co do zgłoszeń to z reguły ja je pierwszy dopadam ale mam zablokowane wyskakujące okienka więc nie mogę ich odznaczyć
a co do wrony to widzę, że gościu jest konkretny ale nie długo na forum będą sami moderatorzy jak zauważę, że jakiś mod już się znudził swoją posadą, albo popełni kilka błędów to będzie kogo posadzić na jego miejsce na razie byłoby was za dużo
Brzydalki czemu ogłoszeń nie akceptujecie ?
sprawa jest prosta ktoś nie ma żadnego posta to odrzucacie i finito.
ogłoszenia bez zdjęc możliwe dla użytkowników z ilościa postów większa niż 15. brak fotki pisać gościowi w temacie. jak przez 3 dni nie wrzuci fotek to wyjazd z tematem do kosza.
jak ktoś ma 1 posta ale ogłoszenie calutkie ok to można zaakceptować, jeśli widać ze będzie z niego user a nie tylko handlarz.
2 i więcej postów akceptujemy ogłoszenia kompletne. powyżej 15 postów ktoś ma to tak jak mówiłem.
żadnej filozofii.
a nie siwy sobie wrzucił temat do kupie czy tam sprzedam ale reszty ogłoszen nie zaakceptowal chociaz byly ok.
nie ladnie
KruczeK wybacz mi xDD Już więcej się to nie powtórzy
<spam mode ~on>
:*
<spam mode ~off>
aa dziewuchy jeszcze jedno.
jak temat brzmi potrzebuje pomocy albo help albo inny huj po którym nie wiadomo co moze byc w temacie to usuwac nawet nie czytać tematu bo szkoda czasu.
w koncu się naucza.
trzeba by zmontowac jakis ogolny regulamin forum i do niego jakieś podreguilaminy do kazdego dzialu opisujace co można a co nie można i jak maja wyglądac tematy i o tym ze trzeba szukac i ze trzeba czytać regulamin itd itp.
kto by chcial takie cos zrobić bo ja nie mam czasu zeby takie cos pisac.
albo chociaz tak powierzchownie to napisac a potem ja sprawdź ewentualnie cos dopisze itp.
ja chyba mam najwięcej warnów rozdanych za nazwy tematów
Wkurzają mnie jak nic innego
A ten podregulamin, co z Siwym opracowaliśmy, to mi się wydaje, że wszystko łapie, bo jak już jakiś czas jest w Serwisię i mechanicznym, to jeszcze nie znalazłem wykroczenia (nagrodzonego warnem), co by nie podchodziło pod jakiś punkt naszego podregulaminu. Także licencja na niego “opensource”.
Językowo też chyba w miarę jasno sformułowany…
A do regulaminu ogólnego musi wchodzić także regulamin shouta i takie ogólniejsze sprawy…
Może coś spróbuję nakreślić, jak znajdę jutro czas i podam propozycję…
no właśnie chodzi mi o cos na wzor waszego regulaminu ale w kazdym dziale sa inne zasady w wiekszosci podobne ale jednak niektore sa rozne.
np w gieldzie potrzeba normalnego regulaminu i np w ogolnych i np w offtopie itd.
jacob jak cos nakreslisz to zapodaj mi na maila: kruczek211189@wp.pl plik tekstowy w wordzie czy nawet notatniku i się zobaczy co z tego wyjdzie.
i ustawilem ci range moderator z powrotem bo nie wiem czemu ale nie miales xD jakieś bugi się na forum robia od tego grzebania ciagle w nim.
Chcialbym kogoś opier***** … Kto akceptuje w gieldzie ogloszenia osób które mają zero postów ? …
Się domyślam w 75%, ale przemilczę…
Kruczek, leci regulamin ogólny na maila, przeczytaj i zapodaj uwagi
A podregulaminy, to chyba każdy mod działu potrafi sobie dostosować nawet ten Siwego&mój z serwisu…
Ja nie akceptowalem tego
Nie ważne kto … Ale na przyszłość patrzcie kto dał ogłoszenie
Chłopaki nie pamiętam jak to było ustalane, jak ktoś mi w optycznym albo mechanicznym wali temat które wario kupić to czy to to mogę od razu warna dawać? Bo co 3 temat taki jest …
wal śmiało po warnie i przeniesienie
tak jeszcze małe sprostowanie że ja też tego nie akceptowałem
jacob nic nie dostałem
chyba mi się poczta na wp jebie.
wyslij na tego maila: kruczek100@gmail.com
a co do ogloszen to ja tez się domyslam kto mogl to zrobić i czuje ze niedlugo grono moderatorow pomniejszy się o tego właśnie czlonka.
członek ; D A mógłbym wiedzieć kto ?
Domyślam się kto
Iezóó … Co wy tacy tajemniczy jesteście
No właśnie, ja też bym chciał wiedzieć kto i czy to nie ja;p
Ale ja patrze ile kto ma postów wiec raczej nie…
Wiem… członek