Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Ja jutro mam trzy naprawy, a niedzielę muszę mieć wolną gdyby się nagle szwagrowi odwidziało coś i nie pojechałby po dziecko - wtedy ja musiałbym.

Izdebski - ja będę jutro koło 11:00 w okolicach ul. Bronowskiej. Robimy ze Zviezdą jego TX-a.

Jolciu, HugoBoss
jutro z rana eksportuje Camaro na warsztat, więc odpadnę / niestety /
nie wiem czy nie pojadę razem go robić, dziś troszkę sobie pojeździłem - niestety sam,
ot nikt się nie zgłaszał. Co do niedzieli nie wiem co jeszcze Rasty13 wymysli.

Nie Rasty13 tylko Ukochana Żona:-D

oj Kisiu1981
Ty wielki lizusie - już żeś ZAPUNKTOWAŁ u Basi jak to przeczytała !

Pogoda wspaniała a ja teraz siedzę i czekam na transport dla Camaro.

A my się szykujemy na wycieczkę :) Będzie wiele fajnych miejsc do obejrzenia.

No i mam prze....e, Basia weszła na forum, przeczytała o wycieczce i dostało mi się że jej nie powiedziałem wcześniej.

Canaro już zapakowany do Transita pojechał na warsztat, myślę ze w tym tygodniu będzie już zrobiony to na wycieczki bym jeździł skuterem a nie Jejmość Jędzą. I tak bardziej bym pasował do reszty grupy.

Aha, Basia pyta kto w końcu jedzie na tą wycieczkę i jaka jest trasa, bo nie obiecujemy ale jest możliwość że gdzieś byśmy może dobili-dołączyli

Jedzie Jolusia,Hugo i Madi,a trasa wygląda tak:

http://goo.gl/maps/BqBHw

Życzę Wam miłej wycieczki i fajnych wrażeń,trasa jak obejrzałem mapkę obiecująca.Pewnie jakieś miejsca po drodze obejrzycie.Ja niestety uziemiony jestem z braku kasy na ruchy-paliwo i resztę.HugoBoss,Jola,Madi,Adastra i Rasty zróbcie fotki do kolekcji to wstawicie potem.Pozdrawiam i Szerokość

Wczoraj w nocy pojeździłem z maxellem po całej Warszawie, wróciłem o 3:30 do domu, i właśnie wstałem. Niestety po raz setny chinol się zepsuł. Podczas jazdy z maxellem bardzo słabe przyśpieszenie, w końcu zgasł na światłach, i stracił kompresje. Po kilku minutowym kopaniu ożył. Jadąc dalej na kostce brukowej zepsuł się alarm - włącza się co parę sekund, i odcina zapłon. Musiałem w nocy z maxellem na starówce przednią czasze zdejmować, aby te gówno odłączyć z bezpiecznika.

Toros F16 jest to najgorszy na świecie skuter, którego można kupić nowego za około 1600 zł. Jeżeli ktoś jeszcze raz napiszę "jak dbasz tak masz, super maszyna - przejechałem nią 500 km bezawaryjnie" to nie wiem co mu zrobię. Normalna spokojna jazda, nigdy nawet gumy nie paliłem, a ten po prostu sam z siebie się sypię. WSZYSTKO w nim się rozsypie, a połowę już się rozsypało. Na końcu spalą się kable, a za 1 tys. km rama złamie się na pół, i wyrzucę skuter na śmietnik. Szkoda nerwów na te G-Ó-W-N-O.

My jestesmy w Rawie Mazowieckiej nad zalewem. Zaraz bedziemy w TVN METEO bo nagrywaja dzis program.

Zjedlismy kebab i ruszamy dalej :)

Kolego izdebski12,
chinole nie są takie złe, tyle że zależy jak się o nie dba.
Dodatkowo odnoszę wrażenie że Ty czesto przy nim coś tam zmieniasz,
a " poprawianie fabryki i konstruktora " nie zawsze bywa wskazane.
myślę że jak byś kiedyś przysiadł i zrobił WSZYSTKO w nim pożądnie
to by skuterek śmigał, wiem - Toros F16 nie jest najlepszym wyborem,
ale przeć daje się nim jeździć. ja chinoli miałem po kilka na raz i jakoś jeździły,
tyle że nie tunigowałem ich bezmyślnie a raczej z głową radząc się przy tym
mechaników którzy znali to z praktyki a nie z opisów w necie.
wejdź sobie na moją stronkę www.adastra13.com.pl na samym dole znajdziesz
MOBILNY SERWIS SKUTERÓW, QADÓW i MOTOCYKLI - DOJEŻDŻAMY do KLIENTA
tam znajdziesz kontakt do dobrego i przede wszystkim TANIEGO mechanika,
możesz do niego zadzwonić - poradzi, doradzi itd.

Dodam od siebie :
Odbieram "srebrną strzałę" w poniedziałek z warsztatu i jestem gotów z wami przemierzać Polskę wzdłuż i wszerz !
A na razie czekam na foty z Bełchatowa bo ostrzyłem sobie zęby żeby w tym roku tam pojechać :-)

My z Basią jak na razie dziś nigdzie niestety nie pojechaliśmy, po-prostu zebrało się co-nieco do wykonania w domu, teraz mamy zamiar z Walentiną wybrać się na jakiś pieszy spacer, pokażemy jej troszkę Warszawki a i nam troszkę ruchu się przyda

A my jestesmy w Koluszkach,zaraz ruszamy na Tomaszow :)

Jestesmy w Tomaszowie Mazowieckim w rezerwacie Niebieskie Zrodla :)

Panowie z Mazowieckiej myślicie o spotkaniu z ŚGM tak jak to było wcześniej ustalone ?.Zbliża się lipiec więc czas załatwiać w pracy wolne lub jakieś urlopy :).Byłoby nam przykro jakby się okazało że przyjedziemy a Mazowsza nie ma :).

I jak co to zabierajcie ze sobą pociechy - my zabieramy :)

Teściowe nie koniecznie :))).