Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Jejmość Jędza już po przeglądzie, zostało jeszcze tylko OC.

Droga Grupo Mazowiecka.
Przeczytałem dwie ostatnie strony waszej dyskusji i na usta ciśnie się parę pytań
-Po co ta dyskusja w temacie prędkości "podróżnej" skoro tak naprawdę nie wiadomo kiedy nadarzy się okazja jazdy w grupie większej niż np. 3 poj.? Z własnego doświadczenia wiem że jest kwestia do ustalenia "na miejscu" albo w ogóle nic nie trzeba ustalać.(patrz wyjazd na ognicho do Żabieńca - nie przypominam sobie żebyśmy coś ustalali , każdy dosiadł swojego rumaka i całą drogę było o.k.- normalnie porozumienie bez słów ! Albo moja pierwsza jazda z KISIEM , padło jedno zdanie na temat prędkości naszych pojazdów i od tamtego momentu nigdy ten temat nie był poruszany)
-Stwierdzenie "Ale prawda jest taka ze Grupa Mazowiecka nie potrafi jechac w kolumnie,pochwale jedynie adastre13,on jedyny potrafi dostosowac predkosc w grupie." No a kiedy ma się zgrać kiedy brak ku temu okazji ? Jest parę nowych osób (między innymi ja) które do tej pory śmigały same i jazda w grupie jest nowością a jak wiadomo trening czyni mistrza !
Na razie jest dyskusja o duperelach a nie wiadomo czy :
-wybieramy się gdzieś ? (ja powtarzam jak mantrę Puławy,Puławy...)
-o której i gdzie się spotykamy ?
-co zwiedzamy , gdzieś zajeżdzamy ?
-ile osób jedzie ? ( jedynie maxel coś tam pisał)
-jakieś propozycje ?
Normalnie podstawowe informacje pozwalające cokolwiek zorganizować.

Jak złożę Sprintera (tym razem w końcu porządnie) to piszę się na wycieczki Może w końcu będę stałym uczestnikiem wycieczek (byłem na dwóch :( ).

Prawda jest taka,że brak nam organizacji,ludzie pracuja w róznych godzinach.Zgranie nic tu nie ma do rzeczy,wystarczy spojrzeć w lusterko,żeby widzieć ,że inny z kolumny zostaje w tyle z jakiejś przyczyny....może boi się szybciej jechać,może jego skuter nie jest tak szybki jak inny,a może ma jakiś defekt.Ale kilka udanych wycieczek mam za soba.
Szkoda,że tak mało kobiet jeździ,zazwyczaj jestem sama w grupie:(
Zapraszam posiadaczki skuterów(te które nie boją się wyjechać dalej jak kilometr od domu)na nasze wycieczki.

Jolusia z pracą masz rację. Na ten weekend cieszyłem się jak dziecko. Niestety praca zepsuła mi go. Z weekendu zostanie mi niedziela. Chętnie pojechałbym na wycieczkę z Wami do Puław lub gdziekolwiek indziej. Co do awarii w trasie. takowa zdarzyła mi się w czasie drogi powrotnej z Kazimierza. Wszyscy zatrzymali się i pomagali jak tylko mogli aby ożywić Jawkę.

to byla ladna wycieczka, w grupie jechalismy dziarsko, awaria Dychula to już słynna awaria ale jak zniknal za horyzontem kazdy kolejny kto zobaczyl że z tyłu nie ma kolegi to zawracal. Tym sposobem po kilku miniutach wszyscy spotkalismy sie przy Jawce i nikt Dychula nie porzucil poki nie okazalo sie ze moze dalej jechac

Witam. Gdzie jedziemy w ten weekend?

roomcajz i tak właśnie powinno być,jak grupa to grupa ,a nie każdy sobie.
Ten weekend mam wolny więc możemy pośmigać.Może do Rezerwatu Niebieskie Źródła,Groty Nagórzyckie,Czerwińsk nad Wisłą.
Wszystko to można zwiedzić na Mazowszu.Może ktoś ma inne propozycje?
Choć wiem,że najprędziej to z Hugo i Madim sami będziemy jeździć....

Jola Niebieskie Źródła - popieram ! Ale dodałbym do tego jeszcze jedno miejsce, kawałek dalej jak źródła - kopalnię w Bełchatowie i Piotrków trybunalski. Warunek jeden - trzeba by wcześnie wyjechać tj. max koło 10.

No tak Madi 10.00 to już najpózniej.A Niebieskich źródeł jeszcze nie widzieliśmy kpalnie węgla brunatnego w Bełchatowie- widziałam -fajny widok.
Ja mam calutki weekend mam wolny także nie ma problemu z czasem:)
Zapraszam oczywiście kobiety na wycieczkę.

Madi moze dla jasności jakąś mapkę byś wrzucił?

A ja mam jeszcze lepszy pomysł,kto by jutro z nami jechał to mógł by dziś do nas przyjechać do Grójca,wieczorem byśmy wypili jakieś piwko,a rano w drogę. Nocleg się znajdzie :) Ktoś chętny?

Trasą może taką byśmy pojechali:

http://goo.gl/maps/p2jLB

Ja :D

Ty Madi to juz nie jestes gosciem,Ty prawie jak domownik :)

Chętnie bym pojechał, ale muszę się uczyć aby zdać. Nie chcę mieć poprawki na wakacje ;D

pogoda wspaniała , wynoszę się odstresować - czyli pojeździć bez pomysłu gdzie koła poniosą.

Nie ma chętnych na jutrzejszą wycieczkę i dzisiejsze picie u nas? :(

Wszyscy chętni na wycieczki,a wyszło jak zawsze :( Miłego weekendu

Super poprostu super :)...zostawie to bez komentarza...jakby ktos sie jeszcze zdecydowal to zapraszamy....

Ja z Madim wlasnie jedziemy do Grodziska Mazowieckiego.

My w McDonalds w Grodzisku Mazowieckim,zaraz wracamy do Grojca pic.