Powinni to opodatkować,tak jak kiedyś za komuny kawalerzy płacili bykowe :)
hahaha ja mohga podejsc pieszo i sie napic na przekor wam ale nie bede taki i tez zjawie sie maszyna
Jak przyjdziesz pieszo to ja nie jade...... nie będę się patrzył jak wy pijecie.....
przecierz powiedzialem ze nie zrobie wam tego. Mario na grilla slubna zabierz
KrzysiekP napisał:
przecierz powiedzialem ze nie zrobie wam tego. Mario na grilla slubna zabierz
ja nie widzę problemu , tylko więcej kobitek by się przydało ,- brać swoje ( kto ma ) :-))
ok na razie spadam na obiadek do teściowej , będę za jakieś 3 godz.
Jakby pogoda dopisala i po nocce i szkole jeszcze bym kontaktowal to moze przyjade.
Chetnie poznam ludzi z okolic, chyba ze uznajecie tylko skuterki ;P
Wszyscy są mile widziani,nawet operatorzy wózków widłowych :)
Dziadek100 napisał:
Wszyscy są mile widziani,nawet operatorzy wózków widłowych :)
hahaha - moja ma uprawnienia na wózki :-))
ale tu cisza , panowie mnie poznacie po czerwonym wydechu - chyba więcej takich nie będzie pod carefurem :-)) , a jutro przychodzi facio z PZU by oszacować szkody na moim piździku - ciekawe ile zaproponuje za przednią obudowę i błotnik - wg.moich wyliczeń plastiki kosztują 400 zł.
Vibbom kazdy mile widziany
Po jakie licho przyjeżdzacie piżdzikami na grilla ?.Inaczej to sobie wyobrażałem Panowie :).Kto ma zamiar napić się piwa lub alkoholu ręka do góry ? :).
ja !!! , ale ja mam kierowcę na drogę powrotną :-))
Dziadek100 napisał:
Po jakie licho przyjeżdzacie piżdzikami na grilla ?.Inaczej to sobie wyobrażałem Panowie :).Kto ma zamiar napić się piwa lub alkoholu ręka do góry ? :).
A jak dojadę z Czeladzi ? autobusem to będzie pół dnia(w jedną stronę) hehe
Dziadek ja oglosimy grill dwudniowy to wtedy smialo a ten na sobote terazniejsza ma w zalozeniu poznac nowych znajomych
Jak Panowie wyobrażacie sobie spotkanie poznawoczo - intergacyjne bez rozrusznika ? :-))
Spotkanie poznawczo-intergaryjne bez rozrusznika ? :-))
Coś sie pieprzy to forum lub moja przeglądarka bo napisałem post i nie pojawił się na forum.Napisałem ponownie i teraz są dwa.
panowie - mała iskierka ze świecy jeszcze nikomu nie zaszkodziła :-)) co innego walnąć od razu w gaźnik - efekt - zalany i koniec dalszej jazdy :-))
1 czy 2 piwka nie zaszkodzą ;) Chyba, że grill będzie trwać 2 godziny... :D
ktoś nas kasuje !!! :-))
moge miec problem z wyrobieniem sie --calego smigusia przygotowywuje na sezon i czestochowe wzmacniam poklejone plastyki smaruje lozyska, takie pierdolki a czas leci jak oszalaly-- moge nie zdazyc na grila
rozwaze opcje autobusowa ale nie cierpie jazdy srodkami lokomocji miejskiej wiec czarno to widze
PS.VW bez przegladu i nie spieszy mi sie z nim
pozdrawiam
4T FOREVER