900 czy 200? :-)
200 :)
Więc nasz drogi Amadeusz jest wyszataniony i zdrowy - miło.
Na takim ogarze to pewnie z daleka wyglądasz jak ja na motorynce...
Ano?trochę śmiesznie mogę wyglądać ale co poradzę - póki co to jedyny motorower jaki mam sprawny, a wiadomo, jeździć się chce czasem :-)
A może odwiedzimy kiedyś Muzeum Diabła Polskiego?
Kisiu - mówisz o wycieczce do Warszawy na ul. Bukowińską ? ja niestey już w tym sezonie nie pojeżdże i na wycieczkę nie pojadę, właśnie godzinę temu sprzedałem swojego torosa :) Pojechał na służbe do innego z naszejskuterowej braci .
To co masz zamiar kupić ?
Madi - Twoim wzorem jak mamy jechac jeszcze może nie w bieszczady ale może gdzies dalej to przydałoby sie mocy więcej więc coś z silnikiem 125 lub 250 , jeszcze nie wiem może zipp ravena moze co iinego , zalezy ile uda mi sie kaski naskładac do stycznia bo twedy mam zamiar kupować . A Ty kiedy odbierasz ETZ-zetkę ? :)
trochę mi go szkoda bo się zżyłem z moim sprzętem -- dobry egzemplarz mi sie trafił ale co tam :) trzeba pobróbować innego - większego :)
Jak uzbieram. I skończe prawko.,
no to witam w klubie ja co prawda prawko mam ale jeszcze muszę mamonki "dodrukować" :)
Jak nie zrobie do lutego to kupuje 50_tke, bo musze czymś jeździć
Kisiu1981 napisał:
A może odwiedzimy kiedyś Muzeum Diabła Polskiego?
Ja się piszę - chociaż ostatnie poranne mgły dały mi w kość:)
Przez ostatnie 3 dni wracałem z pracy po "nocy" i jak nigdy 50 km/h bo nic nie było widać.
Tak, mam na myśli Bukowińską 26 m.3. Tam jest to muzeum i nawet rozmawiałem z właścicielem. Można się z nim umówić i podjechać kiedyś.
Mgły nie są złe. Praca może być gorsza:-) Ja wczoraj jechałem z Międzyrzeca autobusem i też się wlókł...
ja to pierwszy raz słysze o czyms takim ale cóż człowiek całe życie poznaje rózne rzeczy i miejsca '. Madi rób prawko rób, może znów z kolegą Karbonem i innymi pojedziemy gdzies
http://www.diabelpolski.eu/przedpiekle/o_muzeum.html
Madi, kolega Zviezda ma na sprzedanie TX-a chyba. Zawsze to 2t w manualu... Kupuj coś i pośmigamy czasem.
A jak ci inni was dogonią ? :))) 50 a 250 cm3 robi różnicę.
A tak na poważnie spotkanko jakieś by się przydało bo o zakończeniu sezonu w ramach "Skuterowo..." cicho jakoś :(
Juz wiem. Jak ktoś by miał 50 ccm do 1000 pln to może może...
to nie lepiej odkładać na tą etz ? niż kupowac coś "miedzy czasie"
Do póki prawka nie skończe to co mi po ETZ skoro i tak nią nie pojeżdżę ?