Oj zebrało się kupę podziękowań :
Dla - KISIA że twardo jechał nawet nie zamiauczał że coś boli , że coś nie pasuje itp. (no tylko raz jak IZDEBSKI12 prowadził błagalne "siku":-) )ale go rozumiem bo ja też byłem u kresu wytrzymałości.
Dla - IZDEBSKIEGO12 za "męskie decyzje", pokorę i niesamowity zapał do jazdy.
Młody jak przelatasz ten sezon i Ci się nie znudzi to jeszcze ładnych paręset tysięcy km zrobisz.
Dla - Marka (z przyległościami),BARTOLINIEGO,ROBERTONOSA za to że czekali na nas pół dnia i jeszcze zostawili coś do jedzenia :-)
No wystarczy tego , jutro wrzucę te parę zdjęć i mały opis.
Ciekawe czy MADI "coś upolował" na torze doświadczalnym w Żmigrodzie ? Mieli testować Griffina (to taka lokomotywa)
Ja to byłem szczęśliwy jak nie wiem - że mam taki ładny dzień i owocny zarazem. Naprawdę spisaliśmy się dziś i nasze sprzęty też. I też podziękowania dla Adaster za cierzpliwosć.
Padalec, Kisiu, Robertonos,
Serdeczne dzięki za spotkanie i miło spędzony czas,
fotki ze spotkania i ogniska mozecie zaciągnać z serwera
http://www.adastra13.com.pl/download.html
plik paczki z fotkami:
04-05-2013ognisko_skuterowo_wilanów
foty spakowane są WinZipem
Jeszcze raz serdeczne dzięki - Adastra13, Rasty13 -/Basia/ i Asterka
madi w Żmigrodzie nic nie upolował bo madi siedzi od środy w Bielsku-Białej, dzięki uprzejmości kolegi Karbona. Jak wrócę do domu to pewnie coś więcej o tej wycieczce napiszę. Dziś przejechaliśmy 144 km w tym 10 z holowaniem i 10 w dwie osoby. Która maszyna była holowana i na którym pojeździe jechaliśmy we 2 - o tym niebawem. :) Póki co moja wycieczka to 957 km. Jutro wracam do domu przez Katowice, Szczekociny, Włoszczową, Końskie i Grójec.
My jutro jedziemy na grill,ale jeszcze nie wiemy gdzie,może nad zalew zegrzyński.
Oddam tego mojego piździka do Motor-landu i niech mi wymienią tą dyszę na mniejszą, i porządnie wyregulują ten zasrany gaźnik, bo ja już z nim sił nie mam. Niby dobrze był wyregulowany, ale dysza za duża. Coś mocno się pokręciło producentowi jak zakłada do seryjnego chińczyka dyszę 85.
Co do wyjazdów to ja bym chętnie pojechał gdzieś po za Polskę np. do Czech, czy do Słowacji.
Dziękuję wszystkim za fajnie spędzony czas. Kisia już poznałem dwa lata temu, ale z Padalcem widziałem się pierwszy raz. Może za tydzień chłopaki jakaś wycieczka? Ja lubię stare forty, jakieś zabytki, chodzi o to żeby coś zobacztć. Piszcie.
HugoBoss napisał:
My jutro jedziemy na grill,ale jeszcze nie wiemy gdzie,może nad zalew zegrzyński.
Jeżeli gdzieś okolice Zalewu to mogę się z wami przejechać. Możecie po drodze zahaczyć o Piastów (np. pod TESCO) i wtedy do was dołączę.
Jeszcze spimy :p
To lunatykiem chyba jesteś ;)
Kto wie :p
Jesteśmy umówieni z nowo poznaną koleżanką Kasią z tutejszego forum i jedziemy nad Zalew Zegrzyński na grilla,miejsce spotkania Puławska przy Poleczki około godziny 14.30. Jeśli jest jeszcze ktoś chętny to zapraszamy :)
Niestety mam czas tylko do 18 - tak więc nie obrócę w 3 godziny z powrotem. :-(
Puławską,a potem na trasą siekierkowską i przez Rembertów.
Podgląd na mapie: http://goo.gl/maps/nbywb
Jejmość Jędza już dopucowana po wczorajszych błotnych jazdach,
DYCHUL - dzięki za spotkanie, tak jak się umawialiśmy, jeśli w pracy nic nie wykombinuję
to razem w wolnej chwili powalczymy z tym alarmem, a o nitro będę pamiętał.
Pogoda wspaniała - teraz przydało by się gdzieś śmignąć, ale zaczekam na Robertonosa
aż zakończy z Gregorem A1 wymieniać klocki w swojej X-max
HUGO a konkretnie to jaki macie plan ?
Zalew + Gril ? czy dodatkowo jakieś jazdy ?
dzwoniłem do Ciebie ale nie odbierasz telefonu
Już sama wyprawa nad zalew będzie jazdą,potem grill. Tamten numer już nieaktualny. Wychodzimy z domu.
zadzwoń do mnie HUGO 501 829 915
https://maps.google.pl/maps?saddr=centrum+handlowe+w+pobli%C5%BCu+Marki&daddr=Pu%C5%82tusk+to:Krajowe+Sk%C5%82adowisko+Odpad%C3%B3w+Promieniotw%C3%B3rczych+w+R%C3%B3%C5%BCanie,+Przemys%C5%82owa,+R%C3%B3%C5%BCan+to:D%C5%82ugosiod%C5%82o+to:52.5334859,21.4277262+to:S8+to:Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:radzymin+to:Marsa+to:Zygmunta+Vogla&hl=pl&ie=UTF8&ll=52.160876,21.092548&spn=0.015664,0.027595&sll=52.160869,21.092548&sspn=0.003916,0.006899&geocode=FS4gHgMdJMNBASFKbbzbaYyDsykzsGh2es8eRzFKbbzbaYyDsw%3BFXQZJAMdF7xBASldYaAyDpIeRzFyEDPFQjvhGQ%3BFSjWJgMdh3xGASHpL9RmmLD4VSkR6veZs18eRzHpL9RmmLD4VQ%3BFawLJQMdF3pJASmf_p0JTvgeRzFRcj2JwUmEdg%3BFe2YIQMdDvZGASmjDBwC9uYeRzFsNeOJGnz_zg%3BFYtoIQMdjrBGAQ%3BFU8ZIQMdQflFAQ%3BFYt7IAMd69BDAQ%3BFZvQHwMdZTtDASmn0RxUY8QeRzGZoCKuMsLxmw%3BFTEJHQMdYmFCAQ%3BFdjpGwMdgN1BAQ&t=h&mra=mi&mrsp=10&sz=17&via=4&z=15
- tak to wczoraj mniej więcej wyglądało.
https://picasaweb.google.com/116950354298516280518/Rozan2013
- a tu parę fotek.
I jedna mała uwaga :
Nie wpuszczajcie KISIA do żadnego sklepu z częściami do skuterów !!!
Normalnie jak dziecko w sklepie z słodyczami :-)))
No Panowie, nad zalew pojechaliście a nic nie informowaliście, a ja bym się chętnie przejechał, macie minusa ;/