Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Ja jeżdzę nadal i nie mam zamiaru kończyć sezonu, jakby co moje gg: 4939055

apropo śniego... dokładnie tydzien temu w nocy z soboty na niedziele pierwsze kryształki posypały się w Wesołej akurat jak wracałem z baletu ;)

adastra13 widziałem Cie dziś na Bronisława Czecha jakoś przed południem... stalem w koreczku oczywiście autem, a Ty z plecakiem

Jeśli jutro ktoś by chciał pojeździć to piszcie w tym temacie, gdzieś się umówimy i pośmigamy. :)

UWAGA!

Jeśli ktoś chciałby pojeździć to jutro spotykamy się o godzinie 12:00 na stacji Orlen w Konstancinie-Jeziornej.

Miejsce spotkania:

Zapraszamy!

a może Starówka? lub gdzieś bliżej centrum w-wy?
chętnie bym podjechał na małą ustawkę, jakiś mały rajdzik - mało czasu mam teraz na rozrywki, stąd z dużych wojaży to odpadam

E tam duża wojaż, raptem do Góry Kalwarii i do Wawy przez Otwock. :)

Mlody,a kto ma byc w tym Konstancinie?

ja się właśnie obudziłem i powolutku bedę się wybierał do Konstancina - Jeź. Jeśli nie "wypadną" zadne niespodzianki to będę na czas. Jakby co gg : 4939055

A jaka jest planowana trasa ?
Może się ruszę swoim złomem.

wysłałem jeszcze o tym wiadomość "Bartoliniemu" mam nadzieje że odpali swoje Varadero i może też podjedzie ... ,

Ads jedziem szukać bunkrów w Górze a potem gdzieś za Wisłę w kierunku na Otwock, jak możesz to wbijaj :D

Hugo, będę ja i Aastra13, może jeszcze ktoś dołączy

"ads" myślę ze traskę wymyslimy jakąś razem - na miejscu, zależy ilu nas będzie to coś się wymyśli. Ja proponuję coś poza miasto, ale niezbyt daleko.
a tak na marginesie to kto jeszcze się pisze ???

No jestem z Otwocka i znam parę ciekawych tras, o której bedziecie na rondzie w Górze Kalwarii, tam bym czekał na wAS

propozycja była na 12-tą , mnie to pasuje, jak znasz jakieś ciekawe miejsca na traski to ja jestem ZA, wezmę aparat foto

pewnie koło 12:30, możemy umówić się np. przy stadionie czyli w tym samym miejscu co przed Kazimierzem

ok to 12:30 jestem przy stadionie tam gdzie jechaliśmy do Kazimierza

to do zobaczenia :)

Jak by ktoś chciał dołączyć i pośmigać to:

12:00 - Konstancin-Jeziorna Orlen
12:30 - Góra Kalwaria koło stadionu Korony przy ul. Wojska Polskiego.

oki Będę z Bartolinim > 12:00 - Konstancin-Jeziorna Orlen
<

Ja bym może pojechał,ale niestety pustka w baku,a moja wróci z kasą dopiero koło 14 :(

Nie wiedziałem, że tu jesteście. Ja na 12:00 nie zdążę. Madi, daj telefon to będziemy się łapać.