Gadżety Skuterowo.com

Witam ;-).
Wpadłem na pomysł, aby zająć się jakimiś gadżetami skuterowo.com .
Pierwszym pomysłem są długopisy reklamowe owego wortalu .
Jeżeli długopisy by wypaliły, wtedy mógłbym zająć się czymś innym . Nie wiem - koszulki ? , smycze ?.
Teraz pytanie do Leszka i do Was drodzy userzy :
Po 1. Czy Leszek zgodziłby się na tego typu działanie z mojej strony .
Po 2. Kto byłby chętny na takie długopisy i ew. ile sztuk tego mógłby zakupić ;-).
Pozdrawiam .

P.S. Przy założeniu, że 100 długopisów znalazło by odbiorcę - koszt jednego długopisu - 5zł wraz z przesyłką priorytetową .
Mało , czy dużo ? . Odpowiedźcie sobie sami !.
W cenę wliczony jest koszt zakupu wszystkich długopisów, koszt wysyłki do mnie wszystkich długopisów, koszt pakowania i wysyłki do was , koszty wystawienia aukcji allegro .
Myślę, że w jednej przesyłce mogło by znajdować się ok. 6 długopisów, czyli w przypadku, gdy ktoś kupowałby 5 długopisów płaciłby 5zł + 4x3,05 zł.
3.05 zł- cena długopisu bez przesyłki
1.95 - koszt przesyłki .
0.15zł - koszt koperty .

Hmmm, ciekawe Patryku. Cieszę się z Twojej inicjatywy:)
Jednak czy upierasz się przy długopisach?

Bo wiesz nad czym ja myślałem? Nad takimi małymi smyczkami do kluczy z logo Skuterowo.com :)

Jednak z założenia wszystkie gadżety muszą być darmowe (via Skuterowo.com), albo za symboliczną złotówkę (via Allegro:)

Pomysł bardzo fajny, Patryk;D

Leszek ma racje, że gadżety powinny z założenia być darmowe, ale za symboliczną złotówkę, choć ja bym był w stanie zapłacić za DOBRĄ KOSZULKĘ z logo skuterowo.com
Chodzi mi o to żeby to nie był jakiś badziewny materiał, którego potem i tak na siebie nie założe, albo rozwali się po paru praniach.

Tak wiem - powinny być darmowe ;-).
Z tym,że te długopisy też kosztują, ich pakowanie , wysyłka .
Nie jestem z tych, których stać na sponsoring ;-), więc wpadłem na pomysł, że 3zł za długpis, to jednak jakaś wielka kwota nie jest .
Myślę, też , że moglibyśmy się dogadać drogi Leszku , ja bym Ci przesłał tyle kopert zwrotnych ile trzeba i do każdego długopisu była by naklejka .
Koszulki - na pewno lepszy pomysł, ale myślę, że dopiero , gdy forum bardziej się rozwinie.
Nie sądzę, aby przynajmniej 30os. z tego forum kupiło koszulki , które na pewno będą kosztować ok . 40zł .
Edit:
Może jeszcze być tak, że userzy będą przysyłali koperty zwrotne, ja do nich długopisy . Jednak w tej opcji musiało by się sprzedać ok. 50 długopisów , aby wyjść na 0 . Wtedy koszt długopisu byłby 2- 2,5zł .

Nie, nie Patryku, wszystko sponsoruje Skuterowo.com :mrgreen:

aha, spoko :P.
No nic, chciałem dobrze :D.
Pozdro ;-).

Patrykk wrote:

aha, spoko :P.
No nic, chciałem dobrze :D.
Pozdro ;-).

Wiem, doceniam:)
W każdym razie gadżety będą, o to nie musisz się martwić:)

Jakby co to ja już się pisze na t-shirt;D

ktos tu pisze ze koszt koszulki 40 zl ??? nie wiem moze on chce miec je ze skory,., uwazam ze naklejki sa super z tym ze ja czekam na mala taka 6x6 a Leszku sponsor sie znajdzie ja moge sie dolozyc do sponsoringu ale tylko przemyslanych gadzetow :)

T-Shirty u mnie w mieście za 20 zł robią ;) Fajny pomysł.

Nie no, nie przesadzajmy. 4 dyszki za dobry t-shirt z przesyłką to według mnie uczciwa cena! Wiadomka, że można kupić szmelc z Tesco 5,90, ale to nie o to chodzi.

panowie jest we wroclawiu firma ktora produkuje bardzo dobrej jakosci koszulki kurtki itp specjalnie pod nadruki firm chodze w niej juz 2 rok i nic jej nie jest dalem za nia 10 zl plus nadruk

a co to za firma??

A ja mam inny pomysł, taka kamizelka odblaskowa z dużym logo z tyłu skuterowo.com :D Co o tym myślicie? Wyróżnialibyśmy się i do tego byli bardziej widoczni 2w1.Mógłbym dać nawet 30zł za takie coś :-D

Ja wiem, że na moto nie bede jeździł w kamizelce;p ale jak ktoś lubi to pomysł spoko;)

Ja mam opaskę;)

Opaskę też mam, ale zakładam ją tylko na rower;)
Może dobrym pomysłem byłoby wypuszczenie koszulem z logo skuterowo.com?
Może to już dobry czas?

Ja może na taki długopis bym się skusił ;)
Na smycz raczej nie, bo klucze i tak noszę w kieszeni, a koszulki też bym nie chciał, bo nie chcę się chwalić wszędzie, że jestem userem skuterowo.com ołł jeee.

szczerze, to ja do dziś śmigam w koszulce ze skutery.net, ale żal mi jej bo jest super materiałi wykonanie-tania nie była, ale warta tej ceny.