Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

To nie ma chetnych jutro na grilla?

ja chętny jestem tylko pracuję ,.ehh więc niestety . smacznego grilla życzę

Walną Was miśki, to będzie pieszko :D

Zaraz wyjeżdzamy, chcemy przed południem być na miejscu tak zeby mozna jeszcze pojeździc i zwiedzić okolice, no i wieczorem zrobić jakieś ognicho.

Artek mogę jechać gdziekolwiek, tylko tak do 150 km max w dwie strony. Daj jakąś propozycję ;)

Ja dziś odpadam z grilla, mam na noc do pracy.

Dziś zamontowałem kufer do Routera - przygotowania do majówki oficjalnie rozpoczęte.

My dopiero wstaliśmy,chyba pojedziemy do Fashion w Piasecznie,a potem do Factory na Annopol,grilla jutro się zrobi.

A ja miałem wczoraj bardzo ciekawą i miłą przygodę. Jeszcze o 19 nie sądziłem że cokolwiek się stanie. Po pracy wróciłem do domu i koleżanka z pracy napisała że piją piwko z drugą. Ja akurat sprzątałem i życzyłem im miłego wieczoru. Za jakiś czas Anka pisze że trzeba Olę odwieźć do domu i mam podjechać do nich motorowerem. Myślałem że mnie wkręcają tym bardziej że Anka śmieje się że ze mną w życiu nie pojedzie. Ale Ola potwierdziła i po 21 byłem u nich na Kercelaku. Dziewczyny jeszcze wzięły po piwku i poszliśmy do domu pogadać. Zeszło się do 23 i zebraliśmy się z Olą do wyjazdu. Musieliśmy fajnie wyglądać bo Ola jest chodzącym ideałem - 181cm wzrostu i idealne wymiary (nie jest zbyt chuda) - a Anka miała niezły ubaw z Oli jak kask założyła :-D . Ale spokojnie i bezpiecznie odwiozłem ją do Piastowa, pogadaliśmy jeszcze trochę i kilka minut po północy podjechałem pod dom. Ola nie miała żadnych zastrzeżeń mimo że pierwszy raz jechała motorowerem, a Zipp spisał się doskonale. Przez ten nietypowy kurs pokonałem wczoraj 66km.

Dziś chyba nici z jazdy. Pada i nie zapowiada się na to żeby przestało.

My z Robertonosem wczoraj mieliśmy dobre warunki do jazdy, niestety dziś się rozpadało, czekamy na poprawę pogody aby wracać.

Wczoraj musiałem trochę popieścić Jawkę, gdyż zaczynała buntować się. Inspekcja gaźnika i zapłonu dała natychmiastowe i widoczne rezultaty. Niestety jeszcze chyba czeka mnie kolejna wymiana żarówki reflektora lub coś niedomaga trochę z instalacją. Szkoda że nie bardzo mam czas pojeździć. Może jednak na początku maja troszkę będzie słońca, a ja mam wolne. Jeśli nigdzie nie przejadę się z Wami to będę u kolegi wykańczał Pancerkę.

madi napisał:

Dziś chyba nici z jazdy. Pada i nie zapowiada się na to żeby przestało.

Podobno po południu ma być lepiej. Już widzę na www.sat24.com ,że idą do nas dziury w chmurach.

Męczyły mnie te światła w Jawce. Mimo, że ze względu niepewną pogodę Jawką nie pojadę dziś do pracy, to postanowiłem zerknąć do tych świateł. Przyczyną usterki było zwarcie na przewodzie. Przewód już zabezpieczony i światła świecą. Jedynie brakuje mi żarówki 6V/2W do przedniego reflektora. Tę kupię przy okazji, a może Adastra13 w swoich szpargałach będzie miał? Będąc w Rzeszowie mogłem nabyć, ale zapomniałem.

W Rzeszowie w Ag-mocie może ?

Tam też. Są obok siebie dwa sklepy. W Agmot same części, a w tym drugim też obecne Romety. Ostatnio stał po kapitalnym remoncie Simson motorower z niską rurą 4 biegi i 12V instalacja. Wyglądał jak prosto z salonu, cena 2500 zł.

takiego to by kupił :)

Motorland Rzeszów.
http://maps.google.pl/maps?q=rzesz%C3%B3w&hl=pl&ie=UTF8&ll=50.041659,22.010674&spn=0.001826,0.004823&sll=52.24755,21.193789&sspn=3.565336,9.876709&t=h&hnear=Rzesz%C3%B3w,+podkarpackie&z=18&layer=c&cbll=50.04165,22.009577&panoid=V2CB4TM20MFjspaHV1ZuwQ&cbp=12,154.12,,1,-10.71
Jak wejdziesz na google maps odczytasz telefony do nich. Zapytaj?

Madi, a może Ty masz na luzie żarówki 2W/6V i krzywkę do mojej Jawki? Ta już jest okrutnie zniszczona.

2W niestety nie mam, krzywka jakaś jest ale już nie jest najlepsza, pamiętam, że ją wymieniałem w Ogarze

tak pogoda dziś była do banii więc nawet Madi nic nie proponowałem .... ehhh i po weekendzie jutro do roboty. mam nadzieje, że we wtorek bedziecie miec lepszą pogodę na wyjazd

we wtorek jadę jeszcze sam, z Karbonem jestem umówiony w środę o 16 w Rudach koło Rybnika.