byłem, szkoda że jakoś nie udało się nam spotkać
Ja właśnie wróciłem,widzieliśmy Cię,ale potem zniknąłeś :)
adastra13 trzeba było zrobić jeszcze jedno koło chociaż, chcieliśmy Ci pomachać ale żeś uciekł. Fajne masz za to światło pozycyjne/stopu w kufrze
dokładnie, ja zdąrzyłem podjechać jak adastra13 ty odjeżdżałeś na prostej...
kuferek elegancki ;>
bylismy dokładnie 8minut po czasie... czyli ok 20.38(40) i ja siedziałem do 23.00 ale warto było bo sie późneij rozkręcili chłopaki i przyjechał kolega na gsxr 600 i od dawien dawna pośmigałem na tej prostej ;>
to jak coś zawsze pozostaje niedziela ;)
Jeeeaah !
Udało się wgrać mapy do GPSa do mojego fona i śmiga elegancko :D :D :D :D
Teraz tylko kupić uchwyt, zrobić zasilanie i będzie zajebiście :D
ha, może się uda w niedzielą tyle ze będę musiał chyba wziąść inny skuterek,FONERO - bo Camaro coś pyszcza mi olej i nie wiem czy sie wyrobię z naprawą ( ale Fonero też będzie z oświetlanym kuferkiem) czyli teraz już mnie rozpoznacie.
aha, zapraszam na: http://www.adastra13.com.pl/skutery.html
http://www.rejestrmotocykli.pl/
polecam ;)
witam wszystkich a co wu na to aby jutro czyli 8.10.11 tak o godzinie 18 na cargo, spotkać sie jako pod koniec ciepłych dni i końca sezonu. Najlepiej jak by duzo osób było. a co wy na to?
Widocznie kolega adastra13 zgodnie ze swoją ksywką wybrał się do gwiazd zamiast znaleźć towarzystwo na cargo ;)
Jak dla mnie punkt zborny powinien wyznaczać zawsze madi - sobą - przy jego wzroście nie da się Was przeoczyć :)
dzięki za spotkanie i miłe pogaduchy - zwłaszcza zgadywanie mojego wieku :D prawdziwi z Was dżentelmeni ;)
Ja w niedzielę odpadam - pojazd w serwisie... :(
Scarlet,a ja zwracam honor,naprawdę istniejesz,chociaż w to wątpiliśmy :)
uu a co się stało z moto? czy na weekend oddałaś go na przegląd?
W weekend i tak nie będzie pogody
tjaaa....baba z krwi i kości ;)
a moto w serwisie z lampą co się nie świeci i wymianą zębatki coby się tak chłopak nie dusił przy zamykaniu zegara ;)
O,to będą wyścigi z Madim :)
Twoja Vitalka teraz szybciej idzie odkad masz nowy pasek ;)
Madi gdzie znalazłeś te torby boczne oxfordu?
daj jakis namiar na takie lub najlepiej jeszcze jakieś podobne :>
na allegro wpisz sakwy oxford first time :)
madi napisał:
Twoja Vitalka teraz szybciej idzie odkad masz nowy pasek ;)
Że niby moja szybciej? Mówiłem o wyścigach z Scarlet :D
ok, a co do osłon na golenie przedniego amortyzatora...
orientuje się ktoś czy można je zdjąć? (te gumowe)
ładniej wygląda jak widać chromowaną goleń tak jak ma super 9 i wszystkie usportowione skuterki m.in. aerox
mam amortyzator ciśnieniowo-olejowy i z tego co wiem osłona nie jest potrzeba, ktoś coś wie na ten temat? po co one są, czemu np. nie montują w motorach :> ?