Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Hugo będziecie jeździć w przyszły weekend? Może zrobi się jakąś traskę jeśli macie ochotę. W mazowieckim jest trochę do zobaczenia, pomyślcie jakąś traskę.

Padalec napisał:

https://maps.google.pl/maps?saddr=centrum+handlowe+w+pobli%C5%BCu+Marki&daddr=Pu%C5%82tusk+to:Krajowe+Sk%C5%82adowisko+Odpad%C3%B3w+Promieniotw%C3%B3rczych+w+R%C3%B3%C5%BCanie,+Przemys%C5%82owa,+R%C3%B3%C5%BCan+to:D%C5%82ugosiod%C5%82o+to:52.5334859,21.4277262+to:S8+to:Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:radzymin+to:Marsa+to:Zygmunta+Vogla&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.160876,21.092548&spn=0.015664,0.027595&sll=52.160869,21.092548&sspn=0.003916,0.006899&geocode=FS4gHgMdJMNBASFKbbzbaYyDsykzsGh2es8eRzFKbbzbaYyDsw%3BFXQZJAMdF7xBASldYaAyDpIeRzFyEDPFQjvhGQ%3BFSjWJgMdh3xGASHpL9RmmLD4VSkR6veZs18eRzHpL9RmmLD4VQ%3BFawLJQMdF3pJASmf_p0JTvgeRzFRcj2JwUmEdg%3BFe2YIQMdDvZGASmjDBwC9uYeRzFsNeOJGnz_zg%3BFYtoIQMdjrBGAQ%3BFU8ZIQMdQflFAQ%3BFYt7IAMd69BDAQ%3BFZvQHwMdZTtDASmn0RxUY8QeRzGZoCKuMsLxmw%3BFTEJHQMdYmFCAQ%3BFdjpGwMdgN1BAQ&t=h&mra=mi&mrsp=10&sz=17&via=4&z=15
- tak to wczoraj mniej więcej wyglądało.
https://picasaweb.google.com/116950354298516280518/Rozan2013
- a tu parę fotek.
I jedna mała uwaga :
Nie wpuszczajcie KISIA do żadnego sklepu z częściami do skuterów !!!
Normalnie jak dziecko w sklepie z słodyczami :-)))

Ja bym jeszcze strzelił odjeżdżając szybkie zdjęcie tej tabliczce - tak na złość tym "ochroniarzom" :D

A Ty się wykruszyłeś i na cypel nie przyjechałeś ;)

Chyba Was widziałem dzisiaj nad Zegrzem, a dokładnie przy rondzie tym koło stacji benzynowej, na końcu dwie Vitalki niebieskie. Nawet miałem podjechać, ale pomyślałem, że w ryj dostanę to sobie darowałem :)
Poza tym już wracaliście chyba bo to po 20-tej jakoś.

maxell to raczej my bylismy,trzeba bylo podjechac

Bartolini,przeciez pisalismy ze jedziemy nad zalew

Dolaczyl do nas Madi po dlugiej trasie :)

IZDEBSKI12- napisał :
"Ja bym jeszcze strzelił odjeżdżając szybkie zdjęcie tej tabliczce - tak na złość tym "ochroniarzom" :D " - Młody dobrze gadasz , normalnie zaskakujesz mnie :-) Sam żałuje że nie zfociłem tej tabliczki.
Panie i panowie a może zrobić drugie podejście do tematu Puławy i okolice ???
Co o tym sądzicie ???
MAXELL - trza było podjechać , jak by nie wyszło to trudno - "łeb nie szklanka zagoi się" :-)))

To następnym razem zaryzykuje, mam dużo wolnego więc może coś mi podpasuje :)

Hugo, Jolciu, Kasiu, Madi i Robertonosie
dzięki serdeczne za wspaniałą przejażdzkę i miło spędzony czas,
Foty z grila nad Zal. Zegrzyńskim z ostatniego dnia majówki
są do pobrania z serwera

http://www.adastra13.com.pl/download.html
plik
05_05-2013_Zegrze

do nastepnego spotkania www.adastra13.com.pl
/ Basia, Astra i Maru... /

Maru, Ty weź lepiej na wycieczki jeździj skuterem, bo na bieguóce, to nie potrafisz jeździć.

