Grill w parku Chorzowskim sobota 13.04!!!!

Panowie i Panie.

Robimy grilla w parku Chorzowskim koło stadionu w przyszłą sobotę?
Godzina 17.00. Kiełbaski i paliwo pod kiełbaski dowozimy :) Chlebek też :)

Zapraszamy wszystkich którzy się wybierają do Częstochowy - pogadamy, omówimy itp:)

Jak tak to KrzysiekP - podaj więcej szczegółów gdzie co i jak :)

Oczywiście.....bezalkoholowy;)

bez alkoholowo to nasza domena.

mam blisko więc się załapię - piechotką oczywiście by zatankować Żonie skuta :-))

Mam wolne więc wpadnę,napiszcie w którym dokładnie miejscu zbiórka.

ehh... też z chęciom bym wpadł.. ale niestety za daleko mam.

Wodzu czyzbyś nabral ochoty na piwna altanke. to zbiorka o 17 na parkingu pod caRRFOUREM?

No baa... trzeba rozpocząć sezon grillowy :) Jestem za godziną 17 pod carrefurem.

Dziadek100 napisał:

Mam wolne więc wpadnę,napiszcie w którym dokładnie miejscu zbiórka.

Myślę że jakbyś podjechał na Statoil w Czeladzi o 16.15 to tam będziemy czekać.

pisze sie tez wieczorem dopisze co i jak teraz ide skladac sprzeta

KrzysiekP napisał:

Wodzu czyzbyś nabral ochoty na piwna altanke. to zbiorka o 17 na parkingu pod caRRFOUREM?

Panowie nie wiem czy coś przeoczyłem,albo po prostu trzeba skorygować godzinę.Grill w przyszłą sobotę o 17:00,ta zbiórka pod Carrefourem to chyba zbyt pózno :).
Po drugie macie zamiar przyjechać na skuterach ?,piwo i wódkę mam sam konsumować ? :).

Dziadek100 napisał:

KrzysiekP napisał:

Panowie nie wiem czy coś przeoczyłem,albo po prostu trzeba skorygować godzinę.Grill w przyszłą sobotę o 17:00,ta zbiórka pod Carrefourem to chyba zbyt pózno :).
Po drugie macie zamiar przyjechać na skuterach ?,piwo i wódkę mam sam konsumować ? :).

Jak na takiego "zwykłego" grila (mam, na myśli jednodniowy) to przyjadę na piździku i pozostanie mi tylko pić napoje bezalkoholowe
:(

Dziadek100 to spotkanie robocze bedzie przed wypadem i posiedzimy sobie przy grillu

a kto zabiera grilla ?

grill jest juz na miejscu murowany z zadaszeniem

http://kalisz.naszemiasto.pl/artykul/1043735,wpkiw-altany-do-grillowania-od-tyskiego-ale-piwa-sie-nie,id,t.html#czytaj_dalej

ale ten zakaz picia piwa to chyba jakaś bzdura skoro to właśnie z browca powstały

Możesz pić, ale pamiętaj - to miejsce publiczne i mogą wlepić mandat.(torebka papierowa załatwia sprawę)

fakt , a jedno do wusztu nie zaszkodzi :-))

Piwo do tytki i nie ma problemu.Grill bez piwa to profanacja Panowie :)

i za to powinni karać - nie chcesz wydać na piwo to płać do państwa :-))