Dawidsuper8 SOPKO, choć w moim wieku to wielu bywało juz po 2-gim zawale
MADI - co do jazdy na ZAMBRÓW to niestety muszę jeszcze podogrywać to w pracy i w domu oraz z Robertonosem /kiedy on będzie niał czas/, tak że konkretnej daty jeszcze nie znam ale napewno będzie to jakiś weckend i to w miare szybko bo czas już mnie z tym goni.
Witam. Maru brakowało mi słowa kiedy proponowałeś mi wyjazd na Bemowo. To dla mnie spęd to co tam proponują. Kilka lat z rzędu sezon otwierałem w Częstochowie. W tym roku pogoda była niepewna więc odpuściłem sobie ze względu na chorobę płuc. Sezon chętnie otworzę z Wami np. na kiełbaskach. Obawiam się, że niestety mało kiedy z Wami będę jeździł. Pracuje tak, że wracam do domu rano jedną noc w domu a następnego wieczora w drogę i powrotu za 2 dni. Tak więc zmęczony po podróży i muszę odpocząć przed jazdą. Raz na miesiąc mam 4 dni wolnego. Dziś zaprowadzam swoją ciężarówkę na wymianę opon w ciągniku i naczepie. Po powrocie do domu wymieniam olej w Virago i montuje akumulator. Jutro pojadę na przegląd, gdyż wczoraj skończył się. W planach mam skończyć Pancerkę, zarejestrować ją i zaprowadzić do Pruszcza Gdańskiego. Tam będę miał sprzęt, aby pojeździć sobie po 3mieście w przerwie pomiędzy kursami. Maru pamiętaj o mojej krzywce. Pozdrawiam Was.
Panowie, ja mam dokładnie tydzień wolnego. Małym fartem, ale jest :) I mam zamiar przez ten czas kilka km zrobić. Pewnie sam, bo większość osób pracuje. Padalec - do Częstochowy trzebaby wyjechać w nocy koło 2-3. Powrót pod wieczór. Jakieś 500 km jazdy. Myślę dalej czy tam jechać. Trasa nocna - nic nie widać. Sam zlot, może ok. Nie wiem już sam. Jadąc na Puławy i okolice jest ten plus, że można cały dzień poświęcić na spokojną, turystyczną jazdę i oglądanie ciekawych miejsc.
Padalec = OK, Góra Kalwaria, stacja PKP, godz. 9'00. PS: po drodze wstąpimy jeszcze na stację koło EC Kozienice :)
Kisiu - wozisz dalej listy na Baletową, Kapeli itd ? To moje rodzinne strony, mam rodzinkę na Katarynki, Karczunkowskiej, Gajdy i Pozytywki. Czyli po prostu Warszawa Dąbrówka. Sam mieszkałem na Baletowej, dawno temu, zaraz po Nicejskiej. Dokładnie Baletowa 14. Obecnie jest tam siedziba firmy Arcon Polska Sp. z o.o.
Ja niedawno wróciłem z pracy - dokręciłem lusterko bo się poluzowało na dziurach, podregulowałem łańcuch i wymieniłem olej korzystając z tego że silnik rozgrzany.
sie mano Panowie , dawno mnie tu nie było , widze ze temat czestochowy upadł. Co do jazdy w sobotę z Góry Kalwarii to temat bardzo mi się podoba , tylko nie wiadomo jak z czasem . pozdrawiam
Dziś wymieniliśmy w starszej Vitalce tłumik, rolki i klocki hamulcowe. Jutro jedziemy do motor-landu na wymianę plastików, potem pewnie na kebaba na Maltańską. Teraz siedzimy i pijemy browary. :)
Artek jak chcesz to jedź z nami, w sobotę zbiórka w Górze Kalwarii na stacji kolejowej o 9.00. Hugo może też pojedzie.
Nie wiem jak to będzie u mnie z czasem ale może uda się coś wygospodarować. Muszę tylko wiedzieć odpowiednio wcześniej o planach Grupy. No i zobaczymy czy Bzyczek nie będzie miał jakiejś kolejnej awarii... Jutro będę grzebał po dzisiejszej przygodzie.
Dziś wreszcie udało mi się doręczyć osobiście list Edycie Bartosiewicz.