Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

ArtekToros napisał:

Kiedy te Puławy chcecie oblatywac - za dwa tygodnie ?

- pomijając ten muzealny wątek
Wstępna data wyjazdu do Puław 15.06
Godz. i miejsce do ustalenia.

A jaka jest średnia prędkość przelotowa i jakimi drogami? :)

sorry Padalec to rzeczywiście się trochę rozrosło taki trochę spam sorki - teraz już na priv będę Dziadka nagabywała i zapraszała :)

Dzięki chłopaki za wyrozumiałość :).Odwdzięcze się na spotkaniu ŚGM z Mazowiecką :).

To zależy kto pojedzie ? zasadą że grupa dostosowuje się do najwolniejszego. Ostatnio z KISIEM i IZDEBSKIM to 65 km/h jechaliśmy.
Trasę zapodał kiedyś MADI jak się przekopię przez posty to przypomnę ją.

Bo jak 65 to trasa musi być malownicza :), żeby się człowiek nie zanudził :)
I raczej wolałbym takie z asfaltem kompletnym :)

Hanita napisał:

sorry Padalec to rzeczywiście się trochę rozrosło taki trochę spam sorki - teraz już na priv będę Dziadka nagabywała i zapraszała :)

- spoko nie takie offtopy tu się pojawiały :-)

Ja tnę przodem 110-115km/h i toruję drogę przed wszystkimi,dla wszystkich Was ;)

Robertonos napisał:

Ja tnę przodem 110-115km/h i toruję drogę przed wszystkimi,dla wszystkich Was ;)

Jako najszybszy w tych całych wycieczkach to powinieneś na końcu właśnie jechać :)

Funkcja zaopatrzeniowca i zwiadowcy :-)
Jak by miał jechać te 60-65 km/h to szlag by Go trafił.

Ja spokojnie te 50-60 mogę jechać, oby tylko było na co popatrzeć po drodze. W końcu to wyjazd czysto rekreacyjny a nie przejazd z A do B jak najszybciej :)

Maxell sorki ale ja mam tak że wolałbym w ogóle nie śmigać,X-maxa spalić lub w nurt Wisły oddać niż w trasie poza miastem 50-60km/h jechać.Po mieście ok-tak,mogę tyle.Ale wybacz Bracie nie w trasie,jeśli tylko droga pozwala i nawierzchnia np: jakaś S,A jest to idę ile fabryka dała non-stop!!!Tak mam....

No i ja Cię rozumiem, bo mam to samo, ale jak jedziemy w grupie to trzeba się albo dostosować, albo przesiąść na 50-tkę.
Jak jadę ze wszystkimi to jadę ze wszystkimi, a nie ja sobie a oni sobie :)

Najczęściej jeżdżę z Mazowiecką powoli,bo albo są widoki ładne,albo mam kogoś za plecaczek i wtedy spokojnie,ładnie w kolumience zaimuję miejsce.Ale jak sam i S-ka to nie ma pomiłuj.

Robertonos napisał:

Najczęściej jeżdżę z Mazowiecką powoli,bo albo są widoki ładne,albo mam kogoś za plecaczek i wtedy spokojnie,ładnie w kolumience zaimuję miejsce.Ale jak sam i S-ka to nie ma pomiłuj.

No i ja właśnie o tym mówię. Trudno, żeby samemu się kulać bocznymi drogami skoro można wyskoczyć na S i te 120 spokojnie pomykać.

Dokładnie ;)

http://tnij.org/u8yw uffff znalazłem ! MADI- kiedyś tak na szybko zrobił.
Strona 215-216 tam trochę w tym temacie

A ktoś się orientuje jak tam sytuacja ze stacjami benzynowymi wygląda?
Pytam, bo ja na jednym baku tego nie obskoczę :)

maxell napisał:

A ktoś się orientuje jak tam sytuacja ze stacjami benzynowymi wygląda?
Pytam, bo ja na jednym baku tego nie obskoczę :)

- spokojnie w Polsce sieć stacji benzynowych jest dość gęsta :-)
Z tego co pamiętam stacje są:
Góra kalwaria , Kozienice , Puławy , Dęblin , Otwock i pewnie jeszcze po trasie coś się znajdzie.

No wiesz, ja nie wiem jakie to drogi, bo na takich całkiem bocznych (nie żółtych) to ze stacjami cieniutko.
A swoją drogą to nie wiem co za debil do Grand Dinka wsadził bak, który starcza na 180 km.