Gadżety Skuterowo.com

Leszek napisał:

HugoBoss napisał:
Leszek to jak,da radę jedną teraz załatwić?

Powinny być w przyszłym tygodniu. Na Skuterowo.com za darmo, w sieci za grosze.

To czekam na znak jak będą :D

No świetne. Czekam na informacje jak można je nabyć :]

To jest ramka czy sama tablica bo jakoś dziwnie wygląda?

Tak będzie wyglądała tablica z ramką ale wokół pewnie będzie grubszy pasek czarnego bo widać że na obrazku jest sama tablica i napis z dołu ramki doklejony.

Bardzo Dobry pomysł z tym jest pozdrawiam a co sądzicie o Bluzkach i smyczach?

No, ja bym się PiSał na to...

Bluzka i smycz to bardzo dobry pomysł, moim zdaniem.

A gdzie można prywatnie zrobić sobie bluzke i smycz skuterowo.com ?

Niestety te ramki pod tablice okazały się porażką :(

A niby czemu?

Ponieważ wyglądają tak:

Po pierwsze jest tylko jeden otwór i to ogromny że nie wszędzie będzie pasowało,a po drugie tablice tylko się wciska,po pewnym czasie obluzuje się i wypadnie,a nikt nie będzie szpecił tablicy robiąc w niej otwory i przykręcając do ramki.

A powinny być takie:

Dowolne przykręcenie ramki do skutera,dużo różnych otworów,więc wszędzie będzie pasowało,dolna listwa ramki zakładana na wcisk,trzyma pewnie tablicę,w górnych rogach tablica też jest trzymana,nie trzeba nic wiercić.

Robimy sondę,kto jest za pierwszym typem jaki zaoferowało nam skuterowo.com z jednym otworem,a kto za tym niżej z wieloma i dolną częścią wciskaną.Proszę wpisywać swój typ.

HugoBoss napisał:

Robimy sondę,kto jest za pierwszym typem jaki zaoferowało nam skuterowo.com z jednym otworem,a kto za tym niżej z wieloma i dolną częścią wciskaną.Proszę wpisywać swój typ.

Naprawdę nie wiesz po co jest ten środkowy otwór? Przez to się nie przykręca.

Która ramka lepsza? Pytamy użytkowników portalu.

Leszek napisał:

HugoBoss napisał:

Naprawdę nie wiesz po co jest ten środkowy otwór? Przez to się nie przykręca.

A powinno,w takim razie po co mi w ogóle ramka skoro według Ciebie trzeba wiercić otwory w tablicy? W takim wypadku przykręć tablicę bezpośrednio do błotnika. Ta wasza ramka nie spełnia roli do jakiej została przeznaczona.

Ja i tak miałam dziury w tablicy.

Aż tak bardzo ci przeszkadza, że będziesz miał dwie dziury w tablicy?
Jak ramkę dostałeś za darmo, to nie ma co narzekać, ja i tak bym dla pewności przykręcił (bądź przynitował) dodatkowo.

Przeszkadza bo po to montuje ramkę żeby nie wiercić dziur,tylko tablice wsadzić w ramkę. W swoim skuterze mam taką ramkę od nowości jak go zakupiłem,trzyma elegancko. Chodzi mi tylko o to że skoro skuterowo.com postanowiło rozdawać coś użytkownikom co ma być użyteczne to powinno zrobić sondę,która ramka była by lepsza. Specjalnie czekałem na tą ramkę tyle czasu myśląc że zamontuje w drugim skuterze,a tu okazuje się że nie ma jak.

A co z tymi naklejkami ...Ja w korkach nie stoje...? Będą jeszcze?