są po to by syf tam nie leciał. po co to zdejmować jak tego prawie nie widać?
co do niedzieli to jeszcze nie wiem, ja też muszę podjechać do warsztatu. W Camaro wycieka mi olej ze skrzyni, będę musiał coś z tym zrobić, ale co do spotkania dam odpowiedź w niedzielę przed wieczorkiem, najwyzej przyturlam sie na czymś innym.
a w niedziele to gdzie to spotkanie jak coś (cargo?)
tzn. ja bede na cargo po 20.30 na pewno
no chyba, że będzie padało...
akcja jest prosta...
kompletujemy ekipe na ew. dłuższe wypady na przyszly rok (czyt. może jeszcze w tym roku coś)
no i tak by było miło sie poznać, szkoda, że dopiero pod koniec sezonu ale zawsze jest jeszcze nastepny rok ;)
ja moze w czwartek wpadne jakby jakas ekipa by sie zebrala, jutro po 10h w szkole nie bedzie mi sie chcialo
http://www.youtube.com/watch?v=8nHSw2pdVn4&feature=fvst
i gdzie do tego nasze wypady....
4000 km SKUTEREM i to VITALKĄ :D
http://www.retbike.pl/aktualnosci/wyprawy/litwa_lotwa_estonia_2010
Staaaare ;P Jest lepszy gość co na Nordkapp pojechał Gilerą Runner 50 2T. ;)
> "ew. dłuższe wypady na przyszly rok (czyt. może jeszcze w tym roku coś)"jeśli pogoda dopisze < - dobra myśl, popieram.
@adastra13 w przyszłym roku zbiera się ekipa na wyjazd do Częstochowy na rozpoczęcie sezonu 2012 - Zlot Gwiaździsty
"do Częstochowy" - ale ja jestem człowiekiem BAAARdzo małej wiary , choć propozycja kuszaca watra wziecia pod uwage
jakby co to mój gg: 4939055 mail: adastra13@poczta.fm
tak bedzie łatwiej się kontaktować
Ok, jutro, jeśli nie będzie padać to podbiję na Cargo, clsmg63 może i Ty będziesz no i adastra13 :)
EDIT: UWAGA !!! Jutro o 20:00 jeśli ktoś chce niech wbija na Cargo i niech szuka czerwonej Vitalki i srebrnego Kingwaya Fonero z charakterystycznym kufrem z wbudowanymi diodami LED. :)
PS1: Spotkanie się odbędzie pod takim warunkiem, że nie będzie padać.
PS2: W razie czego kontakt do mnie jest w profilu, przy czym jeśli nie odbieram to albo jestem na lekcji albo właśnie jadę. ;) Nie mam nic na koncie więc niestety nie oddzwonię.
PS3: Można szukać też białej Vitalki, obstawiam, że clsamg63 się też pojawi, ale potwierdzi to on sam.
Pozdrawiam !
będe ;)
Weźcie zróbcie jakieś fotki ze spotkania i wrzućcie :)
Oki :)
Wróciłem ze szkoły :) pogoda dobra więc do zobaczenia ;)
oki, wezma aparat to się porobi jakieś foty, własnie wróciłem z wycieczki do Fortu-Bema, jutro foty wrzucę na stronke a teraz powoli zbieram sie na CARGO - do zobaczenia mniemam iz tym razem sie uda.
clsamg63 wbijaj na ten parking dalej co mało ludzi jest, żebyś nas nie szukał w razie co to dzwoń - numer w profilu ;)
Lece na wybory i potem na Cargo
gdzie dokladnie sie spotykacie? jeszcze na cargo nie bylem :)
czesc,
nadrabiam zaleglosci w czytaniu Waszych postow-slabo, ze ten komponent forum nie posiada funkcji powiadamiania mailowego o nowych wpisach :(
sądzę, że jeszcze damy radę się złapać na mały rajd. wg prognoz pogoda na najbliższe dni ma być w miarę spoko:
http://www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/maksymalnie-18-najmniej-6-stopni-celsjusza-pazdziernik-bedzie-chlodny,14001,1,0.html
taki wypadzik 50-100km wokol W-wy na oficjalne zamkniecie sezonu - jestem za!!!
btw. dzis na cargo nie podjade - ciekaw bardzo jestem wynikow wyborow