Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

W sobotę jadę z córką do Mławy i w niedzielę wracam. Więc niestety...

izdebski12.
Po kolei
- tak 15 czerwca wycieczka.
- tak ta do Puław.
- mapa z przybliżoną ilością km - strona 262
- spotkanie cztery posty wyżej
- powrót ??? jak Bóg da i toros pozwoli.
Temat przewija się od co najmniej 2 tyg. Rozumiem że byłeś zbyt zajęty walką z swoją maszyną żeby zwrócić uwagę na tak mało istotny temat jak wyjazd do Puław.
Jeśli jeszcze masz jakieś pytania a nie chce Ci się czytać tego co było napisane wcześniej to proszę pisz z chęcią Ci odpiszę.

Nie tylko z maszyną, ale też dużo się uczyłem aby zdać do next klasy.

Dobra, czyli podsumowując:
~310 km, czyli przy moim spalaniu 2,5 na setkę w trasie to około 8L benzyny. Ok.
Spotkanie na/w górze kalwarii o 10? Ktoś jeszcze z Warszawy będzie jechał, czy tylko ja?
Powrót rozumiem, że już do Warszawy? ok.

Jadę na 70%, bo nie wiem czy pogoda pozwoli, oraz czy zdążę zaliczyć pewne rzeczy związane ze szkołą.

Ja na dzień dzisiejszy też się wybieram.

My tzn. Ja z Basią i Astrą, Dychul, Roboertonos i Walentina dopiero co wrócilismy.
Zrobilismy sobie niezłą przejażdzkę po okolicach zaliczając Lotnisko oraz Twierdzę Modlin,
wracając w Puszczy Kampinoskiej srobiliśmy postuj z grilem.
Ze dwa razy lekko nas zmoczyło ale w całoksztaucie nie było źle,
jutro na serwer wżucę foty to zapodam linka.

Ja dopiero godzinę temu do domu wróciłem, wcześniej byłem w Grójcu u Huga i Joli, wczoraj przejechaliśmy sporo km, dziś mniej, ja zrobiłem jakieś 35. Router dobił do 5220 km.

Wodzu nie oburzaj się tak, w weekend się jeździ a nie siedzi przy kompie dla tego nikt nie odpisał. Z Mazowieckiej będą ze 3-4 maszyny, mooooże 5, na więcej bym nie liczył.

Madi my też już w domu.Byliśmy jeszcze w Mc,dziś też było by troche km przejechane ale pogoda plany pokrzyżowała troche:(odbijemy sobie to:)

Szkoda, że za tydzień w sobotę pracujesz bo byś pojechała z nami do Puław, no ale cóż zrobić...

Fotki z wycieczki już na serwerze, można pobrać z
http://www.adastra13.com.pl/download.html
plik paczki fotek do pobrania:
09-06-2013 Twierdza Modlin i puszcza kampinoska-girl

ewentualnie:
http://www.adastra13.com.pl/DOWNLOAD/09-06-2013_Twierdza_Modlin.zip

adastra13
- zassane i obejrzane i żal d... ściska że mnie tam nie było :-)
Jeszcze jak by HUGO wstawił parę fotek to byłby komplet.
IZDEBSKI12 - w sobotę możemy spotkać się np. na Wale Miedzeszyńskim o 9.00. polecieć razem na miejsce zbiórki (lokalizacja nie zmieniona tj. stacja PKP Góra kal.)

Adastra szkoda że nie daliście info, że jedziecie, byśmy też pojechali. No ale cóż, widać, że Grupa Mazowiecka się dzieli na warszawską i południowo-warszawską...

Padalec tylko godzinę trzeba będzie ustalić, tak wstępnie proponuję 9.00. Potwierdzi się bliżej weekendu.

Padalec napisał:

ArtekToros napisał:
nie ma co się łamać czasami sie trafi gorszy egzemplarz.
Co do wyjazdu to rozumiem że jedziemy 15.06 tak jak Padalec pisał ? Jeśli tak to ja juz rezerwuje termin i nei ma co musze zacząć znó jeździc gdzies dalej niż do pracy :)

- Artku termin bez zmian! nikt się nie wypowiada że mu nie pasuje.
Myślę że trzeba ustalić spotkanie na godz. 10.00. w Górze Kal. i jechać.

MADI- zapodałem wcześniej może nie zmieniać ale mi osobiście wszystko jedno.
A i jeszcze jedno JA nie chcę być w jakieś tam grupie A czy B ja chcę pojechać do Puław bo nie uznaję zasady " do trzech razy sztuka" !

Nie no w sobotę jedziemy na bank, chyba, że by lało jak z cebra. ;) może być i 10

Ja też jadę do tych Puław - nawet mam już załatwioną kase na wycieczkę (kochany Ojciec :D). Padalec - No dobra. O 9:00 na wale miedzeszyńskim przystanek Bronowska, ok?

nio szkoda Madi,ale musze urlop zachować na wypad do Sielpi-wiesz że ja lubie jeździć :)a co do grupy to chyba cos jest nie bardzo bo sie faktycznie podzieliła :( troche przykre ale prawdziwe

izdebski12 napisał:

Ja też jadę do tych Puław - nawet mam już załatwioną kase na wycieczkę (kochany Ojciec :D). Padalec - No dobra. O 9:00 na wale miedzeszyńskim przystanek Bronowska, ok?

Bronowska na przystanku o 9.00. może być.
Maxell - którędy będziesz jechał ??? Może też Wałem Miedzeszyńskim :-)))

Jeśli w ogóle (bo jak napisałem, na dzień dzisiejszy jadę, ale wszystko może się zdażyć) to tak, najprostsza droga.

madi napisał:

Szkoda, że za tydzień w sobotę pracujesz bo byś pojechała z nami do Puław, no ale cóż zrobić...

MADI- czy tobie przypadkiem nie chodzi po głowie przesunąć wyjazd do Puław na Niedzielę ???
Tak żeby JOLUSIA się zabrała :-)

nie, bo Jolusia pracuje i w sobotę i w niedzielę więc to niczego nie zmieni.