Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

degename napisał:

A szykujecie coś na weekend? W końcu mam skuter sprawny a dziewczyna w końcu dała mi wolny weekend :P

no ew. jak co czwartek cargo po 20.30

a i jak ktoś ma chwile
to zapodajcie link do tych bagazników pod kymco vitality ;>
ja tego nie moge znaleźć jakoś... heh.

http://kymcosklep.bazarek.pl/opis/2456083/bagaznik-pod-kufer-marki-biondi-do-kymco-vitality-50-2t4t.html

Miłego spotkania. ;)

czy na ten wecken'dzik jest moze planowane jakies spotkanko / wyjazd ? na jakie można by sie wprosić?

dziś na cargo o 20.30, w weekend chyba nie

Jak się uda to też przyjadę. :)

madi napisał:

Jak się uda to też przyjadę. :)

podaj jakiś dokładniejszy namiar - gdzie to jest, moze uda mi sie przyjechać moje gg : 4939055

parking przy terminalu Cargo przy Lotnisku - Okęcie...

http://mapy.google.pl/maps?saddr=52.156492,20.985278&hl=pl&sll=52.156703,20.991032&sspn=0.0109,0.01929&vpsrc=0&mra=mift&mrsp=0&sz=16&t=m&z=16

postaram się znaleźć

spodziewasz się jakiejś większejgrupy ludzi ?

clsamg63 napisał:

ja, scarlet i jej koleżanka ponoć.

+ HugoBoss + może i ja - czyli w najlepszym przypadku 5 osób i 4 maszyny. :)

mniej wiecej widze ale jakby jakas nazwa konkretnej ulicy >...

Przecież dałem mapkę z zaznaczonym punktem

jedziesz Puławską np. z centrum w kierunku piaseczna,
mijasz po prawej stronie tory wyścigów konnych za ktorymi na pierwszym skrzyżowaniu skręcasz z ulicy Puławskiej w ul. POLECZKI
jedzesz tą ul. do samego końca aż dojedziesz do wirażu 180st który jest wiaduktem a pod tobą będą tory...
wiraż kończy się skrzyżowaniem z ul. Wirażową w kształcie litery T
skręcasz w prawi i po 100m znowu w prawo

ps. jak będziesz juz na końcu ul. poleczki poczujesz zapach spalonej gumy i uslyszysz pisk opon, jak już wjedziesz na Poleczki to do końca i na pewno się nie zgubisz

To kto w końcu będzie na 100%?

suuper opis , dzięki, clsamg63

ja, dziewczyny, ty :> ? madi może, adastera13 ?
można by było coś ogarnać na przyszłość, jeszcze jakis zlocik ;> albo chociaż sobie wspólnie pomarzyć ;]

właśnie się będę powoli zbierał, pójdę posprawdzam skuterki i powolutku ruszę na cargo bo jakoś w domowym fotelu ciężko wytrzymać

Ja na 90% będę, jade teraz do FH i auchana. ;)