Jacob forum modów się wymknęło z pod kontroli i zwykli userzy mieli do niego dostęp. Co się przejmujesz ze nie przestrzegają regulminu chociasz mamy za co warny dawac ![]()
OOO takkkkk… Ale mamy przynajmniej ku temu podstawy ![]()
walic warny bez zsatanowienia w koncu się naucza ![]()
siwy fajny avek ![]()
sorry chłopaki ale przypadkiem wyjebalem wszystkei tematy z forum moderatorow oprocz tego ^^
ale w sumie i tak w nich nie bylo nic ciekawego wiec wiekszej straty nie ma
![]()
Co za idiot :x Skad wiesz co w nich było jak pousuwałeś ? ![]()
Ty spamerze ! 2 posty pod rząd !
wiem bo chyba je wszystkie kiedys tam czytalem nie ? ![]()
a dwa posty pod rzad zeby się odswiezylo i wyslalo nowe powiadomienia na maila ![]()
Eaaa gdzie tam ![]()
nie znasz się to nie marudz ![]()
Wlasnie się patrze, wczoraj mialem coś ponad 1000 postów a dzisiaj 899;p ale tyle to ja w forum mod. nie napisałem;d
bo zrobilem ze koszu posty się usuwaja po tygodniu i starsze niz tydzien się usunely ![]()
No mi też dużo postów ubyło ![]()
o jaa teraz się skapnąłęm ile mi postów ubyło xD
ponad połowa hahaha
bo moje posty to były głównie na forum moderatorów i posty o tym że zamykam topic xD
KruczeK jak to się mówi, no to skucha xD
A ja mam małe pytanie, co to za samowolki typu radio jednoslad.pl? Mam pytanie, kto wyraził na to zgodę, bo chyba mało kto wie, kto do spraw organizacyjnych ma tu głos ( to nie jestem ja)
a tu mała próbka, tego jak będziemy relacjonować imprezy moto :)[center:2b56a83660][/center:2b56a83660]
Ja mówiłem żeby na opinie sił wyższych czekać … ![]()
Haha ciekawe co Kruczek powie na to radio xD
nie chodzi tu o Kruczka, tylko o guru tego portalu. Simona.
Simon chyba nie miał nic wspólnego z tym radiem
No nie miał a moim zdaniem powinien. Chociaż sprzeciwu raczej nie zgłosi ponieważ to w pewnym sensię promuje nasz portal ![]()
no to jestem ciekaw, jak jakaś lipa wyjdzie z tą muzą, kto po dupie dostanie??
Gdy Patryco się rozkręci to może i będzie to dobra reklama.