Grill w parku Chorzowskim sobota 13.04!!!!

dac ci namiar na mapce z serwisu targeo.pl?

tutaj sie spotykamy o 17:00
http://mapa.targeo.pl/Parking_przy_CH_Carrefour,miejsce_5389779
a sama altana grilowa jest w parku WPKIW jakies 2-5 minut od parkingu

Na chwilę obecną mam masakre - z oczu i nosa leci jak podczas miesiączki :) Wróciłem właśnie z biedronki - kupiłem lekarstwo - 0,5 l lekarstwa. Dziś sobie je zapodam i mam nadzieję że jutro będę na chodzie. Kiełbaskę też już mam :)

WODZU napisał:

Na chwilę obecną mam masakre - z oczu i nosa leci jak podczas miesiączki :) Wróciłem właśnie z biedronki - kupiłem lekarstwo - 0,5 l lekarstwa. Dziś sobie je zapodam i mam nadzieję że jutro będę na chodzie. Kiełbaskę też już mam :)

Po takim lekarstwie jutro będziesz jak nowo narodzony :)

WODZU, zawartość wypić, butelką się nacierać, do jutro przejdzie :)

aaa, jaką masz kiełbasę??

Mam nadzieję - bo już drugi dzień mnie trzyma..... dziś to na oczy patrzeć nie mogę... ale piszę ze łzami w oczach i się nie poodaję :) Zaleje dziś wirusa :)

Kiełbasa standard z biedronki - dobra bo sprawdzona:)

KrzysiekP napisał:

Mario1 kaj mieszkasz to da sie ogarnać

Dzięki Krzychu już załatwione wraz z dodatkową osobą - przyjedziemy na grilla tz.ja z moją i kolega który też jedzie na Cz-we. Żeby nie było szukania po parkingu jutro to proponuję przy myjni na tym samym parkingu - każdy znajdzie jakiegoś piździka :-))

tak jak pisalem u mnie jutro urodziny syna ale wam zycze smacznej pianki i dobrego wusztu :)

4T FOREVER

CEFA napisał:

tak jak pisalem u mnie jutro urodziny syna ale wam zycze smacznej pianki i dobrego wusztu :)
4T FOREVER

bez obaw - zjemy i wypijemy za Ciebie :-)) urodziny pierworodnego nie śmiesz opuścić.

Wczoraj lek wypity, opakowaniem się natarłem i dziś jest znacznie lepiej :) Czyli będę jadł kiełbaskę z grila :)

Kiełbaski i chęci naszykowane? Sezon grilowy czas rozpocząć :)

Kiełbaska z Biedronki w lodówce,piwko się chłodzi - grilla czas zacząć :)

dokaldnmie aj juz gotowy rozpalka jest "dopalacza" na rozmalke tez tylko wegielek i bedzie komplecik

Jaki ja jestem głupi... Jakbym pomyślał wcześniej to pewnie bym do was wpadł :D Miłego grillowania :)

cholera ja dopiero z roboty wróciłem , jeszcze sklepik i ok , pogoda zajebista - burza , grad , deszcz i hu... wie co jeszcze

Serio u was taka pogoda? U mnie słoneczko... chyba jadę się gdzieś przejechać nawet :)

EDIT: To znaczy padało trochę, przez 5 minut ulewa i przeszło :) Ulice znowu suche już do tej pory.

Panowie i po grillu impreza była wyśmienita kiełbaska smaczna miła atmosfera i wyborowe towarzystwo musimy powtórzyć :)
Pozdrawiam Dżokej