Grupa Mazowiecka - nasze wycieczki.

madi napisał:

Michalk dziś nie ma Cargo, jutro jest. Jedzie ktoś ? Ja mogę wpaść.

No właśnie wiem - ale nie chce mi się jechać w niedzielę jak potem w poniedziałek muszę wstać o 5 do pracy.

Ryglos napisał:

No wiem, czytałem wcześniejsze posty, tylko o przebieg z ciekawości spytałem ;) Powodzenia przy naprawie ;)

Spoko, dzięki. Plan jest taki, że sobie wszystko rozbieram i czyszczę, a potem zabieramy Bzyczka do warsztatu kumpla i sprawdzamy co i jak i pewnie zakładamy nowy kit... I nie eksperymentuję już więcej. Tylko PB95 i olej syntetyk JASO FC lub FD i ISO L-EGD ale sprawdzony więc Shell, Castrol lub coś podobnego. A kiepskie oleje się utylizuje, a nie leje do zbiorniczka.

Michalk001
pisałeś że miałeś kłopot z zakupem części, - ja z kolega mamy dostęp do hurtowni WILMAT (części do skuterów, quadów i motocykli -nie obsługują detalistów tylko serwisy i sklepy) jeśli będziesz Ty lub ktos inny z W-wy i okolic coś potrzebował a nie bedzie w sklepach - my możemy to zamówić, i może będzie to nawet troszkę taniej niż w sklepie. kontakt z nami http://www.serwis-skutery.pl/ albo tel czy mail do mnie

Ok. dzięki - aktualnie potrzebuję oryginalnych lusterek do Salmo (prawe i lewe). Jeżeli możesz się dowiedzieć o możliwość zakupu to będę zobowiązany.

Siemanko, wybiera się ktoś zaraz na Warszawę ochłodzić się pędem powietrza. Bo samemu brak motywacji he he

Ja dzisiam mam parade motocyklowa w Jozefowie z okazji 50 lecia miasta :) Mozliwe ze jeszcze mozna sie zapisac mailowo.
Wszystkie info na stronie www.jozefowinfo.pl/zyciewmiescie/150-powstaje-klub-motorowy-jozefow.html
A po paradzie o godzinie 20 zapraszam wszystkich na koncert Perfectu :) oczywiscie darmowe wejscie. Jesli ktos jest chetny to zapraszam. Moge wytlumaczyc droge dojazdu jesli ktos bedzie potrzebowal :) Moj numer kom jest podany w profilu :)

Panowie i Panie,może byśmy dzisiaj gdzieś wyskoczyli pojeździć? Kto chętny?

Szkoda ze nie ma chetnych :(

Maniek_smola... napisał:

Ja dzisiam mam parade motocyklowa w Jozefowie z okazji 50 lecia miasta :) Mozliwe ze jeszcze mozna sie zapisac mailowo.
Wszystkie info na stronie www.jozefowinfo.pl/zyciewmiescie/150-powstaje-klub-motorowy-jozefow.html
Widziałem wczoraj jak montowali scenę.
Po wczorajszej i dzisiejszej walce z Pancerką nie mam siły na wypady.

HugoBoss, trzeba coś większego zorganizować...np w przyszły weekend jeśli pogoda dopisze pod Płock, na pole namiotowe...

A może jakaś niedaleka wycieczka + ognisko czy coś takiego ?
Tak żeby więcej osób przyjechało ...

My w następny weekend jedziemy chyba do Sielpi :)

miłego wyjazdu :) ja niestety ten weekend mam pracujący. Za to w następny pojadę chyba do Dubienki do kumpla.

Uwaga!!! Dziś na stacji paliw w Falęcicach koło Białobrzegów paliwa za pół ceny.

http://www.rmf24.pl/ekonomia/news-paliwowy-raj-podatkowy-w-falecicach-benzyna-za-3-zl,nId,621159

szkoda że nie w piasecznie, wszystkie kanistry bym do pełna zalał :)

Jak tam, śmiga ktoś dziś ? Ja chyba pojadę zatankować i do sklepu po coś do picia... A o 18.30 do pracy na kolejną z rzędu nockę. :)

Ja wlasnie mysle czy dzisiaj gdzies sie nie przejechac :) Moze Warszawe bym za atakowal :)

My wczoraj śmigaliśmy po Wawie,jechaliśmy przez Józefów potem koło Motor-Landu :)

Hugo - wałem miedzeszyńskim leciałeś i na Gocław nie zajechałeś :))) no ładnie. Sam nie śmigam (noga w gipsie) ale spotkać się zawsze można.

I nic nie powiedzieliscie ze przez moja wioske bedziecie jechac? :P

Ja dzis kupilem świeczke do Swojego Kymczaka :) jakiegos wigoru dostal :) potem wstawie zdjecie starej ale w zlym stanie nawet nie byla