Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Ja to na dziś się nie piszę,jak coś to w niedzielę.

lekko kropi :)

Robertonos napisał:
<br " ... PROSZĘ WAS O JUTRO NO.JAK BY CO TO DZWOŃCIE 503 444 040 POZDRO I SZEROKOŚĆ

ROBERTONOS skoro podajesz nr telefonu to racz go odbierać, a tu włancza się automat z info iż skrzynkę masz zapchaną i nie można pozostawić wiadomości ale kasę nam zżera

To co z tym ogniskiem ? o 15.30 na wyścigach, koło bramy wjazdowej (tam jak Orlen) ? Pasuje wszystkim ?

u mnie jak na razie znów deszcz, więc na razie wszystko pod znakiem zapytania.

dobra przestało kropić, więc wypadam na zakupy, bo jakiekolwiek ognicho bez kiełbaski i takich tam było by do d..., jakby co będę pod telefonem / jak nie odbieram - znaczy że jadę / ewentualnie pisać na gg: 4939055

aha, do PADALEC,
Ty będziesz miał ze sobą swój kask jakby co ?

Ja też zaraz jadę po zakupy: kiełbasa, piwo (to do domu ;) ) i jakieś dodatki.

Byłem w sklepie, pęto kupione. MZ umyta na myjni ciśnieniowej:

Madi
ale Ty będziesz na MZ ??? mam nadzieję

jadę robić dalsze zakupy, nie wiem gdzie szukać tych 1-dno razowych grili, ale coś sie wymyśli.

a po co Ci jednorazowy grill jak ma być ognisko ? właśnie nie wiem czy jechać ETZ czy WS.

pada po nocach już ok kilku dni drewno bedzie bardzo mokre więc wrazie czego ...

Szkoda że nie mogę z Wami pojeździć.....

Spoko czyli rozumiem że HugoBossowi po pracy z Jolą się przyjechać nie chce chociaż do Żabieńca daleko nie mają,Kisiu sobie popił i odpuszcza,Padalec nie pisze czy będzie,Kasi pewnie Hugo nawet nie poinformował...no ogólnie Grupa Mazowiecka nie-SPOKO!!!

Kto będzie to będzie i już. A słyszałem że masz podobno złamaną rękę więc jak skuterem chcesz jechać ?

Fajnie jak ktoś dokoloryzowuje wiadomość i przekazuje je Tobie...nie złamaną tylko łokieć obity w lewej...mogę prowadzić.

Powiem szczerze tak:słyszałem że Mazowieccy mają zamiar spotkać się z Śląską Grupą...powinniście być w porządku co do nich i poinformować ich jak to z Grupą Mazowiecką NAJCZĘŚCIEJ bywa...że nie ma tu takiej konkretność jak u nich (oni jak się umawiają na Grill-wiem to-nie ma to czy sro jest GRUPA parunastu osób)więc może powinni wiedzieć żeby się nie zdziwili że do Sielpi dotrą ze trzy pojazdy od nas...czyli GRUPA MAZOWIECKA ha,ha......

Słuchaj, jak ktoś będzie chciał to pojedzie, grupa to i dwa pojazdy. Wiadomo, że u nas jakoś nie wychodzą wyjazdy jak u kolegów ze śląskiej, bynajmniej jeśli nawet pojadą trzy jednoślady to i tak będzie to spotkanie grupy śląskiej i mazowieckiej. Ja termin już zaklepałem, będę miał wolne na 100%. Więc ja pojadę a reszta - nie wiem. Nikt (prócz Hugo) konkretnie nie napisał, że pojedzie. Daleko nie jest, co to jest te 120 km.. Piszesz "powinniście być w porządku co do nich". Powinniście - czyli ja (Ty) nie, ja i tak nie pojadę. Jak wszyscy tak będą pisać to wiadomo że pojadą dwie-trzy maszyny. Trzeba od innych wymagać ale samemu też się angażować.

No masz rację...i prawda taka że mam ochotę jechać do Sielpi...czas będę miał na 100% w tych dniach pod koniec Lipca,mam nadzieję że z kasą też uda mi się tak zrobić by mieć na paliwo,jedzenie,pole namiotowe i resztę...Madi powiedz mi kiedy było chociaż raz by cała Grupa Mazowiecka była:Ty,HugoBoss,Jola,Adastra,Kisiu,Padalec,Bartolini,Michalk,ja i kogo tam jeszcze do Mazowieckiej zaliczasz razem na jakimś grillo-spotkaniu???Chyba nigdy co??Śląscy po 13-15 maszyn widzą się w sezonie parokrotnie na takich spotkaniach...aby coś nazywać GRUPĄ to trzeba by grupą była.

Nigdy. Oni mają organizację, u nas jej brak. Przykłady:
1) nie wszyscy są codziennie na forum;
2) nie każdy ma do każdego kontakt;
3) często się spotykają po 2-3 osoby bez informowania reszty, gdzie ta reszta też mogłaby pojeździć;
4) słabe planowanie tras.

Chyba tyle.

W sedno trafiłeś teraz to co napisałeś + to że jak coś jest u Nas planowane to koniec końców przed realizacją się ludzie wyłamują...a to się nagle coś nie podoba komuś i gdzie indziej już jedzie...a to deszcz i już nie mają ochoty...a to co innego.Kiepskiej baletnicy to i rombek u spódnicy-znasz na pewno.Dobra kto będzie to będzie dziś...nic na to nie poradzę i Ty też nie,jak nie chcą to nic na siłę...na niebie mocne chmury teraz są u mnie...robimy to na Spalonej pod wiatami dziś na 100%??Nawet jak padać będzie??