W ogóle, jak przedobrzy z “pluciem się”, to daj mu bana i hugo. Co se będzie pozwalał. Niech wie, że niema dyskusji!
Na gg do mnie wali …
Poza tym już wytłumaczyłem Winowi że jest to w Mini Regulaminie shoutboxa by KruK
zablokuj go na gg i ban za obrazę majestatu moda i do widzenia
Ostatnio ktoś zrobił ten nowy dział ogólne a nawet dwa no ale chyba ten drugi to jest przez pomyłkę No i nie wiem, przenosimy tematy z tych starych działów do tego nowego czy nie??
na razie nie … bo wszystko jest jakieś takie dziwne
Kto akceptuje ogłoszenia w dziale sprzedam bez cen i bez zdjęć???!!! Przyznać się i do tego napisalem posta zeby kolo dodał zdjęcia no i oczywiście ktoś go usunoł.
ja
ale ty to tez akceptowalesą? bo gdzieś tu pisales ze mamy nie akcpetowac takich ogloszen
siwy przeczytaj jeszcze raz to co pisalme na temat ogloszen
ale nie wiem jak mi się chce to akceptuje jak nie to nie roznie to ze mna jest
Chłopaki, ja mam w przyszłym tygodniu testy, w srode czwartek i piątek (testy gimnazjalne) więc z powodów czasowych muszę trochę zaniedbać forum… nauka nauka nauka. I proszę modów o jako takie utrzymanie porządku w działach tuning optyczny i mechaniczny. z góry dziękuję;)
:*
a właśnie, śniłeś mi się Kruczek
Tzn. dzwoniłeś do mnie zebym jakiś artykuł na jednoślada napisał. hehhe
Ja tam nie wnikam… Jeden drugiemu się śni, drugi pierwszemu całusy wysyła… :oops:
Do tej pory śniłem się tylko mojej dziewczynie xD
Dobrze, że ja bardzo rzadko miećwam sny przynajmniej spokojnie śpię
Dlatego, iż, gdyż, ponieważ ja tez mam egzaminy, z wiadomych powodów tez ostatnio jestem zmuszony zaniedbywać nasze a jakże wspaniałe forum. Proszę was o wyrozumiałość a także proszę o pilnowaniu tuningu mechanicznego serwisu bo nie daje rady. Dziękuję :*
xDDD
xDDDDDDD
Kto się zajmuje to czy tamto ?
straszny rozpizdziaj tam jest…
Hokster i Wino
Co ? ja mam workolog i maszyny użytkowników
No fakt, sorry ja mam . Ale Hokster się nie pojawia na dodatek na gg nie wiem czemu mnie zablokował. Ale Wezmę się za to
Jeszcze jak mogę coś powiedzieć, to w tunie mech, jest też trochę bajzel ze starymi tematami.
Jak coś szukam w “szukaj”, to mi wyskakuje masa tematów tylu “problem”, albo “żarówka”. Też już by trzeba to powywalać…
wczoraj wywaliłem znowu kilkanaście topiców z serwisu, co ponad 2 tygodnie bez odpowiedzi stały…