Chłopaki jak byście jednak podskoczyli jutro do tego JERUZALA - plissss !!! przywieście jedną butelkę "Mamrota" :-)
Można by zrobić takie spotkanko bez stalowo-plastikowych rumaków i wtedy siorb , siorb.
Witamy PiotraM - prosimy parę słów o sobie.
KISIU - no wiesz ! Mąż rodzinie , ojciec dzieciom a ty o grzybiarkach :-)))
Oj tam. Popaczeć (z krakowska) zawsze można, nie? Jedna na sto podobno jest ładna:-D
Madi to co z dzisiejszym dniem? Gdzie, i o której? :D
Jak coś pili to przegapili :)
Coś mnie tknęło aby spr. telefon. Na Bronisława Czecha o 13. A jednak.. myślałem, że zaspali, a to ja zaspałem bo sms był o 1 w nocy. ;D
Post się zdubblował
Witamy PiotraM - prosimy parę słów o sobie.
Zabrzmiało to śmiesznie... Co do mnie. Lat 28, mieszkaniec Wilanowa, posiadacz skutera Zipp Quantum R, jest to mój drugi skuter, jakieś 5 lat temu posiadałem Zippa Quantum, który sprawował się nieźle. Niestety po roku go sprzedałem, ze wzgledu na wyjazd z PL. Teraz postanowiłem sobie na nowo zakupić maszynę. Póki co mam przebieg 160km wiec musze delikatnie maszyną jeździć. Jak ją dotrę to chętnie się z Wami przejade, póki co moja prędkość to 35-40km/h więc bym tylko Was spowalniał. Jednocześnie chętnie bym się gdzieś ustawił po prostu na mieście spotkać się, pogadać... Prawie każdy wieczór mam wolny...
Ja moim tym chinolem zacząłem jeździć od 1 marca. Dzisiaj już mam 1986km, tak, że po wycieczce będę miał ponad 2100 :D
Dopiero niedawno wstaliśmy :)
Dobra, czyli na 100% jutro o 10:30-11:00 na Czecha? Szkoda, że dzisiaj nie mogliście się wybudzić bo fajna wycieczka by była. Właśnie skończyłem robić specjalnie przegląd - sprawdziłem pasek, olej, filtry poczyściłem. A tu taka lipa. Mam nadzieje, że jutro nie zawalicie.
Witam.
Nazywam się Maciek, jestem z Wawy lecz teraz mieszkam pod Otwockiem. Byłbym zainteresowany by dolączyć do waszej ekipy by wspólnie zwiedzać na skuterach polskę. Jak często robicie takie wycieczki, jaka jest ich odległość i czas.
Pozdrawiam Doman
Witaj Maćku,
Mniemam że nikt nie będzie przeciw i chetnie Cię przyjmiemy,
co do wycieczek to poprostu należy czytać na bierząca forum,
część jest planowana a część jak widzisz organizuje się na tzw żywioł,
ktoś zapodaje pomysł reszta się dołancza i jedziemy.
Hugo, Madi
co planujecie na dziś sobotę i na niedzielę?
Bartolini dorwał jakiś niezły motocykl, chyba wezmę Jejmość Jędzę
i może gdześ z nim się przespaceruje, ciepło jest i szkoda w domu siedzieć
czekam jeszcze na Robertonosa
Dobrze że dziś nie pojechaliśmy bo zaraz padać będzie,już chmury idą.
Jaki motor ma Bartolini? pyta Madi
Jedziemy jutro do Mrozów, Jeruzala, Stoczek Łukowski, Piława, Otwock, czy nie? Bo wy ciągle coś kombinujecie, i zmieniacie. Ja się napaliłem na dzisiejszy wyjazd, i guzik.
Zaraz gdzieś ruszamy,tylko nie wiemy jeszcze gdzie.
To ja spytam inaczej, kto ma ochotę dzisiaj na nocne kulanie się po Warszawie?
Chyba jednak do Wawy pojedziemy :)
wolny wieczor chetnie gdzies podjade szczegolnie jesli wsrod zgromadzenia bedzie ktos obcykany w zipp quantum/toros fresco by o jedna sprawe zapytac :)
wczoraj majac nadzieje ze moze benzynowe-glowy mykaja na cargo... odwiedzilem i lipa zero duszy heh.
gdzie wieczorami w warszawie sa teraz tego typu spedy?
My na Okecie pojedziemy przy cargo jak jest pas startowy,jak ktos chetny to niech podjedzie.
dokladna lokalizacje poprosze i bede za 30 minut maks :)