Nom
Mhm, pozdro
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Zakichany spamer -.-
;p
Jeju, jak dzieci, jak dzieci …
Wino napisał:
Jeju, jak dzieci, jak dzieci ... :P
Tu mamy przykład ;]
@up
Tu też
@excent
Tu też
ej a jak zwykły user zgłasza post moderatora to co robić?;p
bo chyba jasiu226 zgłosił na rudego
Olej to xD
Banana jasiowi ^^
Jak na Rudego to go banuj - perm ban :mrgreen: :mrgreen:
brzydalki od wroklogu i maszyn uzytkownikow znowu znalazlem tematy których powinno tam nie byc i to az 3 :PP
jasiu się mnie ciągle czepia -.-
Jakie ? O czym ??KruczeK napisał:
brzydalki od wroklogu i maszyn uzytkownikow znowu znalazlem tematy których powinno tam nie byc :D i to az 3 :PP
Wino napisał:
Jakie ? O czym ??KruczeK napisał:
brzydalki od wroklogu i maszyn uzytkownikow znowu znalazlem tematy których powinno tam nie byc :D i to az 3 :PP
a maszynach uzytkownikow znalazlem dwa tematy w ktorcyh nie byly poakceptowane posty, potem znalazlem jeden temat o nazwie : do zamkniecia i byl zamkniety tylko po huj on tam. wiec polecial do kosza. i jeszcze jakis byl o pytaniu jak stuningowac keewaya :P
powiedz mi KruczeK czemu jak dajesz warna że zły dział to czemu do kosza a nie do dobrego działu ? mniejszy spam będzie i mniej tematów w koszu …
zeby sami się nauczyli dawac tematy do dobrych dzialow. a w koszu i tak same tematy się usuwaja.
KruczeK, czemu zamknąłeś temat o mojej maladze?
przecież i tak już jej nie masz i spamm tam się zaczynał robić.
KruczeK przydał by się jakiś regulamin ogólny forum bo już zaczynają pyskować ze ubogi regulamin jest na forum. :lol:
Taa… a oni i tak nie czytają regulaminu, a już na pewno nie znają go na pamięć.
Wymyślają;p
Prawie dwa dni nie mogłem wejść na forum… Patrzę, a tu Jasiu zgłasza posta z forum modów:
Przez moment prawie dostałem zawału, że jasiu został modem!! Ale na szczęście szybko sprawdźiłem i się uspokoiłem… :mrgreen: Szybko się zorientowałem o błędzie jakimś… Chwilę mnie niema i już takie cuda
Ps. Na Serwisię zrobiliśmy regulamin porządny, a i tak prawie nikt tego nie przeczytał, bo codziennie znajduję tematy “hejka, mam problem” :evil: