A my w sobotę chyba do Sielpii pojedziemy :)
Zerknąłem na te wsie i miasta co podałeś Madi i wyszło takie fajne "kółko" http://goo.gl/maps/1Sjru
Razem byśmy zrobili z ~200 km. Przydała by się jeszcze jedna osoba :). Jak nikogo nie znajdziemy to sami jedziemy? O której, i skąd wyjazd - tak aby się wyjechało rano, i wróciło pod wieczór :) Mam nadzieje, że nie wpieprzymy się na żadną "S-ke", i "A-ske", bo tych dróg to akurat bardzo nie lubię :D
Odświeżam, Co z jutrzejszą sobotą? :)
izdebski12 napisał:
Odświeżam, Co z jutrzejszą sobotą? :)
Z tego co tu widzę, to chyba lepiej samemu coś sobie organizować i po prostu jechać, bo zanim się ludzie zgadają, to albo terminy przejdą, albo coś tam.
Zaplanować coś i po prostu jechać :)
Ja wiem, że w kupie raźniej i może bezpieczniej (na drodze oczywiście), ale jeden chce, drugi by chciał a akurat wtedy nie może, trzeciemu się coś popsuło i tak w kółko :)
Masz racje. Jak do dzisiaj się nie zgadamy to pojadę sobie sam do Jeruzala ;]
No ja też właśnie sam jeżdżę, myślałem, żeby może w grupie, ale na prawdę trudno się dogadać.
Ja jeszcze zobacze, Hugo coś mówił by do Sielpii jechać, choć to raczej nie wypali.
A co takiego jest w tej Sielpi? Ile kilosów? Wy tam chcecie na cały dzień jechać rano, i wrócić wieczorem? Bo ja tylko tak mogę :)
Sielpia odpada, namawiam Hugo by pojechali do Jeruzala ;)
Czyli taką trasę chcesz zrobić: http://goo.gl/maps/1Sjru ? Jak tak to okej, jadę na pewno, teraz tylko pytanie kto na pewno jedzie, a kto nie. :)
Coś takiego, tylko, że my byśmy dołączyli w Piotrowicach, tam gdzie się krzyżuje droga 50 i droga 801.
Izdebski zapisz mój numer - 510 703 505. Pewnie wieczorem jeszcze coś dopiszę, mamy zamiar z Hugo jakąś flachę zrobić i pewnie na forum wejdziemy jeszcze. Ja póki co ide lać olej do Routera (to już 4 000 km) i dokręcić parę śrub. Może jeszcze łańcuch naciągnę. No i chyba na myjnię pojadę, piękna pogoda a motor brudny jak cholera.
hmm no okej. Przeliczył byś ile dokładnie km na jutrzejszy dzień by przypadło? Muszę wiedzieć, ile kasy na wahe zabrać. Ogólnie to właśnie zatankowałem pod korek, a przy moim spalaniu 2,7-2,8L/100KM zrobię na tym paliwku ok. 170-180 km. Jakieś dodatkowe atrakcje płatne będą, czy tylko przyjedziemy, pojeździmy, i pojedziemy? :D Sory, że tak gadam tylko o kasie, ale muszę wiedzieć o ile prosić moich kochanych rodziców ;]
Mój nr tel: 667755170
Ja to po drodze tankował nie będę, dziś zalałem do pełna 11,5 litra i na jakieś 500 km będzie. Przygotuj się na 200 km góra, myślę, że te 50 zł Ci starczy, zależy czy coś będziesz jadł po drodze itp.
Niestety mój bak nie powala - ma tylko 5,5L pojemności ;D. Skoro max 200 km, to będę tankował wracając do Warszawy + jakieś batony, i picie może gdzieś na pizze. Minimum 3 dychy będę miał.
Gdzie, i o której godzinie się spotykamy?
Wieczorem coś napiszę po konsultacji z Hugo, bo mamy zamiar pić więc będziemy musieli ustalić o której wstajemy i jedziemy. Z Grójca do Piotrowic jest jakieś 36 km więc potrzeba godzinki na dojazd.
Okej, ty ustalaj z Hugo, a ja się podporządkuje. Dokąd najpierw z Wawy jedziemy? Bo oni dołączą do nas w drodze powrotnej, czy jak?
Hej jestem nowy na forum, z kolei z Wawy - Wilanów, ostatnio również nabyłem skuter. Chętnie bym się przyłączył do przyszłych wycieczek. Powiedzcie mi tylko ja wygląda u Was prędkość przelotowa? Nie ukrywam, że skuter mam póki co zablokowany, w związku z tym nie chcę Was spowalniać :).
O takie rzeczy pytaj Madiego lub Hugo, bo ja w mazowieckiej siedzę od wycieczki z Kisiem i Padalcem. Myślę, że przelotowa prędkość będzie wynosiła 55-60km/h, bo to na takie średnie obroty skutera.
Piotrek, a z jakiej ulicy jesteś? Ja tam nieraz bywałem na Wilanowie.
Nasza prędkość przelotowa to tak z reguły z Padalcem 65 km/h według licznika ale zawsze przecież wszyscy podstosowują się pod najwolniejszego uczestnika. A jadąc z mniejszą prędkością można więcej zobaczyć i tirówki dokładniej pooglądać:-D