problemów.
Byłem dziś na Bronowskiej i odwiedziłem naszego forumowego kolegę Zviezdę. TX żyje. Gaźnik wstępnie wyregulowany, zawieszenie tylne ustawione, łańcuch naciągnięty, nieszczelności w układzie chłodzenia zlikwidowane. Jutro wymiana uszczelki pod głowicą w Jog-u i wstępne oględziny Rometa 747.
A jeśli chodzi o wycieczki to ta na ognisko na Spalonej była prawdopodobnie ostatnią moją w tym roku.
No, Izdebski... Ładnie. Alarm trzeba wywalić i kupić sobie dislock lub kłódkę z alarmem. Oszczędzisz sobie problemów.
Byłem dziś na Bronowskiej i odwiedziłem naszego forumowego kolegę Zviezdę. TX żyje. Gaźnik wstępnie wyregulowany, zawieszenie tylne ustawione, łańcuch naciągnięty, nieszczelności w układzie chłodzenia zlikwidowane. Jutro wymiana uszczelki pod głowicą w Jog-u i wstępne oględziny Rometa 747.
A jeśli chodzi o wycieczki to ta na ognisko na Spalonej była prawdopodobnie ostatnią moją w tym roku.
Izdebski12 powiem Ci tylko tyle chłopie że z tym F16 to dałeś d...y na maxa że go kupiłeś,się nie obrażaj ale to takie gówno że ja za free nowego nawet bym nie chciał.Bo po co się męczyć z takim chłamem....a jak chcesz wiedzieć to jak miałeś na niego te pewnie około 1600zł to za taką kasę ja znalazł bym Tobie Japońskie używane cacuszko 50cm którym bez awarii śmigałbyś długo i to 80-90km/h.Ale teraz to już po zawodach i ch...
Dziadek - zero odzewu :) Poczułem pewien ignor. Nie wiem jak u nich ale u nas średnia wieku to 40 wiosen. Może nie dorastamy :) ŚGM ma szacun dla wszystkich :) GM dla siebie chyba tylko :) Spadamy z tego działu :) ... Następne pytania w : http://www.skuterowo.com/forums/topic/spotkanie-grupy-slaskiej-i-mazowieckiej
Kisiu a dlaczego ostatnią w tym roku?Czyżbyś szwagra zabił już lub nie miał pomysłów na zastraszanie go...spokojnie Padalec i ja coś wymyślimy by go zmusić do zostania z pociechami Twymi ;)
Wodzu spokojnie,może w tym momencie mało kto jest na Skuterowie...wiesz Sobota wieczór ludzie albo odpoczywają po tygodniu pracy,albo chleją gożołę i nie widzą Twoich postów.Ja tam do Sielpi się szykuję i może nawet z dupcią przyjadę ;)
Izdebski12 powiem Ci tylko tyle chłopie że z tym F16 to dałeś d...y na maxa że go kupiłeś,się nie obrażaj ale to takie gówno że ja za free nowego nawet bym nie chciał.Bo po co się męczyć z takim chłamem....a jak chcesz wiedzieć to jak miałeś na niego te pewnie około 1600zł to za taką kasę ja znalazł bym Tobie Japońskie używane cacuszko 50cm którym bez awarii śmigałbyś długo i to 80-90km/h.Ale teraz to już po zawodach i ch...
Ja już dawno zacząłem sobie zdawać sprawę, że nieźle się wpieprzyłem z tym chłamem. W wakacje będę A1 robił i kupie jakąś 125 nie chińską - może Kymco.
nie ma co się łamać czasami sie trafi gorszy egzemplarz. Co do wyjazdu to rozumiem że jedziemy 15.06 tak jak Padalec pisał ? Jeśli tak to ja juz rezerwuje termin i nei ma co musze zacząć znó jeździc gdzies dalej niż do pracy :)
Ja dziś sporo przejadę. Niestety nie w celach rekreacyjnych tylko załatwianie spraw. Najpierw wyjazd o 9 za Błonie do rodziny na 2-3 godziny oddać kasę za paliwo po przeprowadzce. Potem powrót do Blue City oddać czapkę koleżanki - i do domu. Wyjdzie około 100km.
My z Basią planujemy dziś przejażdżkę z DYCHUL'em, na jego i moim Virago ale gdzieś po południu jak Duchul odpocznie po nocnej powrotnej jeździe. chciała dołaczyć też i Walentina, ale niestety nie ma jak ją wziąść a Kolega Robertonos strzelił jakiegoś nastrojowego foha i cały wczorajszy dzionek przesiadział w domciu, nie będąc pewien co mu strzeli do jego rozczochranej dziś, więc ciężko będzie o miejsce jako " plecaczek " dla Walentiny - a szkoda, niechby się kobitka wyluzowała przed tygodniem pracy.
Zaraz postaram się zebrać i muszę z Basią podjechać na Moto-Bajzel na Wyścigi bo skończyła mi się pasta do konserwacji i impregnacji skur. Na spotkanie z Grupą Śląską to chcieli byśmy z Basią pojechać, powoli kombinujemy jak to sobie poustawiać.
nie ma co się łamać czasami sie trafi gorszy egzemplarz. Co do wyjazdu to rozumiem że jedziemy 15.06 tak jak Padalec pisał ? Jeśli tak to ja juz rezerwuje termin i nei ma co musze zacząć znó jeździc gdzies dalej niż do pracy :)
- Artku termin bez zmian! nikt się nie wypowiada że mu nie pasuje. Myślę że trzeba ustalić spotkanie na godz. 10.00. w Górze Kal. i jechać.
Ja pojechałem do kolegi Artura od Yamahy. Jednak wyciek płynu chłodzącego jest nie spod uszczelki cylindra tylko spod przewodów ogrzewania gaźnika. Jutro kupię nowe i wymienię. Poprawiłem też uszczelkę wydechu z patentem na folię aluminiową i skuter jest dużo cichszy. Opowiedziałem też Arturowi o Grupie Mazowieckiej i on też chciałby kiedyś przejechać się na jakąś wycieczkę.
Wracałem akurat w burzę. Na Rewolucji Październikowej była duża kałuża ale dało się przejechać. Jednak nie byłem suchy. I musiałem zmienić moduł zapłonowy, bo obecny trafił szlag. Na razie będę jeździł licznikowe 60 - 65 km/h póki coś się nie trafi.
15 czerwca 2013 roku wycieczka? Gdzie? To ta do Puław? Ile dokładnie km, gdzie spotkanie, o której godzinie, o której godzinie powrót? :) Jak będę miał kasę na wachę to jadę, ale muszę znać konkrety, a nie może jedziemy, może nie jedziemy, może o 10 może o 16, a może za sto lat...