A może jakaś bluza z logo? Bardziej praktyczna,bo w samej koszulce nie jeżdżę nawet jak jest gorąco,tylko zakładam coś z długim rękawem.
Też dobry koncept, jednak myśle, że ze względu na cenę zainteresowanie może być marne.
Bez przesady,te powiedzmy 60zł za bluzę to nie majątek.
"nie majątek" to pojęcie bardzo względne, tymbardziej dla osób, które nie zarabiają.
Pamiętam jak się sprawa miała z gadżetami na s.net- mnóstwo chętnych, a jak przyszło co do czego i trzeba było płacić to zostało pare osób, bo nikt nagle nie miał hajsu;)
Nie zarabiają ale mają skutery za kilka tyś. zł,albo tłumiki za 500zł,więc uważam że te 60zł to pikuś.A na pewno było by parę osób chętnych.
No tak, ale jak chcą więcej pojeździć to po kase na paliwo idą do taty, albo babci;p
Dlatego pisałem i piszę jeszcze raz - Skuterowo.com nie będzie NIGDY oferować płatnych gadżetów.qazwsxedc wrote:
"nie majątek" to pojęcie bardzo względne, tymbardziej dla osób, które nie zarabiają.
Pamiętam jak się sprawa miała z gadżetami na s.net- mnóstwo chętnych, a jak przyszło co do czego i trzeba było płacić to zostało pare osób, bo nikt nagle nie miał hajsu;)
No to po problemie ;)
Ciekawym rozwiązaniem może być cienka wiatróweczka. Zawsze można ją na coś założyć:)
Pozdrawiam
:P
Ewentualnie siatki na zakupy:)
taaa, a mojej mamie przydałby się szybkowar- będzie się cieszyc jak będzie z logo skuterowo.com;p ;D
Popieram Chciał bym bluzę albo smycz skuterowo.com i naklejkę? Jak będą to da mi ktoś znać na gadu(9897682) albo wiadomością prwatną?
Ja mam inny pomysł,ponieważ będę rejestrował skuter i potrzebuje ramki pod tablice,może by tak zrobić ramki z logo skuterowo.com i adresem strony? Koszt ramki około 5zł przy 50szt,więc może znalazło by się tylu chętnych? Jest to też alternatywa dla naklejek,które nie wszystkim pasują na błotnik.
Te ramki na rejestracje to dobry pomysł ;]
Są zamowione na nowy sezon:)HugoBoss napisał:
Ja mam inny pomysł,ponieważ będę rejestrował skuter i potrzebuje ramki pod tablice,może by tak zrobić ramki z logo skuterowo.com i adresem strony? Koszt ramki około 5zł przy 50szt,więc może znalazło by się tylu chętnych? Jest to też alternatywa dla naklejek,które nie wszystkim pasują na błotnik.
Leszek napisał:
HugoBoss napisał:
Ja mam inny pomysł,ponieważ będę rejestrował skuter i potrzebuje ramki pod tablice,może by tak zrobić ramki z logo skuterowo.com i adresem strony? Koszt ramki około 5zł przy 50szt,więc może znalazło by się tylu chętnych? Jest to też alternatywa dla naklejek,które nie wszystkim pasują na błotnik.Są zamowione na nowy sezon:)
Ja bym poprosił jedną sztukę jeszcze w tym sezonie bo jak zarejestruje sprzęta dla mojej to nie będzie jak przykręcić tablicy,a myślę że jeszcze się trochę pojeździ :D A te ramki będą z logo i adresem skuterowo.com ?
Leszek to jak,da radę jedną teraz załatwić?
Ile to będzie kosztowało? Może ja bym sobie sprawił odrazu?
Powinny być w przyszłym tygodniu. Na Skuterowo.com za darmo, w sieci za grosze.HugoBoss napisał:
Leszek to jak,da radę jedną teraz załatwić?
Leszek a ty jestes z tej calej redakcji czy jak?