Bartolini PILNÓJ SWOJEGO STYLU JAZDY, moja Basia jeździ szybciej od Ciebie ... , jak chcesz kogokolwiek krytykować - pomyśl wpierw o sobie / ... / wiesz co mam na myśli ... /chyba że znów się upiłeś i nie wiesz co piszesz /

Padalec stary wariat:-) Ale za to go lubimy.

Ja to myślę, Że trzeba było odjechać od składowiska, poczekać chwilę i pójść pieszo wzdłuż muru, zrobić szybko fotkę i uciekać:-)

No to widzę, że wczoraj ognisko, a dziś grill. Ładnie...

A ja dziś doszedłem! Ach, jak miło! Zrobiłem dobrze wreszcie. Rozebrałem silnik i okazało się, że pierścienie są jak przed chwilą wyjęte z pudełka. Nic im nie było pomimo pałowania i przebiegu 500 km bez właściwego docierania. Zauważyłem natomiast, że cylinder jest cały w oleju i głowica też. Od razu domyśliłem się, że uszczelka pod głowicą puściła. I rzeczywiście - była płaściutka i nie mogła uszczelnić. Uformowałem ją trochę i dociągnąłem nakrętki. Jeździłem trochę delikatnie i z przerwami. Na razie kompresja jest. Jednak muszę kupić i założyć nową uszczelkę.

My dopiero dojechalismy do domu. Dzis nastapila reaktywacja Grupy Mazowieckiej z czego sie bardzo ciesze. LwG :)

HUGO
Nam też bardzo miło z tego powodu, postaram się namówić Basię coby ZAREJESTROWAŁA się na skuterowo.com i dołaczyła do Nas jako pełnoprawny członek grupy, - mam nadzieję ze ją przyjmiecie bo ostatnie wyjazdy bardzo się jej spodobały, a przyda jej się taki ODSKOK od codzienności i pracy.
Co Wy na to ?

No pewnie że tak,w końcu moja nie będzie sama wśród samych facetów :p
A dziś już szara rzeczywistość i niestety do pracy,ale mi się nie chcę :(

Mam pytanie, znalazłem w internecie, że ktoś w Piasecznie sprzedaje niebieską vitalkę, czy to nie ktoś z was?
Syn zabrał mi mojego torosa i teraz muszę sobie coś znaleźć, by móc dołączyć do was na jakiejś wyprawie.

Ogromna szkoda, że dałem się namówić kierownikowi na pracę wczoraj. Tak z pewnie miło spędziłbym czas z Wami. Ale mam nadzieję, że pomiędzy 22 a 28 uda nam się wyjechać gdzieś. Do tego czasu może uda mi się dokończyć pancerkę. Jednak chyba trzeba będzie ją wypróbować w najbliższej okolicy, a dopiero później wyjechać na dłuższe wycieczki. Pozdrawiam Grupę Mazowiecką.

Mareczku o czym Ty gadasz? Powsinska lecialem ponad 80, do tego z wogla stales jak pipa, a ja od razu sie do ruchu wlaczylem, do tego bylem na orlenie po napoj i do tego dogonilem Cie przy chelmskiej. Zaprzeczysz? Dalej uwazam, ze nie potrafisz jezdzic na motorze, bo jak sie sprzeglo puszcza to gazu trzeba dac. Napisales na forum, to tez odpisalem.

A Basia, to niech sie poduczy znakow i przepisow i dopiero porownoj. Mnie rownasz z Basia, ktora nie potrafi jezdzic na skuterze? Ogarnij sie, bo w tym momencie trollujesz.

Maru co Ty porownujesz mnie do Basi, ja akurat na co wsiade to pojade, tak bylo tez w firleju na izu. Twoje fotki sa tylko na zgaszonym silniku na mostku. Zaprzeczysz? :)

Dla mnie Maru obecnie jestes trolem, porownujac mnie do Basi...