widzę, że z ogniska nici. Szkoda.
Mam małe pytanie, ponieważ jestem "zielony jak klonowy liść" na szybie samochodu. - Jak na tym forum wstawia się zdjęcia ??? Nie chcę się rejestrować na żadnych "fotosikach" itp. Chcę wrzucić zdjęcie bezpośrednio na "Mazowiecką..." Czy jest taka opcja ???
Madi mi kiedyś tłumaczył, ale nie zaskoczyłem. Ja wrzucam przez fotosika.
Dziś miałem kursik z Warszawy do Siedlec. Pogoda była dzisiaj wymarzona na ognisko, wizytę w lesie i oczywiście na przejażdżkę.
jakoś nikt się nie odezwał, a szkoda
Ja niestety byłem zajęty, jeszcze 200 zł mandatu dostałem, za szybko autkiem po zabudowanym jechałem. Człowiek chce być miły i pomóc a tu takie coś na dokładkę.
degename
tak bywa czasami jak się łamie przepisy, jak byś jechał skuterkiem moze by nie zwrócili uwagi.
Ja wczoraj dostałem ataku grypy czy czegoś. Ból gardła, ból uszu i ogólne osłabienie. Ledwo dałem radę dojść do sklepu - 400 m z odpoczynkiem w połowie drogi. W pokoju miałem 20 stopni, a siedziałem w swetrze i trzęsłem się z zimna. Gorąca herbata nawet nie była w stanie mnie rozgrzać. Wypiłem grzane piwo i poszedłem spać. Przez 15 minut było mi ciepło...
Dziś popełniłem wielki błąd, że poszedłem do pracy. Liczylem, że dostanę swój rejon i szybko obrobię jak to zawsze było przy poniedziałku ale wcisnęli mi cholerny Wilanów i sobie wycieczkę zrobiłem w błocie, deszczu i kałużach. Na Resorowej i Sikorskiego myślałem już, że zdechnę.
Wracałem z pracy i na Maczka widziałem jak chłopak wywalił się na Junaku i skasował go oraz sobie rękę i dwa samochody. Po prostu zahamował na białej linii i widziałem jak go zniosło i już się nie wyrobił. Gdyby było sucho to by wyhamował...
No niestety nie potrafię wrzucić fotek do "skuterowo.com" więc pomoc nadeszła z zewnątrz.
https://picasaweb.google.com/116950354298516280518/DEBLIN2012
I powiem tyle : Nic tak nie poprawia samopoczucia jak ponad 200 km. zrobione "na oklep" :)))
Niestety, nie znaleziono strony.
Upsss u mnie działa - nie wiem co jest :(
Po prawej stronie, pod nickiem, kliknij na "Link do tego albumu" i skopiuj link z pierwszego pola.
https://profiles.google.com/116950354298516280518/photos
Pisze że "widoczny dla wszystkich osób w sieci"
Przepraszam ale naprawdę zielony jestem w te klocki :(
Tu odpadła osłona wydechu :( - heh, płyty między Wilgą i Sobieniami :P Ile ja się na nie nakląłem jadąc rowerem, skuterem tamtędy jechałem dwa razy i już więcej nie zamierzam ;)
Osłona przytwierdzona na trzy śruby ! Jedną wyłamałem wcześniej - przyznaję się ale ta droga załatwiła mi dwie pozostałe a naprawdę jechałem 45-50 km/h bo bałem się o plomby w zębach. Dziękować za pomoc Madi.
a umnie otwierają się oba linki
u mnie teraz też
U mnie do dziweiątego nic się nie otworzy, bo wymarnowałem cały internet, a to chyba od oglądania filmów.
Taka trasa to fajna rzecz i bardzo cieszy choć ja miałem jedną w tym roku - w końcu czerwca - i następna może jakaś w przyszłym roku.
roomcajz jaką maszynę teraz kupujesz?