O Tiry sie nie martwie bo jade w Sobote zreszta predkosc bede mial do nich dostosowana a za Mna bedzie jechala puszka wiec powodzenia zycze Tirowi :P
Łochów/' Wyszków i okolice, zparaszamy na zlot skutery jhakies ognisko nad rzeką itp szczególy podam an gg 6309108 Pozdro
Jadę dziś nad morze, do Piasek, na końcu mierzei wiślanej. Trasa przez Błonie, Sochaczew, Płock, Sierpc, Żuromin, Lidzbark, Iławę, Prabuty, Sztum, Malbork, Nowy Dwór Gdański, Stegnę. 420 km. :) Jutro jadę na Mazury a w niedzeilę wracam przez Przasnysz i Ciechanów.
Ciekawe o której wyjadę, nie dawno z roboty wróciłem a jeszcze nic nie spakowane.... Ale już się cieszę na ten wyjazd :D Pogoda się ładna zrobiła i taka ma być przez cały weekend.
Pozdraw.
Madi powodzenia życzę. Ja także cieszę się na sobotę, gdyż będę rzeźbił przy kaczorku.
Madi to szerokości i porób jakieś ciekawe foty
My prawdopodobnie jutro zrobimy taką trasę:
http://goo.gl/maps/XPyi
Jeśli ktoś chętny z nami to zapraszamy :)
Chyba że ktoś ma koncepcję na inną trasę?
Ja bym się z wami chętnie załapał ale musiałbym was łapać w Grodzisku Mazowieckim. Trochę mi nie po trasie a chciałbym pojeździć bo łańcuszek rozrządu z napinaczem zrobione i trzeba go trochę testować przed urlopem.
Ja jutro na Serwy pod Augustow:D Moja pierwsza trasa i od razu 300km :P skuter juz zaladowany ;)
Kolo 9 wyjazd ;)
Oleje wymienione :) caly naped ma dopiero 2000 km delikatnej jazdy :)
Oby pogoda nie zawiodła i przyczepność :)
A ja skoczę sobie z Piastowa do Legionowa. Akurat po powrocie 40km non stop silnik będzie dobrze nagrzany i spuszczę olej do wymiany. Wyjeżdżam około 12 z Piastowa Alejami Jerozolimskimi - jak ktoś chętny się przyłączyć to zapraszam.
Nie ma chętnych do przejażdżki z nami?HugoBoss napisał:
My prawdopodobnie jutro zrobimy taką trasę:
http://goo.gl/maps/XPyi
Jeśli ktoś chętny z nami to zapraszamy :)
Chyba że ktoś ma koncepcję na inną trasę?
Ja się piszę na wycieczki ;) Ale mój Keeway TX 50 po ostatnim szlifie będzie remontowany w poniedziałek ;)
Właśnie wróciłem z Legionowa - wycieczka udana, zrobione dziś 81km. Silniczek pracuje jak trzeba a teraz poza odpoczynkiem pozbywa się oleju :-D .
Fonero już na chodzie, dostał nowy wał i parę innych drobiazgów. Nareszcie mogę normalnie się rozsiąść. Jutro muszę jeszcze tylko podjechać z kimś jako pasażer i ściągnąć żony Coliberka , którego zostawiłem w warsztacie (przy okazji wymieniłem też i w Coliberku dekiel na nowy oraz pasek). Później będzie należało wziąść się powolutku za naprawę Camaro
Pozdrawiam z pola namiotowego w Piaskach, na końcu mierzei wiślanej. Miałem wczoraj jechać na mazury ale pogoda się zmieniła na lepsze więc postanowiłem zostać. Dziś wracam, mam zamiar wyjechać koło 12. Trasa : Piaski, Krynica, Stegna, Kępki, Elbląg, Jelonki (śluzy na kanale Elbląskim), Małdyty, Morąg, Łukta, Olsztyn, Jedwabno, Wielbark, Chorzele, Grudsk, Ciechanów, Sońsk, Nasielsk, Legionowo, Warszawa, Piaseczno. Ok. 410 km. Zostałbym dłużej, ale niestety, jutro do roboty trzeba iść :(
Gratulacje Madi, życzę spokojnego powrotu. Widzę że każdy szykuje sprzęty :-D. Ja wczoraj też nie próżnowałem, usuwałem różne drobne niedomagania, wymieniłem klocki hamulcowe na nowe i olej w silniku, zmieniłem pikacze w kierunkowskazach na cichsze, nasmarowałem linki sprzęgła i licznika. Tuż przed wyjazdem na urlop zostało tylko umyć sprzęt i wyczyścić/nasmarować od nowa łańcuch.
Michał jak pamiętam jedziesz gdzieś pod Bydgoszcz, Nakło, tak? :)
Tak - Bydgoszcz, Nakło, aż za Wyrzysk. Bydgoszcz chyba ominę bo GPS wybiera mi dość sympatyczną trasę przez Inowrocław. Prawdopodobnie pojadę 31 lipca we wtorek, lub 1 sierpnia środa. Będę się starał 31.07 jak pogoda pozwoli.
Moze ktos chetny dzisiaj na jakiegos grilla?
Jeżeli niezbyt daleko ode mnie to bardzo chętnie. Będę wolny około 13-14.
No właśnie raczej nad Pilicą :)