nie marudź i przyjeżdżaj , bo za chwilę każdy będzie rezygnował , ja jeszcze nie mam drugiego kachola i żyję .
Ja przyjadę, ale nie będę spożywał C2H5OH.
http://www.youtube.com/watch?v=3Uwg1p15Klc
Oooo, kurde, przypomniałeś mi, super. Stare czasy.....
http://www.skuterowo.com/forums/topic/kamizelki-rozpoznawcze-dla-slaskiej-grupy?replies=1#post-114321
Jeśli pogoda dopisze ( na myśli mam brak deszczu ) to się zjawie. Może na nie zbyt długo ale powinienem być.
no i stalo sie syn ma 12 kwietnia urodziny (15-te) niestety w
piatek famili nie pasuje i z zona robimy w sobote 13 imprezke dla mlodego wiec automatycznie z urzedu odpada moj wypadzik na grilla
moze nastepnym razem
tak spotkamy sie na pielgrzymce jasnogorskiej :)
pozdrawiam
4T FOREVER
Także jak R2_D2 nie spożywam :) Na grilu.... Co do spożycia to co się nie odwlecze to nie uciecze :) Mamy z Krzyśkiem ,Arturem i moim szwagrem pomysła :) Ale to na grilu.
Pozdrawiam
Wodzu nie trzym nas w napięciu tylka gadaj co to za pomysł ? :).
A JAK BEDZIE LAŁO TO TEZ JEST GRIL?
Ten grill jest zadaszony,więc w zasadzie nie ma problemu z rozpaleniem ogniska.Problem tylko jest dla tych którzy przyjadą na swoih maszynach bo zmokną :)i nie będą mogli wypić złocistego trunku :).
Dziadek100 napisał:
Ten grill jest zadaszony,więc w zasadzie nie ma problemu z rozpaleniem ogniska.Problem tylko jest dla tych którzy przyjadą na swoih maszynach bo zmokną :)i nie będą mogli wypić złocistego trunku :).
Ale jesteś "złośliwy"....... ;)
to ściepka na węgiel i podpałkę ? :-))
i na kiełbasę .....
aaaaa, zapomniałem o musztardzie , hehe
dobra dobra zanim wparujwemy do parku "zwiad" wpadnie na carrefour i zakupi co trza wiec zrzute zrobimy pod na parkingu
Ja to sobię swoją kiełbasę przywiozę a nie carrefurowską :)
Zapomnieliście o najważniejszym,ale cóż,jak się nie chce korzystać z komunikacji miejskiej to cierp jeden z drugim :)
gotowi na grilla ? - bo ja niet ,- brak mi drugiego kachola .
Mario1 kaj mieszkasz to da sie ogarnać
Krzysiek podaj dokładnie gdzie jest ten grill może sie zjawię