Jutro mam zjazd więc do Dębllina nie pojadę. Natomiast od 15 jestem wolny i gdzieś w pobliżu wawy chętnie się wybiorę.
ja bym też chętnie się wybrał na taki "zlocik" to jak planujecie - sobota czy niedziela ?
Niestety, jutro pracuję. Udanego weekendu ;)
Ja bym się przejechał. Na razie spędzm weekend w pustym mieszkaniu. Totalnie pustym - nawet lokatorka wyjechała. Mam tylko trzy puszeczki 0,5 za przyjaciół i jakieś tanie czipsy solone (chociaż koty podobno nie lubią ziemniaków pod żadna postacią). Jak jutro ognisko nie wypali to zgubię się pewnie gdzieś na mieście z aparatem.
Ja jutro odpadam, ale jeśli to ognisko miałoby być w niedzielę to nie widzę problemu, jak gdzieś dalej to może ktoś mnie jako plecak przygarnie. :)
Dla mnie mogą być i sobota, i niedziela.
Widzę że tzw. "ognicho" rodzi się w bólach i w sobotę chyba nic z tego nie wyjdzie więc ja lecę do "szkoły orląt". Jak coś się wykluje ze spotkaniem "Mazowieckiej..." to postaram się być ! Muszę tylko znać miejsce spotkania i godzinę ( okolice o których pisał "ADASTRA 13" są mi mało znane)
Żabieniec. Przy linii D29-8 pomiędzy Piasecznem a Zalesiem Górnym. ;)
ja z rana muszę odwieźć żonkę na szkolenie, później komp u klienta i mniemam że od jakiejś 14-tej mogę być już wolny jakby co to mój nr tel. w profilu
To kto by dzis byl?
Jak pisałem wpadł bym koło 15, tylko proszę o jakieś szczegóły dotyczące dojazdu.
dajcie znać jakby było jutro - czyli w niedzielę :)
Może faktycznie na jutro to przeniesiemy,więcej osób wpadnie i Madi :)
Może być i jutro. W sumie dla mnie nie ma znaczenia.
jak coś ustalicie dajcie znać - moze jutro uda mi się dołączyć
to o której dziś?
dobra jak co do propozycji Niedzieli i spotkania z Madim (czyli dziś)- może być, ja już jak na rzaie jestem wolny, zejdę podczyścić skuterki i mogę jechać, jakby co dajcie znać 501-829-915
My to najwcześniej dziś 15-16 jak Jolusia wróci.
oki, ja na razie siedzę w domciu i czekam na sygnał, (żona do 15-tej na szkoleniu więc spoko) jak co dajcie znać, spróbuje w tym czasie skontaktować się z Robertonosem i Bartolinim
jakoś nie ma żadnego odzewu, więc jadę pokręcić się po mieście, jak by co jestem pod tel. 501829915