Gilera Stalkerrr 50 ccm by filip189 !

Siemka chciałbym przedstawiż Wam moją Gilere Stalker rocznik 2004, przebieg ponad 4 tył km. Tuning jaki w niej wykonażem zaraz opiszą :mrgreen: . Gilerka chodzi bez zarzutąw, spalanie jakie zanotoważem to około 4l/100km przy ostrej jeździe :slight_smile:

Tuning mechaniczny :

-Wydech Giannelli Karbon
-wariator hebo ng
-sprzeglo malossi fly
-pasek polini kevlar

Tuning optyczny :

-Manetki Hebo czarno-szare
-Nak?adki na dłwignie hamulców STR8 czarno-szare
-Podłoga Opticars
-Tylny klosz STOPu STR8
-Klosze kierunkowskazów również STR8
-Lusterko F1 STR8 niebieski karbon jeszcze nie zamontowane - czekam na adapter z m8 na m10.
-Brelok Stage6

??czny koszt dotychczasowego tuningu : 913 złotych i 96 groszy.

Gilera według mnie prezentuje się całkiem całkiem :smiley: W planach mam wymianę sprzęgła, wariatora i dzwona sprzęgła. Osiągi są całkiem całkiem bo ponad 95 km/h mierzone Audi A6 :P. Do Gilery leje tylko paliwo PB95, z PB98 lekka górka strasznie się grzeje i lipa :stuck_out_tongue: Staram się wlewałtylko olej Castrol R2 Racing Bike.

Czas na fotki :smiley:

Kolejne zdjęcia wrzuce już niedługo.
Jeżeli komuś zależy, mogę wrzucie filmik z dłwiżkiem owego tłumika.

Enjoy ! :wink:

skuta miałem sznase ogl?dac
:smiley:
wygląda jak nówka i jest naprawde zadbany,
ale na miejscu uzytkownika filip189 zażorzy?bym ta lampe :

karp napisał:

skuta miałem sznase ogl?dac
:-D
wygląda jak nówka i jest naprawde zadbany,
ale na miejscu uzytkownika filip189 zażorzy?bym ta lampe :
Obrazek

Dzięki :) Ta lampa jest po prostu miżd, ale ciężko ją dostać w polskich sklepach. Ciżgle szukam, jak znajdź na pewno kupić :D

filip189 napisał:

ale ciężko ją dostać w polskich sklepach

Znajdł na scooter attack i napisz do sklep.jednoślad z próbę o sprowadzenie :)

Corey93 liczyżem również na twoją ocenę:P

No ciekawie wygląda na miniaturkach :P, ale nie otwieram ich bo są na imagechack, a ten server razem z fotosikie odpala mi zdjęcie jakieś 10 minut :stuck_out_tongue: heh Załóż konto na Bikepics :slight_smile: jest duzo lepsze niz imageshack :slight_smile:

a wracając do lampy :slight_smile: mając żarówki halogenowe, matą+żywicą i umiejętności można samemu wykonać taką lampę :slight_smile:

corey93 napisał:

No ciekawie wygląda na miniaturkach :P, ale nie otwieram ich bo są na imagechack, a ten server razem z fotosikie odpala mi zdjęcie jakieś 10 minut :P heh Załóż konto na Bikepics :) jest duzo lepsze niz imageshack :)

a wracając do lampy :) mając żarówki halogenowe, matą+żywicą i umiejętności można samemu wykonać taką lampę :)

Konto za chwilą założe :) A co do lampy - zostały mi jakieś pieniądze więc kto wie, może się tym zajme :D

Konto bicepics : http://www.bikepics.com/members/filip189/

~filip189
na skutercentrum jest lampa za 300zł? nie widzę problemu.
ogólnie fajny :smiley:
9/10

Gogol_Zip napisał:

~filip189
na skutercentrum jest lampa za 300zł? nie widzę problemu.
ogólnie fajny :D
9/10

Właśnie zauważyłem :D

Nastąpnych użytkowników proszę o nie komentowanie lampy a samego skutera :lol:

Ladny ale i tak nie zrobisz tak jak moj bo ja juz poprosy mialem wszystko ;] kolorek chyba taki jak moj a Lampe przednia dostaniesz w Polsce ;] bez problemu ;] wiem bo sam kupowalem.

Nitro Naked napisał:

Ladny ale i tak nie zrobisz tak jak moj bo ja juz poprosy mialem wszystko ;] kolorek chyba taki jak moj a Lampe przednia dostaniesz w Polsce ;] bez problemu ;] wiem bo sam kupowalem.

Dlatego zamieścićem w dziale worklog :-D Wiem, że nie zrobie takiego jaki twój był ale każdy skuter jest Ładny na swój sposób :) Dziżkuje za komentarze :D

A lampe kupujesz ? Bo mogę powiedziec gdzie ja kupiłem

Tu masz u mnie to tak wyglądało :]

Kupuje kupuje… Ja znalazłem w skutercentrum, a Ty ? :smiley:

Na Mielochu tylko na stronie niema wiec musial bys jechac do sklepu albo napisac na forum u nich . Jezeli tobie pomoglem kliknij przycisk pomogl ;]

Nitro Naked napisał:

Na Mielochu tylko na stronie niema wiec musial bys jechac do sklepu albo napisac na forum u nich . Jezeli tobie pomoglem kliknij przycisk pomogl ;]

Dzięki :) Raczej do nich nie pojade bo mam trochę daleko z Gdaż?ska ale napiszą na forum :)

acha to napisz na forum ;] to tez odpisza ;]

Dzisiaj otrzymałym paczkę a w niej żarówki do moich białych kloszy tak aby nasza kochana policja nie mogęa się przyczepiż, że stop świeci na biało a nie na czerwono :stuck_out_tongue: Jużniedługo kolejne fotki z nową lampę BCD :smiley:

to czekamy za lampa BCD a ja kupiżes Carbon/Czarna/Biala ? :?: zobaczymy jak u ciebie będzie się prezentowac ;] :smiley:

Ofc że carbon. Zastanawiam się jeszcze nad kier? bmx ale to dużo pindolenia :stuck_out_tongue:

siema:D gilerka bardzo mi się podoba tz zadbana, piękna lampa no i te fele mmmm i malowanie spox:P a co do osiagow to sa bardzo dobre a jezeli zrobisz to co masz w planach to będzie niezly pocisk :wink: ocenkę daje 9,5/10 pzdr