Taa
Skuter ma jakieś 10 tys km ( chyba
) ale silnik wygląda jak nowiutki
Widac, ze byl wymieniany ;]. A co do części to duzo tam nie zostanie, zreszta niedlugo postaram się zrobić jakieś fotki i sami zobaczycie
A w weekend najprawdopodobniej machina będzie juz u mnie
Narazie jest full seria, ale pewnie wymienie jakis cylinder itp. ;] Zobaczymy jak z kasa będzie
Dzisaj pojeździłem z filipem i tu pare fotek :
A tu link do filmiku :
http://www.youtube.com/watch?v=L31DcMN6Km0
No Gilera nie jest do końca wyregulowana ale cud, że go złożyłem Sa tam standardowe rolki ( 6.3 gr ) w najbliższych dniach będę chciał go wyregulować. V-max jakie pokazywał licznik to około 85 km/h z piłowaniem ;).
Karpiu, bada nie widać w ogóle. Filip, skróć trochę to lusterko bo za wysoko jest.
Kowal napisał:
Karpiu, bada nie widać w ogóle. Filip, skróć trochę to lusterko bo za wysoko jest.
Popieram :-)
filip189, czyżbyś miał Naxe F1? :->
Kowal napisał:
Karpiu, bada nie widać w ogóle
Przecierz bede robił wiekszgo :lol:
Damianho napisał:
Kowal napisał:
Popieram :-)
filip189, czyżbyś miał Naxe F1? :->
Dokładnie, to Naxa F1 ;)
Mam identyko
Spróbuj przyklepać trochę gumowym młotkiem końcówki ryfli bo odstają chyba trochę do góry (3. foto)
Na razie to mam trochę większy problem : dziurawa opona ;). Jeszcze dzisiaj pojadę do wulkanizatora i mam nadzieje, że problem zostanie rozwiązany. A co do ryfli : to w sumie mi pasuję to, że tak odstają bo przynajmniej mam gdzie nogi ’ przytrzymać ’ :mrgreen:
EDIT
opona już załatwiona teraz będę zajmował się regulacją itp.
No pochwal się co nowego się dzieje z Stalkerem
a dzieje się dzieje ;]
ostatnio zamontowałem nowy pasek napędowy a dzisiaj paczka :
-Wariator Hebo NG oraz olej Castrol :mrgreen: :mrgreen:
na dniach ma jeszcze przyjść sprzęgło … najprawdopodobniej Malossi Fly
pozdro
yay olej na 90% taki sam jak ja
castrol r2 racing bike ;] od zawsze na zawsze ten sam
a ja śmigam na oleju stihl do kos spalinowy … jest zajebis** znajomy na s6r tez na nim smigal i chwali …
nowe wario, pasek dzwon i sprzeglo juz zalozone … lata aż miło
dzisaj jeździłem na stalkerze filipa to muszę powiedziec ze jestem z niego dumny :lol: :lol: Jest w nim wymieniony wydech wario hebo i sprzegło malossi fly i jeszcze pasek i jeździ nieziemsko na starcie ma muła al jak juz się bujnie to władnie przyspiesza bez problemu na koło wchodzi ( sprawdzałem
) i v-max to 90 licznikowe ale na bank jest realne 80
no ja też tak uważam, że dobrze idzie a co do v-maxu to jeszcze zmierzę gpsem