Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

Ech... Park Szczęśliwicki, jeziorko, plac w parku, basen zamknięty przez Sanepid, fantastyczne wspomnienia z okresu gimnazjum, liceum i początku studiów. Mieszkałem tam przez 7 lat, mój dom widać na jednym ze zdjęć :)

Może zrobimy powtórkę z rozrywki? Od czwartku ma być co raz cieplej. Podobno w przyszłym tygodniu ma być po 32-34 st.C. Mogą być Szczęśliwice albo np. górka przy Okęciu, tuż obok OBI.

Jacyś chętni?

dychul napisał:

mxx_rs napisał:
Ja też mam kawałek do Ursusa. Czasami zaglądam na jeziorko tam koło Parowcowej.

Wolę jeziorko niedaleko Kleszczowej, Czerniakowskie i Szczęśliwickie.

Jeziorko przy Kleszczowej, w trójkącie Cietrzewia-Pana Tadeusza-Krańcowa, jest ekstra. Tym bardziej po rewitalizacji. Fantastyczne fontanny, oświetlenie i piękne uliczki.

Jeśli dam radę to tylko w niedzielę. W sobotę rzeźbię Pancerkę. Górka przy OBI na Okęciu ???? Jaka górka tam wszystko płaskie jak stół.

Zgadza się. Jedno z miejsc spottersów, którzy obserwują i fotografują startujące i lądujące samoloty. Wjazd pod nią znajduje się tuż przed ogrodzeniem lotniska, jadąc od Raszyna, jeszcze przed OBI, na wysokości Castoramy, zaraz za światłami.

Można tam wjechać, wzdłuż ogrodzenia biegnie długa droga asfaltowo-szutrowa (ul. Wykusz), da się zaparkować pod samą górką, wleźć na nią, itp.

To oczywiście jedna z propozycji.

Może być fajne miejsce - osobiście nigdy tam nie byłem ale lubię te okolice.

Michalk001 napisał:

Wiem bo pisałem Ani że ma "nowego" :-D i to przez to. Od razu przeprowadziła śledztwo i mi odpisała że nazywasz się Marcin Krajewski i jesteś bardzo grzeczny :-) . No to ja stwierdziłem że przynależność do Skuterowo.com zobowiązuje. A numeracja to jak przywykniesz to przestanie być problemem - u kumpla w rejonie też jest jedna kamienica porąbana i nie mogłem jej ogarnąć dopóki nie rozpisałem tego po swojemu na sortownicy. Wyobraź sobie pomieszane numery na skrzynkach w 4 różnych miejscach :-/ .

Tak, ta się nazywam i nie zawsze jestem tak grzeczny jak wszyscy myślą:-) Raz połamałem plastikowe drzwi w pracy:-D A Ania wydaje się spoko i w porządku.
Co do numeracji to dziś miałem już mniejsze problemy. Ja wiem, że jeśli problem się oswoi to przestaje być problemem.
Czyżby zawiązywała się Grupa Pocztowa?

Hi hi - chyba tak. Mafia pocztowa :-D . A Ania jest super.

a ja będę sam w mafii stacji benzynowej ;)

No. Nie mogę odmówić jej ciepła i uroku. Przyciąga do siebie czymś pozytywnym.
Madi, a Ty pracujesz na? Nawet nie wiedziałem.

Ludzie - mamy upust na wachę od kolegi z forum!!! :-D

To by było miłe:-) Ja teraz robię około 60 km dziennie.

Na Shellu. Upust - ok, jak ktos punkty zbiera ;)

Madi, ten upust za pkt. przy cenach Shell'a to raczej nie upust

Na V-Power to z chęcią brałbym upust. 6,17 za ten zwykły to chora cena choć to paliwo jest jej warte.

V-Power ? paliwo dobre ale podobno NIE ZALECANE do silmików w naszych skuterkach

Ale ja chciałbym do samochodu.

Będziemy dziś w Wawie,jeśli ktoś chętny spotkać się na Okęciu itp. to pisać na kom. w profilu

heh też byłem w wawie :)

No - spotkanie mafii pocztowej doszło do skutku :-D . Na CARGO byłem ja, Kisiu1981, Hugo i Jola. Ja mimo że nie jeździłem jakiejś konkretnej trasy tylko co kawałek gdzie indziej to "nastukałem" dziś 111km i nie czuję że jeździłem.

Szkoda że nie mogłem wpaść :( Wiedziałbym godzinę wcześniej to bym do kumpla nie pojechał. Ale cóż, dobrze, że wam się spotkanie udało. Jakieś fotki będą ?

Jola robiła to zapewne będą. Na jednym robiłem za UFO ale sami zobaczycie jak wrzucą na forum. :-D