Gilera Stalkerrr 50 ccm by filip189 !

no no będzie mega;D

darecki92 napisał:

no no będzie mega;D

Jużjest mega :mrgreen: Jak na razie projekt stoi - brak czasu ... Thx za komenty 8-) Może niedługo będzie nowy cylek, ale to tylko może :P

Bardzo Fajny Stalkerek A Mam Pytanko Jakie Ma Osiągi…?..;>

Na 1wszej stronie pisze :stuck_out_tongue: Ale napiszę jeszcze raz : +/- 90 km/h zależy od dnia :stuck_out_tongue:

jak robiłeś te fele :stuck_out_tongue:

Fajny skuterek ciekawe malowanie i niezla mechanika.

Skuter caly czas stoi … zatarty cylinder itp. czekam na koniec zimy kupuje nowe części ( pewnie 70 ccm cylek) i wtedy napisze co i jak.

pozdro ;]]

a jak ty ten cylinder zatarłeś?? :?:

heh wiesz biłem prędkości chciałem okręcić licznik 2 razy ;P. Najprawdopodobniej wyciek oleju z miski … byl suchy i kopnal w kalendarz :stuck_out_tongue_winking_eye:

yy filip jebie cie …??? ;PPP z miski …??? helołłł to jest 2t tu nie ma miski … ;]]

a jebac to miska czy nie miska jeden pies :stuck_out_tongue_winking_eye:

p.s. ten tekst ’ hellołł’ mnie wkur.wia na maksa i jeszcze dalej :572:

a tak na nowy rok trochę trzeba pojezdzic po bandzie.

stalkerka nie ma u mnie na chacie bo nie mam warunkow zeby trzymac go tak dlugo na częściach … jakby cos się ruszylo to napisze, ale na razie nie kupuje nic bo zbieram kapuste zeby kupić cos lepszego …

ladny squtr :slight_smile:

No no muszę przyznać podoba mi się :stuck_out_tongue:

jak mowilem ze zaczne robic w marcu no to zaczne w marcu. Aktualnie trwaja ’ ogledziny wstepne ’ :P.

niedlugo jakis nowy up z fotkami niebieskiej strzaly :lol:

Ooo czekamy na fotki :mrgreen:

Stalker fajny. Dawaj jakieś fotki i upiki.

stalker jest wyczes … lata na kole jak chce … i isc idzie tez w miare … :smiley:

No więc tak kupiłem rozbitego Stalkera :sunglasses: :sunglasses: Z Francji … Silnik, mechanika wszystko gra tylko optyk do dupy i teraz tylko przełożę silnik do niebieskiej ultra hiper strzały i jedziemy mumin xD.

Co do fotek : w tym tygodniu jakieś popykam ;]

Jaki to rok ten silnik :?:
Jest to full seria :?:
Daj jakoś fotkę :!: :!:
Te częsci które ci zostaną weź sprzedaj i zainwestuj w tuning :mrgreen: :lol: