fajny stalker ale jezdziżo się lepszym
Chyba chciażes powiedziec ze jedziles na mojej dawnej topredzie ;]
Sorki nie było mnie chwile, problemy z telekomun? Lamp? dostan? za jakieś 2 tygodnie. Zastanawiam się nad wymianę wydechu :))
Dziżkuje za baaaaardzo faaaaajne komentarze
ja dolaczam się do kwesti z lampa ta z carbonu jest fajna i jeśli będziesz planowal zmienić oponki to bierz szosowe będzie wyglądał jak skuter do stuntu i poprawi to optyke
ps: dzieki za komenta a co do lampy to jest nowa wlasciwie od wczoraj bralem ze wzgledow na widocznosc
Lampa z karbonu już zamówiona dawno i czekam na niż z niecierpliwościę Możliwe, że jutro zamówił kiere bmx i licznik kosso
Pozdrawiam i dzieki za komenty.
oo zapwiada się ciekawiejuż nie mogę się doczeka, aż kolega zażorzy lampe i kiere
:mrgreen:
karp napisał:
oo zapwiada się ciekawiejuż nie mogę się doczeka, aż kolega zażorzy lampe i kiere :-P ;-) :mrgreen:
I nowy wydech Yasuni Z :))
filip189 napisał:
I nowy wydech Yasuni Z
Tym bardziej nie mogę się doczekac efektu :mrgreen: :!:
Kupiłem promocyjnie wario Hebo NG od mumina i skuter głupio idzie Czekam na sprzęgło i dzwon
Cześć, Stalker naprawdę Ładny ale mam pytanie jak się sprawuje wydeszek i gdzie go kupowałeś ?? I jeszcze jedno pytanie piszesz że ci pali 4l na 100 km a nie wiem czemu u mnie przy samym wariatorze pali prawie 6l na 100 km
Wydech kupiłem z allegro i jest bardzo fajny Przyjemny głos
Nie wiem
Może za duża dawka paliwa, albo go katujesz ?
A jak się sprawuje ten wydech podnosi dużo osiągi i czy możesz daćlinka z takim wydechem
Nie nie katuje bo
Nie dam bo kupiłem poza allegro Poprawia przyśpieche i Łatwy do wyregulowania.
Stalker_speed czemu pali 6l na 100km nawewno zla regulacja oddaj do regulacji i będzie wszystko dobrze będzie mało spalaj i będziesz zadowolony
Tylko może to też od tego ze iglice mam ustawion? na przed ostatniż pozycje. No nie wiem ale wydaje mi się że 6/100 to lekka przesada :evil:
Samochody pal? mniej :lol:
[ Dodano: 2008-08-27, 15:17 ]
Dzisiaj otrzymałym paczkę a w niej :
- Sprzęgło Hebo N
- Dzwon sprzęgła Stage6 WingCooler Team
Gilera fruwa znakomicie, ekstra przyśpieszenie. Wraz z kolegą wymieniliżmy również watą z tłumika i teraz wydaje z siebie ‘ekstrawaganckie’ dłwiżki :lol:
Spoko stalker, fajny kolorek ocena 910
Dziś miałem okazje bryknąc się ta gilerze i mogę powiedzie że do 10km/h jest mały mu?, ale po ty jest zarąbiste przyspieszenie
żadna ta gilerka. Z reszta od zawsze podobały mi się stalkery.
Gilera niczego sobie bardzo fajna jest ta lampa w carbonie