Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

ja głównie korzystam z tego:

http://www.meteo.pl/
http://www.sat24.com/

Z Adastrą gadałem i jutro możnaby to ognicho zrobić, nawet jak by miało kropić, są wiaty więc można się schować. Miejsce - spalona w Żabieńcu. Godzina do ustalenia ale pewnie po południu. Jak by co to pisać w temacie, ja wieczorem będę wchodził z telefonu.

Mi na ognisku nie bardzo chce się siedzieć, gdy można by pojechać na inne fajne atrakcje. Zresztą jak chcecie, jak już to sam się przejadę do tego Płocka, a co tam :D

Ognicho należało by zrobić , bo jest parę spraw do obgadania ! Miedzy innymi w sprawie ew. wyjazdów i przydało by się pojawiło jak najwięcej osób.
Planów na wyjazdy jest na forum całkiem sporo a z realizacją tych pomysłów już gorzej.
No chyba że pogoda będzie naprawdę do d...

SŁUCHAJCIE LUDZIE Z MAZOWIECKIEJ!JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO BĘDZIE JAK ZAWSZE-CZYLI NICI WYJDĄ I Z OGNICHA NA SPALONEJ I Z PŁOCKA.ALBO JESZCZE GORZEJ KTOŚ BĘDZIE W ŻABIEŃCU (MAŁO LUDZI),A KTOŚ W PŁOCKU (TEŻ MAŁO LUDZI)! I TAKIE WŁAŚNIE JEST UMAWIANIE SIĘ MAZOWIECKIEJ DO DU...!!!SORKI ALE TAKA PRAWDA JEST,CZY MY NIE MOŻEMY RAZ ZGODZIĆ SIĘ JAK JEST WOLNY DZIEŃ I WSZYSCY POJAWIĆ SIĘ W JEDNYM MIEJSCU W TYM SAMYM CZASIE DO CHOLERY!?!?JESTEŚMY MAZOWIECCY PANIE I PANOWIE,CZY JESTEŚMY KAŻDY SOBIE KRÓL?!?!BARDZO CHCIAŁBYM ŻEBY JUTRO SIĘ SPOTKAĆ LUDZIE!!PROSZĘ WAS: HUGOBOSS,JOLA,MADI,ADASTRA,PADALEC,KISIU,KASIA,IZDEBSKI...I KTO TO JESZCZE PRZECZYTA SPOTKAJMY SIĘ JUTRO NA SPALONEJ,OBGADAMY DALSZĄ CZĘŚĆ SEZONU-GDZIE ŚMIGAĆ,KTO JAK Z WOLNYMI DNIAMI BĘDZIE STAŁ W CZERWCU I LIPCU.ORAZ INNE SPRAWY KTÓRE SĄ DLA GRUPY.POZNAM MŁODEGO IZDEBSKIEGO BO JEST NOWY I NIE WSZYSCY SIĘ Z NIM ZNAMY.JA MOGĘ PADALCA Z PIASECZNA DOWIEŚĆ NA SPALONĄ I W OGÓLE PROSZĘ WAS O JUTRO NO.JAK BY CO TO DZWOŃCIE 503 444 040 POZDRO I SZEROKOŚĆ

Ja ognisko popieram oby tylko pogoda dopisała NO i JESZCZE z Basią muszę to uzgodnić

Ja już się napaliłem na ten Płock. Bardzo chcę zobaczyć te fajne akrobacje, i pokazy tym bardziej, że trochę interesują mnie nie tylko skutery, ale również rzeczy typu kabina pilotów itp. Jak nie będzie jutro padać to jadę. Jak nikt nie chce, lub nie może jechać do tego Płocka, to trudno - pojadę sam. :)

O której to ognicho robimy ? 15 pasuje wszystkim ?

Chętnie bym do Was podjechał się poznać i jednocześnie przejechać skuterem. Gdzie dokładnie jest miejsce, w którym się spotykacie, jakiś punkt orientacyjny?

Ale kiedy w końcu to ognisko? Może lepiej w niedzielę bo jutro to do 15 będę pracował.

Ja mogę jutro prawdopodobnie być. Płock nie wchodzi u mnie w grę. Tez bym się chciał spotkać. Pokażmy Grupie Śląskiej, ze chociaż raz się zmobilizowaliśmy.

Jak czytam ogólny brak zdecydowania, ja jutro z Basią tak czy siak jeśli pogoda pozwoli robimy sobie jakieś ognisko, jeśli gdzie indziej nie wyjdzie to nawet jak zwykle na Wilanowie.

Ja jutro sobie Bzyczka wypoliszuję - o ile mnie komary nie zjedzą przy tym.

Dziś robiłem rejon od 11:00 do 17:30. 849 sztuk plus 8 poleconych. W sumie od 7:00 do 19:00 (z trzygodzinną przerwą na układanie) jeździłem na moto. Jeszcze bym się może przejechał ale do pozostania w domu namówiła mnie Perła Mocna 8% - sztuk trzy plus Wojak Radler.

@Robertonos
Fajna inicjatywa, ze zoorganizowaniem wycieczek, ale po co podajesz numer telefonu, którego nie odbierasz, mało tego jak się dzwoni do Ciebie, to telefon wyłączony i komunikat się dostaje że skrzynka pełna. No chłopie sam przeczysz sobie...

Eeeeej !!! panie i panowie moja propozycja - jutro o 16.00 w Żabieńcu czy tam na Spalonej (nie ogarniam rejonów) HUGO zdąży dojechać - będzie git.
Dla tych od strony Wawy spotkanie przy wyścigach konnych na przystanku o 15.20 +,- 5 min.(łatwo zobaczyć bo jest grafitti poświęcone powstaniu warszawskiemu na murze i chyba tablica pamiątkowa )
Można jeszcze poprosić MADIEGO żeby wyskoczył pod DECHATLON na Puławskiej i tam nas "przechwycił"
Czy taka opcja pasuje ???
(Maru tu nie ma co uzgadniać zabierasz Basię i już :-)! )

ja jestem za. Moge nawet na wyscigi dojechać, nie ma problemu. :)

madi napisał:

ja jestem za. Moge nawet na wyscigi dojechać, nie ma problemu. :)

To mi się podoba :-)
A teraz trzy razy "zdrowaś maryjo" żeby jutro nie lało bardzo ( no żeby wcale nie padało)
MADI zabierz z domu "Mamrota" plisss!

Ryniowi pasuje. Jak coś to ten.

póki co leje :(

madi napisał:

póki co leje :(

U mnie tylko morka lekka, ide grać dalej :P